Şimdi Ara

alkoça ağır suçlama!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca f9devil , zero gibi yabancı insanlara özeniyorsunuz, neden bizim aramızdan alkoc gibi biri çıkmasın
  • 1- bu oyunda kimse ölümsüz değildir alkoc kero zero vs. vs.
    2- oyunda biri sana daldığı zaman senin onunla vs yapma gibi bi zorunluluğun yoktur istersen town da cekebilirsin
    3- millete onun bunun cocuğu derken kendi kökenine bakmak lazim
    4- alkoc a yapılan saygısızlık bize de yapılmış sayılır
    5- gerisni alkoc anlattı zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

ayrıca f9devil , zero gibi yabancı insanlara özeniyorsunuz, neden bizim aramızdan alkoc gibi biri çıkmasın

• bunu yapan ıgdır daki mustafa mı ferhat?
    eger oysa yazık ona 35 40 yaşındayım ben küfür etmem diye yalanlar atan hatta ve hatta asla kimsenin itemini çalmam kul hakkı diyen şahıs.
    acıdım valla ona..

• quote:

Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH

bunu yapan ıgdır daki mustafa mı ferhat?
    eger oysa yazık ona 35 40 yaşındayım ben küfür etmem diye yalanlar atan hatta ve hatta asla kimsenin itemini çalmam kul hakkı diyen şahıs.
    acıdım valla ona..

AYNEN İSPATINI SS LERİNİ YAPARIM YAKINLARINDAN WHYBİFİ BİLİR HATTA ONUNDA SS LERİNİ ALDIM BANA SEN HAKLISIN DEDİĞİ YAZILAR VAR BUNLARI SÖLEMEM RAĞMEN CLANINDAKİLERE ANLATMAMA RAĞMEN KİMSE UMURSAMADI HIRSIZI KOLLADI.. MAALESEF THELAST CLANI HIRSIZLARI İÇİNDE BARINDIRMAKTAN GURUR DUYUYOR.

ŞU AN HALA SHELL 7 BOT CHİTEN ELLİK DEX 10 KUPE İLE OYNAMIYOSAM ALLAH YARINA ÇIKMAK NASİP ETMESİN. BUNCA ZAMANDIR BU OYUNU OYNARIM KUL HAKKI YEMEDİM..

KÜFÜR MESELESİDE ADAMINA GÖRE BU İŞLER.. HIRSIZ OLANA KÜFÜR ETMEK DE HATALIYSAM HATALIYIM ADAM OLANA 10 KERE ADAMIM BENİ TANIYAN BİLİR. BANA KOYAN HIRSIZLARI ADAM YERİNE KOYANLARIN YAPTIĞIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 21 Mayıs 2007; 0:22:52 >

• Sen haklısın dediyse bilki birşey için yalakalık tır
    bir ara benim de baya bir problemimolmuştu onunla.
    Ve bende üzülerek söylüyorum
    baya bir küfür etmiştim.
    ama en sonunda geldi ve özür diledi sen haklısın dedi ama sakın inanma
    kesin ayak yapıyor yalan söylüyordur.
    bide onu yegeni var bilirsin whytelesme bide ona sor oda aynı dayısı gibidir xD
    ikiside birbirlerini hırsız diye suçlar ama aynı b.okun aynı rengidir.
    Neyse aldırma böyle itin kopugun laflarına.
    hadi kasmaya :P
    Bırak debelensin dursunlar.
    ayrıca neden bir kişi 2 ayda bir ncs basarki (anlıyan anladı xD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASİ*WİSH -- 20 Mayıs 2007; 2:27:40 >
  • 70 olana kadar kurduğun koxpları unutma alkoç buraya gelip 2 3 yandaş bulup sallıyosunuz yok emeğimizle kastık yok belgeli yok şöyle yok böyle bırakın ayak yapmayı bırak artık yapma reklamını her açtığın ve yorum yazdığın topic ile "lvl ile adam olunmaz" sözünü pekiştiriyosun...

ayrıca comboshow u kestiğinde pek inandırıcı gelmedi nedense
  • :))) iftirasını ispat etmeyen şerefsizzdir die bi laf vardır bilirmisin.. 3 ayda 79/80 olan başka adam biliosan öğren buraya yaz. 2.5 senede 80 olan kaç adam tanıosun bunuda yaz. neyse böyleleri her zaman çıkacaktır hoş karşılamak lazım armut veren ağaç misali..

bu arada okumanyazman varsa iyi oku kimse comboshowu kestim ettim demedi sağır duymaz uydurur daki sin sanırım.
    (((3 kişi orada kestik demekle kestim demenin farkını anlayacak)) kapasiten yoksa senin sorunun.
  • İşiniz Gücünüz Çekemediklerinize Çamur Atmak...

Çekemiyorsunuz ...
  • barvo
  • alkoc kardesim bu forumda herkes senin nasıl bir insan olduğunu biliyor bunun gibi gerizekalıların aptalca konusmasına cvp bile yazmana gerek yok senin nasıl bir player olduğunu tüm forum zaten bilio takma sen şunları...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.