Şimdi Ara

Alkollü Sürücü Arabama Çarptı Sonrasında Yaşananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali ferhat

ben öyle bir şey demedim. ikinci mahkemeden para cezası alacağım biliyorum. 2017 yılında birinci mahkemeden 5 yıl ertelemeli hagb aldım ama hakim bey suçum söylemedi. mahkeme 3 dakika sürdü. sadece 5 yıl erteledi.soru şu? hükmün açıklanmasının geri bırakılmasında mahkumiyetimi açıklayacak. açıkladıoktan sonra hapis cezası mı alacağım? para cezasına mı çevirecek? yoksa ertelenecek mi? teşekkürr ederim
    Yazdıklarından 2 şey anladım;

1) 2017 yılında açılan davanın devamı duruşmaya çıkacaksan, sicilin temizse ve pişmanım vs. dersen para cezasına çevrilir, ehliyete 6 ay el koyarlar ve 5 yıl denetimli serbestlik verirler.

2) 2017 yılında promil olayı yaşayıp, hagb'den 5 yıl denetim aldıysan ve buna benzer olay tekrar 2019'da yaşadıysan durum biraz karışık ehliyete 2 yıl el koyma ve para cezası kesin var da hapis durumu değişiyor bilemiyorum.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. benim için 2 madde önemli.ehliyet 2 yıl aldılar.2 mahkemem var 14 ocak 2020 ve para cezası alacağım kesin.amailk olaydan yani 2017 yılında mahkemem oldu ve 5 yıl erteleme aldım ama hakim bey para ve ya hapis cezası demedi.şimdi bu 2 mahkemem olacak bitecek ve ne ceza alacağım bilmiyorum. ikinci olay olunca tekrar 1. mahkemem olan 2017 yılındaki ertelenen ceza dava dosyası açılacak. tekrar mahkemeye gideceğim( ikinci mahkemden sonra). 5 yıl ertelenen dava dosyasında ne ceza aldığımı bilmiyorum ama hükmün açıklanacak ve mahkumiiyetimi açıklayacak. ben bu mahkumiyetten para cezasına çevirecek? hapis cezasını verpi erteleyecek mi? teşekkür ederim. işim çok zor.
  • quote:

çok teşekkür ederim. benim için 2 madde önemli.ehliyet 2 yıl aldılar.2 mahkemem var 14 ocak 2020 ve para cezası alacağım kesin.amailk olaydan yani 2017 yılında mahkemem oldu ve 5 yıl erteleme aldım ama hakim bey para ve ya hapis cezası demedi.şimdi bu 2 mahkemem olacak bitecek ve ne ceza alacağım bilmiyorum. ikinci olay olunca tekrar 1. mahkemem olan 2017 yılındaki ertelenen ceza dava dosyası açılacak. tekrar mahkemeye gideceğim( ikinci mahkemden sonra). 5 yıl ertelenen dava dosyasında ne ceza aldığımı bilmiyorum ama hükmün açıklanacak ve mahkumiiyetimi açıklayacak. ben bu mahkumiyetten para cezasına çevirecek? hapis cezasını verpi erteleyecek mi? teşekkür ederim. işim çok zor.
    e devlet üzerinden kontrol ettiniz mi?sizin şuan 2017den kalma bir ceza almış olmanız gerek. ölüm yaralama olmadığı için de hapis olmaması lazım. bu arada alkol güzel bir şey ama alkolle olan sorununuzu çözün alkollü trafiğe çıkmak çok sakat başkasına zarar verirseniz hayatınız biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben öyle bir şey demedim. ikinci mahkemeden para cezası alacağım biliyorum. 2017 yılında birinci mahkemeden 5 yıl ertelemeli hagb aldım ama hakim bey suçum söylemedi. mahkeme 3 dakika sürdü. sadece 5 yıl erteledi.soru şu? hükmün açıklanmasının geri bırakılmasında mahkumiyetimi açıklayacak. açıkladıoktan sonra hapis cezası mı alacağım? para cezasına mı çevirecek? yoksa ertelenecek mi? teşekkürr ederim
    Şaka misin kardes sen mahkemeden ceza aldin ne cezasi aldığını bilmiyor musun? Sana kararı tebliğ etmediler mi ? Hakim önce bir karar verir sonra hagb verir yani verilen karar uygulanmaz sana ne verildiyse yeni suçla beraber o devreye girer e devletten gir ilk davada hüküm ne onu öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    evet baktım.2017 yılında kalma ceza görünmüyor. sadece ikinci mahkemem gözüküyor.çok teşekkür ederim..
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    evet.hergün bakıyorum.e devlet sadece ikinci mahkemem gözüküyor.tş ederim.
  • lütfen yardımcı olun. tşk ederim
  • lütfen yardımcı olun tşk ederim.
  • adliye gittim. sordum. ilk mahkeme bana 5 ay hapis vermiş. 1/6 oranında indirim yaparak 4 ay 5 gün ceza vermiş. iki avkata sordum. biri tekrar ertelenir ve para çevrilir dedi. biri direk hapis yatarsın dedi. ne olacak ? lütfen açıklama yapın. tşk ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.