Beyler forumda bu hatayı aradım bulamadım bu lanet şey nasıl düzelir lütfen biri ayrdım etsin
Xtrabı sil. Oyunun patchini 1530 alıp 1533 yap bu şekilde 2-3 defa yap sonra bas reseti pc yede modemede. Bendede oluyordu düzeldi böyle yapınca. He bide antivirüs programlarını kapat.
olmuyor...
Vala o zaman oyunu komple sil baştan yükle. Oda olmazsa format bas. Bende olmuştu.
beyler nolur yardım
üst konu var
üst konu olmuyor o bambaşka lütfen yardım et
yakınında güvendiin bir internet kafe vrasa oraya git ko dosyasını zipleyip(500mb tutar) taşınabilir diskine kopyala açmadan öncede ne olur ne olmaz diye taramadna geçir d'ye kopyala oyuna gir ben öyle yaptım bi sourun olmadı
ne alaka sitesinden ,indirdim ya bilen yokmu?!?!
KONU BAŞLIGINA BAK YA BENDE ADAMI ŞEYEDİOLAR YARDIM EDEYİMDE ŞEYETMESINLER DİYE GİRDİM:: BU NASIL BAŞLIK YAV YUH BE::
bir ara o hata bende de olmuştu ama bi süre sonra kendiliginden gtti :D
quote:
Orjinalden alıntı: eXale
KONU BAŞLIGINA BAK YA BENDE ADAMI ŞEYEDİOLAR YARDIM EDEYİMDE ŞEYETMESINLER DİYE GİRDİM:: BU NASIL BAŞLIK YAV YUH BE::
terbiyesizliğin lüzumu yok doğru konuşurmusun
bende de bu hata vardı yapmadıgım sey kalmadı duzelmedı en sonun da koyu bastan yukkledm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme