Şimdi Ara

ALLAHİNİ SEVEN BOLUM KİSİTLAMASİNİ GERİ GETİRSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eklemeyi unuttum flood olacak belki biraz ama felipe melo'yu ben de aşırı beğendim bayıldım resmen, son dakikalar selçuk inanın hırsı beni benden aldı o ne güzel çalımlardı öyle şut öncesi, dany tek kelimeyle inanılmazdı, semihe çok yüklenmişler ben beğendim diyebilirm bilmiyorum hataları gözümden kaçmış olabilir ama takımda kötü yoktu cidden şanssızlık vardı diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

hakem maçı katletti ( twitter'a refree yazın türklerden çok bütün dünya konuşuyor )

çok fazla pozisyon harcadık, tamam maçın hakkı %60-70 Real Madrid'indi kabul ama süperligden GALATASARAY dışında hiç bir takım pozisyon dahi bulamazdı bugün madrid'e.

13 yıl önce aldığımız kupa için lazio'dan çekinen sonuç ne olur acaba diye strese giren,ligde önünde neredeyse 1 yıldır lider olduğumuz takım burda MADRID HAHAHA ZAA xd yazıyorsa ben bu takımın aklından şüphe ederim arkadaş.. 8 takım lan 8 takım ve rakibin real madrid.. bu sene buraya yazıyorum;

son 2 takım; Bayern Munich %75 / Real Madrid %80 / Barcelona %80

Teeeee 13 yil evel aldigin kupaya teeee 13 yildan buyana kac kere yaklastin tekrardan real birde burda tokatlasin sizi yetmemis bu

2000

Gruplar yapılıyordu / 1. 2. takım çıkıyordu / çeyrek final / yarı final / final / kupa veriliyordu

2013

Gruplar yapılıyordu / 1. 2. takım çıkıyordu / çeyrek final / yarı final / final / kupa veriliyordu

benim bahsettiğim olay "bizim uefa kupamız var" muhabbeti değil arkadaşım.. gerimizden geliyorsunuz bunu bir kere kabullenin.. ciddiyim kabullenmesi zor fenerbahçe 2000 lerde bu başarıları yapmış olsa ben de kabullenemezdim fenerbahçenin geriden geldiğini fakat şunu kabul etmelisin ki bugün cidden bu maçın kaderi değişebilirdi.. çok bariz bir real madrid fiyaskosu olmadı galatasarayın, eğer öyle düşünüyorsan da bilemem, tartışmaya falan girecek değilim kendi fikirlerin sonuçta ve biliriz ki bu muhabbet 3 gün aralıksız sürer bir yere varamayız 15-20 yıldır böyle ama biraz empati kurarsan anlarsın dediklerimi;

uefa - şampiyonlar ligi
    lider - ikinci
    real madrid - lazio

saygılar hocam

Gecmiste yasayanlar kaybetmeye mahkumdur benim icin 13 yil evel alinmis kupadan cok daha degerlidir gs nin ceyrek finale cikmasi veya fenerbahcenin cikmasi yillardir gerimizde olan sizsiniz ama dedigin gibi o konulara hic girmeyelim cikamayiz

nasıl gerideyiz bilemedim hocam.. geride olmak demek hani zamanında bir kaç iş yapmışsındır şimdiki ezeli rakibin onların peşinde koşuyordur ne bilim benim için geride kalmak budur hani bir söz de vardır ya siz giderken biz dönüyorduk diye bu durumu açıklıyor ama aynen önceki mesajımda da dediğim gibi bu muhabbetlerin sonu yok zaten ömrümüz yetmez lazio karşısında başarılar.. umarım fenerbahçe güldürür yüzümüzü

Yok kardeşim ne böylelerin yüzü gülsün ne takımı gülsün utanmadan burda da tokatlasın diyor, sizin peste Fifa'da eşleşmekten korktuğunuz takımla biz dünyanın gözü önünde oynuyoruz, Başarılar Lazio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.