Şimdi Ara

Allah Rızası İçin Brave Browser iOS'u Türkçeleştirin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufd84

ben zaten çeviri ücretini kastettim yapacak kişi bulamayabilirsiniz bu yüzden de birine ücretli olarak çevirtirsiniz.

o kadar dile çevirmişler bir zahmet bir çevirmen tutup dilimize de çevirtseler daha iyi olur. öyle dilenci gibi müşteriden de istemek çok saçma.

bir başka seçenekse; önce anlamak istediğiniz kısmın ekran görüntüsünü alın sonra da google çeviri uygulamasından içe aktarı tıklayıp çevirisini yaptırırsınız. mükemmel olmayabilir ama hiç yoktan iyidir.

Bu işi gönüllü olarak yapacak yüzlerce kişi bulunabilir niye ücret vermeklr uğraşsınlar ki. Belli ki onlar Türkçeyi fazla önemsemiyorlar. Eğer İngilizce bilseydim şahsen yapardım çünkü insanlara faydalı işler yapabilmek için para şarttır diye bi kural yok.

Google çeviri işi baya zahmetli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Soner898

İyi olurdu
    +1

Nihayet destekleyen birisi :)

• Ayrıca net cevap alamadım. Play Store ile AppStore'da bulunan Brave Browser'lar aynı firmanın ürünü olmasına ve aynı tarayıcı olmasına rağmen nasıl oluyor da AppStore'daki sürümü Türkçe olmuyor?

• Korsan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilmeden konuşma lütfen. Futbolla zerre alakam yok, yorumlarıma bakarsan anlarsın.

Boş konu dememin sebebi saçmasapan cevaplar vermeniz, üslubunuzun bozuk olması.

bu sorunuzun doğru cevabını sadece onlar bilebilir eğer para vermeden yaptırdılarsa da ingilizce öğrenmek isteyen biri deneme amaçlı çevirmiştir. bence bu konuyu ingilizce öğrenenlerin olduğu gruplarda paylaşın yoksa ingilizce bilen biri niye vaktini harcayıp uğraşsın ki ama ingilizcesini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Kardeşim bilmeden konuşma lütfen. Futbolla zerre alakam yok, yorumlarıma bakarsan anlarsın.

Boş konu dememin sebebi saçmasapan cevaplar vermeniz, üslubunuzun bozuk olması.
    İnternet ortamında küfür olmadıktan sonra; lan, olm gibi kelimeleri ciddiye almamanız gerekir. Diğer bölümlerde de sıkça kullanılan bu kwlimelere gülüp geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 24 Kasım 2020; 20:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

bu sorunuzun doğru cevabını sadece onlar bilebilir eğer para vermeden yaptırdılarsa da ingilizce öğrenmek isteyen biri deneme amaçlı çevirmiştir. bence bu konuyu ingilizce öğrenenlerin olduğu gruplarda paylaşın yoksa ingilizce bilen biri niye vaktini harcayıp uğraşsın ki ama ingilizcesini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir.

İngilizce bilen birinin en fazla birkaç saatini alacak, günlerce süreceğini sanmıyorum. İnsanlık adına birkaç saat feda edilebilir

• @Peer sen İngilizce bilen yazılımcı bi abimizsin bu işi halledemez misin?

• Güncelleywlim

maalesef  

• PeerNet* kullanıcısına yanıt

Şimdilik duckduckgo ile idare ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.