Şimdi Ara

Allah TR Serverından korusun (QQ içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite turnuvaları nedeniyle 1 hafta önce TR ye geçtim çok fazla oyun atmadım takım antremanları dolayısıyla şu 2 gündür ise ranked ve normal oyunlara girmeye başladım ancak nasıl pişmanım anlatamam her oyunda inanılmaz küfürler,mainim sup ve genelde her oyun sup alırım ona rağmen yok ben top yok ben midim ve ardından gelen sayısız küfürler burada görüyordum ama o kadar da değildir diyorudum gerçekten rezaletmiş.İnsanlar bi oyun için neden bu kadar küfür eder bu kadar tartışır akıl alır gibi değil ben rp kullanarak geçmiştim sanırım onlar geri yüklenecekmiş,yüklendiği anda weste sonsuz dönüş yapıcam.

• herkes TR de oynayamaz qnq xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galiba acayip şanslıyım ya. Bu dediğiniz tipler 10 oyunda 1 falan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

herkes TR de oynayamaz qnq xD

Sadece...Sadece...40 LİRASI OLMAYANLAR TR DE OYNAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

herkes TR de oynayamaz qnq xD

Sadece...Sadece...40 LİRASI OLMAYANLAR TR DE OYNAR!

Yeterli rp her zaman var elimde ama gecmiyorum tr cok guzel bence

• Dönüş yapmak yerine smurf satın al daha mantıklı.
  • oyuna westte başladım indirimler için tr geçicem gelecekte weste dönermiyim bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 13 Kasım 2013; 18:26:57 >
  • Bronz filan misin la ben goldum cok nadir gelir elalemin serverini abartip tryi ezme cok op playerlarda var cok karakterli adamlarda

• Tam süper takım geldi dersin:

Allah TR Serverından korusun (QQ içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 13 Kasım 2013; 18:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.