Şimdi Ara

ALLAH Belanı Versin İxirplaystation (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
18.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

en iyisi o zaten de senin ps'a oldu olan boş ver ya hapse girmekten çekinmeyen insandan korkacan arkadaş
    Bunları görünce suç işlemek ne kadar basitmiş gibi geliyor insanın gözüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

girin de şunlara yorum yapın. adamlar parayla yorum yaptırmışlar kendilerine
    https://www.google.com.tr/maps/place/%C4%B0xir+Playstation/@41.0685419,28.9962043,17z/data=!4m7!3m6!1s0x14cab757ea164cb9:0x8ecfce4e8eb69c00!8m2!3d41.0685379!4d28.998393!9m1!1b1
    Orada benim yorumlarımı da görebilirsiniz hocam bende o yorumlara aldandım da gönderdim

• Sayko Channel
    4 yorum

4 gün önce
    Tavsiye ederim yakın zamanda ps 3 ümü gönderdim ve kargo ücreti bile almadılar ufak bi sorun varmış sanırım hiçbir ücret almadan tamir edilmis bir şekilde geri gönderdiler .Sizde gönül rahatlığıyla cihazınızı gönderebilirsiniz.

Servisin para almaması da ayrı bir komedi google yorumuna bunu yazmış arkadaş maşallah melaike yapmışlar firmayı.
  • Büyük geçmiş olsun. Rezil herifler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

Bu mesaj silindi.
    van depreminde 400 liralık kiraları 1000 liraya 1500 liraya çıkaranları ben pek müslüman olarak göremiyorum hocam bu tür insanlar ülkenin her yerinde yani öyle bir ülkeyiz ki kışın çalıp yazın hapisten çıkan hırsızlar var düşünün bunun bile mesaisi bir mesleği var bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1CD3AB5A

Büyük geçmiş olsun. Rezil herifler
    sağolun hocam
  • dış kasa nasıl sizin mi ? büyük ihtimalle dandik daha kötü durumdaki ürünü size yolladılar.
  • JRache kullanıcısına yanıt
    bazısı için öyle. çok bitik tip var ya. dışardan bakınca adam sanırsın cebinde 5 kuruş yok. parasız olduğu için demiyorum şöyle anlatayım:

seneler önce otobüste dolandırılmıştım. yanıma bi eleman denk geldi. herif takım elbiseli falan boynuna BBG tasması asmış (biri bizi gözetliyor diye bir yarışma vardı). tipi mipi de 10 numara ha elemanın. yolculuk sırasında bir kızdan mola yerinde de bir kadından telefon numarası aldığını gördüm. bi şekilde muhabbete falan girdik herif bir sonraki mola yerinde şarjının bittiğini söyledi (o zamanlar şarj falan yok otobüslerde) benden 2 dakika telefonu mu istedi biyeri arayacakmış. ericsonu verdim elemana veriş o veriş alıp kaçtı herif acaba ne yapıyodur şimdi çok merak ediyorum
    ya hocam adam geçen 5 liralık sigorta değiştirdi araçta. 150 lira işçilik istedi. 150 lira nedir abi 2 tane cıvata söktü taktı sadece 5 dakika bile sürmedi. biz olsak ne borcu abi der geçeriz. inşaatte amele akşama kadar hamallık yapıyor 150 lira yevmiye alıyor. vallahi çok dandik ülkede yaşıyoruz ya. ondan bir gün sonra dedim şu sinyalleri led ile değiştirelim güçlü yansın. oto moda diye biyere gittik adam arabayı gördü içeri girdik led ampulu takınca dükkan aydınlandı orada. sevindik bizde iyi güçlüymüş diye. ayak üstü geçirdi 2 ampulu 130 liraya. 2 dakika sonra arabaya taktık eskisinden kötü yanıyor. çıkardık dedik biz bunu istemiyoruz güzel yanmıyor. olur mu öyle şey dedi sizin araba da elektrik problemi var elektrikçiye gidin dedi. hadi gittik elektrikçiye. elektrikçi dedi ki abi hiç bi sıkıntı yok o aldığınız yer şerefsizin onde gideni. paranızı hayatta vermez uğraşmayın dedi. eve geldim google yorumlarını bi okudum adam ankaranın yarısını dolandırmış. herkes küfür etmiş adama. biri çıkıp böyle ciğersizleri vurmuyor işte. google yorumlarda gömeceğim şimdi ixir'i. umarım sorununuz çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

dış kasa nasıl sizin mi ? büyük ihtimalle dandik daha kötü durumdaki ürünü size yolladılar.
    Gördüğüm kadarı ile dış kasadan arka kapak iç donanım olarak güç kaynağı değişmiş hocam anakart da yanık bir şekilde bana geri geldi benim anakart mı ondan da şüpheliyim doğrusu
  • quote:

bazısı için öyle. çok bitik tip var ya. dışardan bakınca adam sanırsın cebinde 5 kuruş yok. parasız olduğu için demiyorum şöyle anlatayım:

