Şimdi Ara

All Server 6,5 TL Kronos 13,5 TL KnightOnline Premium - GB Alım - Gb Satış - GB Takas (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç nedenden dolayı güncelleyemiyordum. Donanım haberdeyim. Genelde Pmlerime bakmak için giriş yapıyorum.

Herkese iyi oyunlar, hayırlı işler.
  • Konu güncel..
  • güncel İONİA'DA 4 GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MSNDEN KONUŞTUK ALIŞ VERİŞ BİTİNCE SİZİDE BİLGİLENDİRİRİM
  • Gb karşılıgı premium alma şansımız varmi. Cypher ici gb verip gold premium kesn kodu almak istiyorum da bilgi verirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIg0rk3mIII -- 9 Eylül 2009; 18:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Gb karşılıgı premium alma şansımız varmi. Cypher ici gb verip gold premium kesn kodu almak istiyorum da bilgi verirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler.

Var. Fatih@premiumpazari.com msn ekleyiniz.

Selametle.
  • Konu güncel
  • Güncell... All server 4 TL dir. Bu fırsatı kaçırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren

güncel İONİA'DA 4 GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MSNDEN KONUŞTUK ALIŞ VERİŞ BİTİNCE SİZİDE BİLGİLENDİRİRİM

GB leri aldım İoniada mı 4 tl oldu ben 8 den aldım
  • quote:

quote:

güncel İONİA'DA 4 GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MSNDEN KONUŞTUK ALIŞ VERİŞ BİTİNCE SİZİDE BİLGİLENDİRİRİM

Yaptığınız çok büyük terbiyesizlik alırkende sordum beyler kampanya fln olcak mı diye

• quote:

quote:

quote:

Yaptığınız çok büyük terbiyesizlik alırkende sordum beyler kampanya fln olcak mı diye

Hemen 2 gün sonra kampanya yaptınız sorduğum halde yok demiştin

• Bu bir kampanya değil. Ben yarınımda ne olacağını nerden bileyim bu 1. Ve hiç bir zaman da yarın şu olur bu olur gibi laf yapmam. Senin msn adresini bilmiyorum. Msn adresini özelden yazarsan msn kayıtlarını burada herkesin önünde ortaya yazarım.

2. si ise dupe yapan adam 3 TL den satarken ben 8 Tl den satmaya devam mı etseydim bu 2.

Ben sadece iş yapıyorum ve ev geçindiriyorum bu da 3. kimseye bir terbiyesizliğim olmamıştır. Allah ta o günleri göstermesin.

Asıl yazdıklarınıza bakarsanız ne kadar ayıp yaptıgınızı anlamış olursunuz.

Selametle.
  • Bu işi sen yapıyosun yarın ne olacağını sen bilmiyceksinde ben mi bilcem kardeş Ben senden şunları yazmanı beklerdim '' Özür dileriz kardeş biz bu işi bi anlamdada dh üyelerine hizmet vermek için yapıyoruz gel 5 gb ni sana verelim tatlıya bağlansın bu iş'' Ama yinede senin canın saolsun kardeş 20 tl geçirdiniz alacağın olsun
  • Amacın beni karalamak mı ?

Peki sen hayatta yaşıyorsun yarının sana ne getireceğini nasıl biliyorsun bana da öğretirmisin ?

Lütfen çocu çocuk konuşmayınız. Ben 200 Gb 7,5 Tl den aldım 4 gün önce. Ben kalkıp kime benim paramı zararımı karşılayın diyorum. Lütfen daha akılcı daha olgun olarak yorum yapınız.

Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuskunYolcu

Amacın beni karalamak mı ?

Peki sen hayatta yaşıyorsun yarının sana ne getireceğini nasıl biliyorsun bana da öğretirmisin ?

Lütfen çocu çocuk konuşmayınız. Ben 200 Gb 7,5 Tl den aldım 4 gün önce. Ben kalkıp kime benim paramı zararımı karşılayın diyorum. Lütfen daha akılcı daha olgun olarak yorum yapınız.

Selametle.

Benim kimseyi karalamakla falan işim olmaz arkadaşım koskoca adamım çocuk çoçuk konuştuğumda yok
    bana yardım edebileceğin bi nokta yoksa yorum yapmanında manası yok!
  • predatoreren kardes bıraz haksızsın gıbı geldı bana da..
    adam ısını yapıor sonucta .. gecmıse donersen 10 tlden alınan gbler wr ? kı sende almıssındır hıc dedın mı bana paramı gerı werın yada su kadr gb daha verın bugun 3 tl dıe ?
  • Yahu koskoca adamsın ama şunu sana anlatamadım. aldıgın gb 4 gb. Ve ben sana bu gün 1 Tl den atıyorum 50 gb versem. 10 TL olunca senden onları istesem sen nasıl bir tepki verirsin böyle bir mantık kimde var Allah aşkına. O kadar işim arasında sana vakit ayırıyorum birşeyler yazmaya çalışıyorum.

Lütfen anlayışlı olunuz. lütfen...
  • katılıyorum ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

predatoreren kardes bıraz haksızsın gıbı geldı bana da..
    adam ısını yapıor sonucta .. gecmıse donersen 10 tlden alınan gbler wr ? kı sende almıssındır hıc dedın mı bana paramı gerı werın yada su kadr gb daha verın bugun 3 tl dıe ?

kardeşim arkadaşta haklı olabilir ama benim kabullenemediğim 2 gün önce 40 tl ye 5 gb alıyorum ve bugün o paraya 10 gb alınıyor bence bu gblerin fiyatının düşeceği daha önceden bilinen bir şey ve bize alırken haber verilmiyor
  • Bu sözünden sonra artık sana yazacak hiç birşey bulamıyorum. Donanım Haber den bu konuya bir yorum bırakmak isteyen var ise yazsın. Bu kadar olur yani. Koskoca adamım diyorsun ve bu lafı söylüyorsun. Bravo.

Geleceği bilen biriyim ve buralarda sürünüyorum hale bak..

Selametle.
  • kardes ya bronze premium versem bana gb verir misin ronarkta?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.