evi bi cinci hocaya oku üflet ALLAHIN işi deil bu yemin billah doğru soyluom annanemin basınada bu tür olaylar gelmişti bi okuttu ewi bıcak gibi kesildi bide muska taktırdı artık olmuo
hurave bunlar Allah'ın işi değil bu diyosun bu kainatta herşeyi Allah yaratmıstır Allah isterse olur istemezse olmaz gunaha girme töbe töbe
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH KURTARSIN
quote:
Orjinalden alıntı: THE_HERO
YA NE TALİHSİZ ADAMMIM BEN YA DÜN EVİMİ SU BASTI BUGÜN BİLGİSAYARA VİRÜS GİRDİ BUGÜN CHARIM SOYULDU
DAHA ŞİMDİ VİDEO SEYRETCEKTİM BU ÇIKTI ALLAHIM İLLA İNTAHAR MI EDİCEM YA OFF Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.
aLLah yardımcın oLsun KArdeşim.. ama hayat güzel iNtahara ne Gerek war
walla yapılıcak iş çok basit
amca : buyur yavrum ne istemiştin sen : amca bi zehir ver bana en etkilisinden amca : napıcan yavrucum bi söle 18+ ya veriorum ben bunları sen : amca evde bir köpeğim var uyuzda öldürmeyi düşünüyorum amca : oke yavrum al sana xksilemol sen: amca kaç saatte hayvan ölür acaba amca : 13 dakikada mamba yılanı ıssırığı kadar kısa sürede öldürür sen : oldu amca çok güzel parası ne kadar? amca : 11 milyon sen : aa amca parayı evde unutmuşum veresiye olurmu ? amca : yürü git veresiye zehirmiş !!!
yani sen bu şansla doğru düzgün bile ölemessin
ben yazdım biraz kötü oldu ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme