Şimdi Ara

Alışveriş yapmayın trade...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sakın tradeden alışveriş yapmayın adam ilk tradeyi kabul etse dahi..Şimdi kiminiz derki seni kandırmışlar POS aç geçer felan bakın arkadaşlar ben herşeyin bilincindeyim herşeyin farkındayım kafanızı yormayın bu konuda.Ben uyarımı yapıyorum yinede sakın tradeden bişi almayın item gözüküyor size veriyor gibi ama onda itemi geri çekiyor sende hala görünüyor item.Uyarımı ciddiye alın kimi forumlarda böle bişi yok deselerde bizzat yaşadım bunu iyi forumlar.

Şimdi ezik seni kandırmışlar dersiniz bana.Ben yinede başıma geleni anlatayım.EE +7 alcaktım 6 shell + gb verip neyse adam geldi attı trade itemi koydu sonra ben koydum.Trade hack oldugunu biliyodum ama böle bişi olcağını bilmiyodum.Adamı bekledim ilk o trade bassın ne olur ne olmaz neyse bastı sonrada ben bastım.Sonra inn açıp ee'yi takayım dedim bi baktım innde bişe yook.Alla alla dedim bugda heralde POS açtım düzelmedi relog attım düzelmedi anladımki trade hack.Bugün bana yarın size dikkat edin derim sizi düşündüğüm için sölüyorum benden giden itemler gitsin daha büyüğü gitmesin yeterki diğer tarafı var bunun ordada böle yapabilecekmi bakalım..İyi oyunlar ciddiye almanızı tavsiye ederim dediklerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHigher -- 8 Mayıs 2010; 10:32:28 >

• +++++++++ Herkes görsün arkadaşlar kimsenin canı yanmasın.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39531155/tm.htm

mevcut konu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.