Şimdi Ara

Alkol sonrası kusma nasıl durdurulur ? ( Bi daha içmiyecem ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
200.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ağzınla içmemişsin ki Gerçi konu eski ama olsun. Onlar karıştırılır mı læ
  • Onu bunu bırakta yılbaşında alaturka tuvaletin kenarına kafayı dayayıp 6-7 posta kustuydum aralıklarla. Çok fenaydı folloş oldum, bir daha yılbaşını içerek kutlamayacam gidecem çerez yiyecem rus salatası falan yiyecem.
    Sabah kalktığımda üstümdeki pisliğin haddi hesabı yoktu zaten saçlarımda kurumuş kusmuklar pantolonumda tuvaletten bulaşan bilimum pislikler falan.
  • O değil de,milletin "içmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin " deyip şekil yapmalarına açıkça ayar oldum arkadaş.Daha yeniysen bu alkolde,oluyor ister istemez kusuyorsun,ben şu ana kadar içip de hiç kusmamış birini hiç görmedim.Yok efendim ağzınla içmezsen çek cezasını,ben şöyle içiyorum hiçbişey olmuyo,olum adamı daha çok strese sokmaktan başka bir işe yaramıyosunuz lan.Sanki adam kendi istiyor aşırı derecede içip kusmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Acaba arkadaş o gece kustu mu?

Kusmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokseldarcan

O değil de,milletin "içmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin " deyip şekil yapmalarına açıkça ayar oldum arkadaş.Daha yeniysen bu alkolde,oluyor ister istemez kusuyorsun,ben şu ana kadar içip de hiç kusmamış birini hiç görmedim.Yok efendim ağzınla içmezsen çek cezasını,ben şöyle içiyorum hiçbişey olmuyo,olum adamı daha çok strese sokmaktan başka bir işe yaramıyosunuz lan.Sanki adam kendi istiyor aşırı derecede içip kusmayı

1 kere bile kusmadım

• Verılen cevapları okudumda cıdden epıc cevaplar var, nerede eskı konu dısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyun ama yuzustu yatin diger turlu kusarsiniz

• Mümkün oldukça içkileri karıştırmamaya bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Onu bunu bırakta yılbaşında alaturka tuvaletin kenarına kafayı dayayıp 6-7 posta kustuydum aralıklarla. Çok fenaydı folloş oldum, bir daha yılbaşını içerek kutlamayacam gidecem çerez yiyecem rus salatası falan yiyecem.
    Sabah kalktığımda üstümdeki pisliğin haddi hesabı yoktu zaten saçlarımda kurumuş kusmuklar pantolonumda tuvaletten bulaşan bilimum pislikler falan.

o görüntü gözümün önüne geldi bir an
  • :D 2009 konusuymuş baştan sona okudum anladığım kadarıyla o kadar kus demelerıne rağmen kusmamısın
  • emetofobi var sende kusma ya karşı fobi
  • o kadar içkiyi karıştırmısın bi de pasta felan ooo kusman şart artık.

• en etkili ve tek çözüm , yarım bardak suya bir paket atın ve için ardından 5 dakikaya kalmaz midenizde ne varsa zorlanmadan çıkarırsınız sonrasında bulantı bile kalmaz aşırı bir rahatlama duyarsınız

Alkol sonrası kusma nasıl durdurulur ? ( Bi daha içmiyecem )
  • beyler sorum olucak,biz de bu sabah havuza gittik 3 arkadaş 35lik jb alalım dedik 2 pakette çukulatamızı aldık alkol seven bi adamım,viskiyi ilk defa deniycektim.. mide boş sabahın 10'u daha kahvaltı bile etmedim 1 shot koydum,boğazımı yaktı midemi yaktı 2 dk sonra içtiğim bütün alkolü kustum bünyem viskiye karşı herhalde çok ilginç,arkadaşlarım patır patır koydu ama onların karnı tok ondan herhalde yada sandığım kadar dayanıklı değilim ama baya alkol tecrübem var;garip olay
  • Kusmadan rahatlayamazsın sal gitsin
  • Ben herşeyi bıraktım da hani içten anlatmışsın ya olayı (sercan fırat ben yun oynuycaktık annem sonra bardaklar....)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kussamda rahatlasam yafff

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

ya korkuyorum kusmaktan , nefret ediyorum ama kusmam lazım biliyorum...

Bu arada benim 3.vodka bardağında kusasım gelmişti ama ondan sonra 9a kadar devam etmiştim cezamı çekiyom

Vodka falan ağırdır alışkın değilsen çok su tüketmen lazım.
  • Alkol midende durduğu sürece kanına karışır. Kus, rahatla. Sonra elini yüzünü ağzını yıka. Yat uyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.