Bildirim
alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (98. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Bende yok öyle bir şey. İçerisinde Turbobit yok. -
-
alldebrid, rapigator 'a limit mi uyguluyor? sitesinde bir sınır görünmüyor ama bir süre sonra premium bağlantı kurmuyor. -
-
RealDebrid alanlar nerden alıyor? Eskiden GG gibi yerlerde bulunuyordu satan ,şimdi sadece alldebrid var. -
Debrid satılır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güncel uygun fiyatlı kaliteli debrid hangisi ? -
Merhaba nitroflare sitesinden bir dosya indirmem lazım alldebrid üzerinden hesabı olan bi arkadaş yardımcı olabilirmi? -
Ben olayım hocamquote:
Orijinalden alıntı: ultrakurt2012
Merhaba nitroflare sitesinden bir dosya indirmem lazım alldebrid üzerinden hesabı olan bi arkadaş yardımcı olabilirmi? -
Şu an hangisi daha iyi? -
Arkadaşlar merhaba turbobitden sadece 1 dosya indirmem lazım acil bana premium olarak sadece 1 link turbobit konusunda yardımcı olabilecek var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şuanda yardımcı olabilirim :) -
Merhaba arkadaşlar benimde turbobit'ten 1 dosya indirmem lazım yardımcı olabilecek var mı? -
Arkadaşlar. İçinde Keep2share, takefile ve filejoker olan bir debrid aboneliği arıyorum. Bir sitede en az günlük 30 GB limiti olsun. Hangisi olabilir? -
Alldebrid de uploaded.to da günlük 30 gb sınırı doğru mu arkadaşlar diye soracağım ama var zira indirme yapmıyor. Uploaded ta sınır olmayan hangi debrid var biliyor musunuz? -
Limit görünmüyor ama indirme yapar mı bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: gokbiloz
Alldebrid de uploaded.to da günlük 30 gb sınırı doğru mu arkadaşlar diye soracağım ama var zira indirme yapmıyor. Uploaded ta sınır olmayan hangi debrid var biliyor musunuz? -
Alldebrid de uploaded.to günlük 30 gb limti varmış. Alldebrid e sordum onlr yanıtladı. Realdebrid de sınır yok. 1 aylık aldım denemek için ve gayet güzel. Sadece alldebrid e göre indirme hızı daha düşük. -
Realdebrid nerden alıyorsunuz? Eskiden satılan GG gibi yerlerde artık yok.
Alldebrid de uploaded dışında sorunsuz çalışan servis var mı? -
maxigame.com'dan alıyordum ben sürekli ancak son birkaç gündür sitelerinden real-debrid sekmesini kaldırmışlar. Orayı takip edebilirsiniz, anlaşmaları bitmemişse yeniden açarlar belki. Onun dışında kredi kartı ve ininal gibi kartlarla direkt kendi sitesinden de alabilirsiniz, daha temiz oluyor o şekilde bence.
Edit: Direkt kendi sitesi üzerinden 3D Secure ile alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster Magnet -- 4 Şubat 2019; 0:56:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X