Şimdi Ara

Allah askına bu nedir yaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecen hafta psvye üst dedim maç 1-1 di penaltı atamadı öküzler 100 basmıstım tek o mactan yattı , bu hafta gene 100 bastım duseldorfa oynamısıtım mac 1-1 di dusseldorf penaltı atamadı, gene sadece o mactan yattı, daha demın gene 30bastım, city-stoke macına üst dedim stoke penaltı atamadı gene 1 -1 bitti mac bu bi tesadufmu yaa sadece benim oynadıgım maclar buluyo
    m-glahbaha verdım dk 77de 1 0 yenıyodu dakka 80de 2-1 geriyo düştü
    oysaki şuzamana kadar negüzel her hafta 100 150 alıyodum iddaa sanırım aldıklarını geri almak için hırs yaptı

• haram para onlar
  • sende bidahaki.maca beraber oyna paranin dibine vur belkide bu sana gonderilen bi mesajdir :))
  • İddayı zevk için oyna, para kazanma amacı güden birsürü arkadaşım var sorsan hepsi cebinden onlarca para bayılmıştır bu işe
  • 3 hafta içinde 500tlye yakın para bayıldım valla hep bu kazanma hırsı, çünkü daha öncesinde para kazanmıstım kazancımı artırma hırsı bu hale getırdi valla
  • oynadığın kuponları yazda, senin oynadıklarını yazmayayım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acro90

olasılıksızında olasılıksızı
    gecen hafta psvye üst dedim maç 1-1 di penaltı atamadı öküzler 100 basmıstım tek o mactan yattı , bu hafta gene 100 bastım duseldorfa oynamısıtım mac 1-1 di dusseldorf penaltı atamadı, gene sadece o mactan yattı, daha demın gene 30bastım, city-stoke macına üst dedim stoke penaltı atamadı gene 1 -1 bitti mac bu bi tesadufmu yaa sadece benim oynadıgım maclar buluyo
    m-glahbaha verdım dk 77de 1 0 yenıyodu dakka 80de 2-1 geriyo düştü
    oysaki şuzamana kadar negüzel her hafta 100 150 alıyodum iddaa sanırım aldıklarını geri almak için hırs yaptı

İddadan büyük para kazanıp küçük küçük toplandığında büyük paralar kaybeden biri olarak söylüyorum iddayı para kazanma kapısı görme ancak bu şekilde para kazanırsın.

• uf öd of
  • Zaman, para ve bilimum kayıp.
  • Haram para hem paran gidiyor hem günaha giriyorsun hemde stres yapıyorsun her yönden zararlı kurtul bundan
  • İddaa sisteminde para kazanmak neredeyse imkansız.
    Avrupada istisnasız tek maça oynayabiliyorsunuz. MBS4 ile kim para kazanabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 25 Mart 2012; 7:33:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.