Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler omlde oynuorum 3-0 gerideyken 3-3 yaptım son dakıka penaltı oldu.

henry'le atıcam. sol alt temiz plase diye vuruyorum bildiğin top korner bayrağına çarpıyodu az daha.deli oldum ya adamda haklı olarak fena maytap geçti. deli oldum. delircektim az daha.

şu olayı bi anltsın biri penaltı nası atılıyo millette artık uyanık ortaya vuruoz hep kaleci tutuyo bu kadar mı boktan olur penaltı bi oyunda ya?

biri anlatsın

• arkadşım bende bu kadar uğraştım adam akıllı atamdım. nasıl atarsam atayım senin dediğin gbi ya kornere doğru yukardan atıyo yada yerden aynı şekilde dışarıya. bilenler varsa burdan hangi kombinasyonlarla atılacağını yazarsa bende öğrenmiş olurum.
  • analogla degıl yon tuslarıyla atın
    ye basın ardından sol ya da sag yon tusuna basın sonra yukarı ya da asagı yon tusuna basın oyle deneyın
    ben genelde oyle atıyorum
  • cogu oyuncunun yandiii ciledir bu atilmior penaltii bunu bilen kalecide sag sol atlamio ortada duruo kurtario
  • Valla ben BAL modundaki oyuncumla da, Master ligde de penaltıları yüzde 99 atıyorum, hem de çok güzel plaseler ile, sadece oyuncunun özelliklerini, topa nasıl vurduğunu bilmek, ona göre topa ne kadar mesafe kala, sağ ve sol yön tuşlarıyla atacağı köşeyi ayarlamak gerekiyor.
  • yön tuşuna basılı tutarsan öyle olur. çok az basman lazım.bizdede zor gol oluyor.5 penaltıda 1 gol atan kazanıyor
  • maç içerisinde ise penaltı aşağı-yukarı sağ-sol oluyo normal penaltılarda ise değişmiyor

şut tuşuna bastıktan sonra oyuncu koşmaya başlayınca istediğimiz yön tuşuna(aşağı-yukarı) bi süre basılı tutuyoruz sonrasında topun yüksekliğini ise sağ-sol yön tuşuyla ayarlıyoruz (oyuncu topa vurmadan sağ tuşuna bi müddet basarsak yükseklik kazanır)

umarım anlatabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocukları Sevmeyen Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok basit
    önce şut tuşuna bi kere bas bastıktan hemen sonra yön tuşuyla sağ veya sol birini seç o kadar
  • Şimdi ilk başta yawww bu ne diyip kızıyosun pes'e ama alışınca yok artık ya diyosun istersen topun altına gir öyle köşeye at süper penaltılar atabiliyosun

kendini geliştirmene bağlı herşey ama inanın cok zevklidir alışınca...Arkdaşlar cevaplamıslar aynısını söylemeye gerek yok idman yapın sürekli deneyin 30dak sonra

süper penaltılar atarsınız ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.