Şimdi Ara

Allahını seven yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Sorum- Merhaba ben 2016 yılında lys puanımla bilecik iktisat'a yerleştim ve eğitimime devam ediyorum, 2017 yılındada ygsye girdim şimdi benim sorum şöyle ben 2016 yılında yerleştiğim iktisat'ı eskişehir anadolu üniversitesine alıp 2017 yılında girdiğim ygs ile istediğim yere tercihte bulunabilirmiyim? eğer bulunabilirsem nasıl bir yol izlemeliyim

2.Sorum- Anadolu üniversitesinde ikinci üniversite diye yeni bir şey açılmış şimdi ben ona başvursam 2016da yerleştiğim iktisatla kütahyaya geçiş başvurusu yapabilirmiyim-

benim isteğim kütahyaya geçip orda 2 üniversite okumak gerçekten bunu çift anadal veya yandalla değil kendi puanlarımla yapmak istiyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycdn -- 19 Nisan 2017; 11:16:50 >

• istediğin yere tercihte bulunabilirsin . İkinci üniversitedeki dersleri saydıramassın senen boşa gider ayrıca geçişte aof 2. üniversiteden mümkün değil diye biliyorum. Aynı anda örgün eğitimden 2 tane 4 yıllık bölümde okuyamassın(çap ve yan dal yapmak hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTexas

istediğin yere tercihte bulunabilirsin . İkinci üniversitedeki dersleri saydıramassın senen boşa gider ayrıca geçişte aof 2. üniversiteden mümkün değil diye biliyorum. Aynı anda örgün eğitimden 2 tane 4 yıllık bölümde okuyamassın(çap ve yan dal yapmak hariç)

Örgün öğretimden birini lisans diğerini önlisans okuyacağım zaten, istediğin yere tercihte bulunabilirsin derken?
  • ycdn Y kullanıcısına yanıt
    tercihte bulunabilirmiyim diye başlarda sormuşsunya onun cevabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.