Şimdi Ara

all-in-one pc sonradan ekran kartı takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    merak ettiğim leptoplar gibi basma kalıpmı yoksa masaüstü gibi sonradan ekran kartı takılırmı çünkü işlemci hdd ram falan bunlar masaüstünde kullanılan cinsten

fikri olan bilen varmı

http://www.hepsiburada.com/Liste/msi-ae2210-core-i3-2100-310ghz-4gb-1tb-wifi-full-hd-215-dokunmatik-all-in-one-bilgisayar-kablosuz-klavye-mouse/productDetails.aspx?productId=bd56822&categoryId=116465

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=740885

bu iki model arasında kaldım aynı fiyat ama birinde ekran kartı yok

• cevap istiyorum bilgisi olan yokmu ekran kartı takılırmı
  • notebook ekran kartı kullanabilirsin.
    o da vatan bilgisayarda satılmıyor tabii. notebook tamircilerinden falan bulabilirsin ikinci elini.
    mxm 1 mi mxm 2 mi onu da araştırman gerekiyor ayrıca. yani aynı boyutlarda ekran kartı bulman lazım.
    yani sonuç olarak o iş yaş boş ver o işi sen.

not: işlemci olarak normal işlemci kullanılabilir sorun yok. ramler notebook ramidir muhtemelen. anakart da notebook anakartlarına benzer bi anakarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 1 Şubat 2012; 23:25:49 >
  • teşekkür cevap için
    muhtemelen demişsin
    ips anakart diye bişey vamış masa üstü ama ince herhal biraz moniyör akrası kasalar için falanmış ben şöyle bi tahmin yürüttüm normal masa üstü gibi donanım takılabilir diye bi fikir yürüttüm kendimce tabi eğer konuya mutabık biri varsa net bi cevap verebilen

teşşekkürler
  • dostum selam, disk ve ram değiştirebilirsin ama diğer bileşenler tümleşik geliyor diye biliyorum. değiştiremezsin sanırım.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.