seneler önce otobüste dolandırılmıştım. yanıma bi eleman denk geldi. herif takım elbiseli falan boynuna BBG tasması asmış (biri bizi gözetliyor diye bir yarışma vardı). tipi mipi de 10 numara ha elemanın. yolculuk sırasında bir kızdan mola yerinde de bir kadından telefon numarası aldığını gördüm. bi şekilde muhabbete falan girdik herif bir sonraki mola yerinde şarjının bittiğini söyledi (o zamanlar şarj falan yok otobüslerde) benden 2 dakika telefonu mu istedi biyeri arayacakmış. ericsonu verdim elemana veriş o veriş alıp kaçtı herif acaba ne yapıyodur şimdi çok merak ediyorum
    Şimdi artık başkalarına ustalık yapıyordur yeni çıraklar yetiştiriyordur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

ya hocam adam geçen 5 liralık sigorta değiştirdi araçta. 150 lira işçilik istedi. 150 lira nedir abi 2 tane cıvata söktü taktı sadece 5 dakika bile sürmedi. biz olsak ne borcu abi der geçeriz. inşaatte amele akşama kadar hamallık yapıyor 150 lira yevmiye alıyor. vallahi çok dandik ülkede yaşıyoruz ya. ondan bir gün sonra dedim şu sinyalleri led ile değiştirelim güçlü yansın. oto moda diye biyere gittik adam arabayı gördü içeri girdik led ampulu takınca dükkan aydınlandı orada. sevindik bizde iyi güçlüymüş diye. ayak üstü geçirdi 2 ampulu 130 liraya. 2 dakika sonra arabaya taktık eskisinden kötü yanıyor. çıkardık dedik biz bunu istemiyoruz güzel yanmıyor. olur mu öyle şey dedi sizin araba da elektrik problemi var elektrikçiye gidin dedi. hadi gittik elektrikçiye. elektrikçi dedi ki abi hiç bi sıkıntı yok o aldığınız yer şerefsizin onde gideni. paranızı hayatta vermez uğraşmayın dedi. eve geldim google yorumlarını bi okudum adam ankaranın yarısını dolandırmış. herkes küfür etmiş adama. biri çıkıp böyle ciğersizleri vurmuyor işte. google yorumlarda gömeceğim şimdi ixir'i. umarım sorununuz çözülür.
    Valla hocam özgür ülke dedik de bu kadar da özgür olsun hiç istemedik kim kime çakallık yaparsa olmuş ülkenin durumu maalesef teşekkürler desteğiniz için bu arada.

• Esnaf esnaf değil kanun kanun değil dibi delinmiş tekne gibi sallanıyoruz bakalım. Sıfır mutfak robotu aldık garantili faturalı eve geldik cihaz sorunlu neyse yarın değiştirip diye gittik aldığımız yere adam bunu siz bozmuşsunuz dedi çıkardım çelik uçları koydum tezgaha al yamult bakalım nasıl yepacaksın dedim eğer değiltirmeseydi yemin ediyorum ağız burun dalacaktım cihazdan geçtim artık o umurumda değil siz bozmuşsunuz dedi ya ona kıl oldum bir de iftira atıyor. Tamire verirsin kırar gönderir sıfır alırsın bozuk çıkar geri almaz tam orman kanunları kimin gücü kime yeterse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aklıma geldikçe merak ediyorum ya hapse mi girdi bıçaklandımı kuytu biyerde paranın dibine mi vurdu
    Acaba ürünler mi karıştı diyecektim ama şunu gördüm
    https://forum.donanimhaber.com/ixirplaystation-sahtekar-dolandirici-sikayet-ds4-tamiri--119901449

daha önceleri de vukuatlıymış zaten bende iyimser düşündüm ama telefon açmamaları şu önceki olay vs derken belli oldu firmanın ne oldugu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Acaba ürünler mi karıştı diyecektim ama şunu gördüm
    https://forum.donanimhaber.com/ixirplaystation-sahtekar-dolandirici-sikayet-ds4-tamiri--119901449

daha önceleri de vukuatlıymış zaten bende iyimser düşündüm ama telefon açmamaları şu önceki olay vs derken belli oldu firmanın ne oldugu.
    Bende iyimserliğimden kaybettim hocam maalesef...
  • quote:

aklıma geldikçe merak ediyorum ya hapse mi girdi bıçaklandımı kuytu biyerde paranın dibine mi vurdu
    Umarım 1 seçenektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Esnaf esnaf değil kanun kanun değil dibi delinmiş tekne gibi sallanıyoruz bakalım. Sıfır mutfak robotu aldık garantili faturalı eve geldik cihaz sorunlu neyse yarın değiştirip diye gittik aldığımız yere adam bunu siz bozmuşsunuz dedi çıkardım çelik uçları koydum tezgaha al yamult bakalım nasıl yepacaksın dedim eğer değiltirmeseydi yemin ediyorum ağız burun dalacaktım cihazdan geçtim artık o umurumda değil siz bozmuşsunuz dedi ya ona kıl oldum bir de iftira atıyor. Tamire verirsin kırar gönderir sıfır alırsın bozuk çıkar geri almaz tam orman kanunları kimin gücü kime yeterse
    Benimde zoruma giden buna benzer bir olay hocam zaten hem karaktersizlik haysiyetsizlik yapıp cihazımdan parça çalıyorlar hemde telefonlara bakmıyorlar yüssüzlüğün daniskası.
    Bu tarz olaylar oto sanayide arabasını tamir ettirenlerde daha çok oluyor adam arabayı bırak git akşama al diyor hem tamir etmiyor hem paranı alıyor hem de sağlam başka parçalarını söküyor bu yolla kaç tane ev alan hırsız tamirci var memlekette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.