Şimdi Ara

Alkollü Araç Kullanımı Sonucu Ehliyete Elkoyma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Salih

Yanlız 4 Ocak'ta kaptırdıysan 4 Temmuz'da alamazsın.190 gün geçmesi lazım.Ben 4 Temmuz'da kaptırmıştım.4 Ocak'ta gittim vermediler.184 gün olmuş 6 gün daha beklemem gerekiyormuş.10 Ocak'ta alabildim ehliyetimi.Bunu göz önünde bulundur.Ayrıca sadece kimlikle gidip alıyorsunuz ehliyetini.Ve nerede kaptırdıysan oranın Trafik Şube Müdürlüğüne gitmen lazım.Zaten ehliyetini alırken sana bir kağıt vermiş olmaları lazım.Orada yazar hangi şube olduğu..

e-devletten baktım ehliyet teslim alma tarihi 4temmuz yazıyo
    verdikleri tutanakta gayrettepe trafik subesi yazıyo
  • Hocam daha yeni aldım müfredat değişse bile daha yürürlüğe girmemiştir.

4 ocakta mı kaptırdınız gün doldurmanıza gerek yok tam olarak 6 ay sonraki tarihte, sadece kimliğinizle gidip gayrettepe emniyet müdürlüğünden alıyorsunuz ehliyetinizi. Herhangi bir ücret talep edilmiyor. Ehliyetler zarfın içinde kaptırdığınız tarihlere göre numaralandırılmış olarak orada bulunuyor.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Hocam daha yeni aldım müfredat değişse bile daha yürürlüğe girmemiştir.

4 ocakta mı kaptırdınız gün doldurmanıza gerek yok tam olarak 6 ay sonraki tarihte, sadece kimliğinizle gidip gayrettepe emniyet müdürlüğünden alıyorsunuz ehliyetinizi. Herhangi bir ücret talep edilmiyor. Ehliyetler zarfın içinde kaptırdığınız tarihlere göre numaralandırılmış olarak orada bulunuyor.

Geçmiş olsun.

cok tesekkür ediyorum cevabın için
    o zaman 5temmuzda gayrettepeye kimliğimle gitmem yeterli
  • 4 ocaksa 4temmuz günü öğlen gider alırsın cezayı ödeyeceksin sana verdikleri tutanakla alacasın o kadar hocam
  • cezayı aynı gun odedim suan sadece beklemem gerekiyo anlasılan herkese tesekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Yanlız 4 Ocak'ta kaptırdıysan 4 Temmuz'da alamazsın.190 gün geçmesi lazım.Ben 4 Temmuz'da kaptırmıştım.4 Ocak'ta gittim vermediler.184 gün olmuş 6 gün daha beklemem gerekiyormuş.10 Ocak'ta alabildim ehliyetimi.Bunu göz önünde bulundur.Ayrıca sadece kimlikle gidip alıyorsunuz ehliyetini.Ve nerede kaptırdıysan oranın Trafik Şube Müdürlüğüne gitmen lazım.Zaten ehliyetini alırken sana bir kağıt vermiş olmaları lazım.Orada yazar hangi şube olduğu..

e-devletten baktım ehliyet teslim alma tarihi 4temmuz yazıyo
    verdikleri tutanakta gayrettepe trafik subesi yazıyo

Ben tam 6 ay sonra 4 Ocak'ta gittim vermediler."Daha günü dolmadı 6 gün sonra gel" dediler.2 kere yol parası vermiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 3 Mayıs 2013; 17:04:04 >

• nice yılbaşı eğlencesinde meyve suyu içtiğimi bilirim

elimde anahtar varken asla ama asla alkollü ürünler tüketmem..

sizlerde duyarlı olun bence diğer insanlara saygı duyun en azından

yada taksi tutun

ehliyet alkol yüzünden kaptırılmışsa mazeret yoktur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 3 Mayıs 2013; 18:02:58 >
  • helal olsun polise. yarım bardakmış içki içme kafasında değilim bende içiyorum ama alkollü araba kullanma arkadaş bu kadar basit. iyi olmuş. cezaların böyle olması caydırıcı. umarım burayı okuyanlar akıllanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

helal olsun polise. yarım bardakmış içki içme kafasında değilim bende içiyorum ama alkollü araba kullanma arkadaş bu kadar basit. iyi olmuş. cezaların böyle olması caydırıcı. umarım burayı okuyanlar akıllanır.

yorumuna saygı duyuyorum tesekkür ediyorum
  • Bu promil sınırı nasıl olacak anlamadım. Ben normalde alkol kullanmayan biriyim geçen beni de durdurdular. Nasılsa alkol yok diye kasıla kasıla gidip üfledim 0.13 promil çıktı. Nolacak şimdi dedim çoğunda çıkar bu kadar sen devam et deyip yolladılar. Art niyetli biri olsa ağzıma sürmediğim halde alkolden cezamı yazacaktı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bak ya. Hem alkollü araç kullanıyor ehliyeti kaptırıyor geliyor sitem ediyor, sonra şahini ile ehliyetsiz çevirmeye giriyor yok öyle böyle. Bu 90 sonrası doğan insanlarda hakikatten bir gariplik var arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

Bu promil sınırı nasıl olacak anlamadım. Ben normalde alkol kullanmayan biriyim geçen beni de durdurdular. Nasılsa alkol yok diye kasıla kasıla gidip üfledim 0.13 promil çıktı. Nolacak şimdi dedim çoğunda çıkar bu kadar sen devam et deyip yolladılar. Art niyetli biri olsa ağzıma sürmediğim halde alkolden cezamı yazacaktı şimdi?

Yukarda da belirttim bende de kan testinde 0.08 promil çıktı. Ticari araç kullananların çok dikkatli olması lazım, bırakın şişedeki alkolü, yediklerinizi bile sorgulamalısınız. Ayrıca test edilen aletin bozuk olması ihtimaline karşı (bu ülkede bu da muhtemel) kan testi de isteyin derim.
  • Valla bunun hakkında kocaman bi konu açtık, rehber niteliğinde. Ehliyete el konulunca ne yapılır, nerden alınır vs. diye. Yöneticiler sildi. Demek ki bu forumda yardımcı olmamak gerekiyor kimseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

quote:

Bu promil sınırı nasıl olacak anlamadım. Ben normalde alkol kullanmayan biriyim geçen beni de durdurdular. Nasılsa alkol yok diye kasıla kasıla gidip üfledim 0.13 promil çıktı. Nolacak şimdi dedim çoğunda çıkar bu kadar sen devam et deyip yolladılar. Art niyetli biri olsa ağzıma sürmediğim halde alkolden cezamı yazacaktı şimdi?

Yukarda da belirttim bende de kan testinde 0.08 promil çıktı. Ticari araç kullananların çok dikkatli olması lazım, bırakın şişedeki alkolü, yediklerinizi bile sorgulamalısınız. Ayrıca test edilen aletin bozuk olması ihtimaline karşı (bu ülkede bu da muhtemel) kan testi de isteyin derim.

patlıcan filan yediğimizde de çıkıyomuş diye duydum bundan sonra ben araba kullanacam patlıcan yemiyim gibi enteresan muhabbetler duyabiliriz
    Valla ben içmemişsem cihazda alkol çıkarsa memur da ceza filan yazacam derse değil kan testi gerekirse beyin tomografisi bile çektiririm hakettiysem ehliyetime süresiz el konsun ama bu 0 promil durumu çok sorun çıkarır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

evet ruhsatında ticari yazıyo olsaydı ve polis artniyetli olsaydı ehliyetini 6 ay alacaklardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Adama bak ya. Hem alkollü araç kullanıyor ehliyeti kaptırıyor geliyor sitem ediyor, sonra şahini ile ehliyetsiz çevirmeye giriyor yok öyle böyle. Bu 90 sonrası doğan insanlarda hakikatten bir gariplik var arkadaş.

yorumuna saygı duyuyorum kişisel görüşünü belirtmişsin tesekkür ediyorum

ehliyetime sacma sapan bi kuraldan dolayı el konuldu diye 6 ay boyunca evde oturacak halim yok mecburen işe gidip gelmem gerekiyor zaten keyfime gore arabada turliyacak biri değilim ve bosu bosuna arabada turlayacak kadar zengin de değilim yukarıdada belirttiğim gibi kardesimin asker kutlamasını yaptık yedik içtik ve özellikle ben sadece 1 cay bardagı kadar içtim yemegin ustune onun sebebide 0.50 promil olarak biliyordum alkol sınırını ancak ticari arac olayını bilmiyordum

• dün 0.30 promil alkolle ehliyetime el konuldu 700 tl de ceza yazıldı .Adam üfle dedi üfledik dediki içki içtinizmi 1 bira içtim dedim.iyide biliyosun normalde geçersin bu alkolle ama bu arabayla içmicen ehliyetini alıyorum dedi.amire verdi .direk yazmaya başladı bidaha hiçbişey dinlemedi .Herşeyi anlıyorum tamam alkollü araba sürmemek gerekiyor da benim yerime hususi bir araç gelip aynı alkol oranı çıksaydı yoluna devam edicekti.Şimdi benim kaza yapma ihtimalim var da hususi araçın yokmu .böyle adalet mi olur yine sinirlendim allah cezasını versin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

dün 0.30 promil alkolle ehliyetime el konuldu 700 tl de ceza yazıldı .Adam üfle dedi üfledik dediki içki içtinizmi 1 bira içtim dedim.iyide biliyosun normalde geçersin bu alkolle ama bu arabayla içmicen ehliyetini alıyorum dedi.amire verdi .direk yazmaya başladı bidaha hiçbişey dinlemedi .Herşeyi anlıyorum tamam alkollü araba sürmemek gerekiyor da benim yerime hususi bir araç gelip aynı alkol oranı çıksaydı yoluna devam edicekti.Şimdi benim kaza yapma ihtimalim var da hususi araçın yokmu .böyle adalet mi olur yine sinirlendim allah cezasını versin .

Adamların hayatı ayrımcılık zaten.
    Ticariyle hususiyi ayırdılar diye şaşırmıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.