Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN LAPTOP EKRAN GELMEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şimdiden herkese vereceği cevaplar için tessekur ediyorum. laptopum 2gundur kullanamıyorum ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor ekran panellerinde sıkıntı olacağını düşünmüştüm ama ondada değilmiş hdmi kablosu takip televizyona taktım ama yine görüntü yok geleyim nasıl bu olay böyle olduya 2gun önce aksam bilgisayarı actim üst kapagi sökük olduğu için dokunmatik klavye aktif olmadığından klavyeyi kullanamıyorum bende her zaman bıçakla klavyeyi çıkartıp dokunmatigi kapakla takip yine çıkartıyorum neyse o günn aynı işlemi yaptım bilgisayar açıkken birden ekran gitti ışıklarda gitti ama pc çalışıyor güç düğmesine basınca fanlar çalışıyor ama hiç bir isik yanmıyor mouseda ışık gelmiyor lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani hdmi ile bağlantı sağladığınızdada mı görüntü gelmiyor?
  • Aynı problem benimde var güç var ama ekranda görüntü yok bir notebook servisine verdim adam ekran kartı chipi bozulmuş 375tl ye yeni chip takıyoruz dedi. Sizinki de öyle bir problem olabilir.

• aynen hdmi taktım görüntü yoktu kardeşim dediğin gibi olabilir ama dediğim gibi o kadar kulandım bir şey yok birden bire ekran gitti bakalım tamirciye verdim gelecek cevabı bekliyorum bilen varsa sorunun çözümünü soylerse çok sevinirim

• kardeşim servise verdinmi bilmiyorum ama içini açma şansın varsa ekran kartı kablolarını kontrol et sorun ya kartta yada kablolarında olabilir
  • servise verdim hocamya baktım olmayacak böyle bende verdim umuyorumki ekran kartı arızası olmasın yoksa pahalı olur statik elektrik sorunu olur problem inşallah

• 2 gün önce laptop çalışırken ekrana görüntü gelmedi. Anakart üzerinde ekran kartı çipi arızalanmış. Sanırım anakart tamamen sökülüp farklı bir anakart takılacak. 350 TL tamir ücreti söylendi. Laptop eski henüz tamir ettirmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde öyle söylerlerse acaba yaptiriyimmi yaptirmayayimmi kararsizim i5 işlemcili samsung yoksa para biriktirip yeni pc mi alayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.