Şimdi Ara

alliance larin ezik olmadigi server var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar savunmaya gecmeyin. eger oyle bir server varsa orda oynamak istiyorum. darkspear da oynuyorum ve ne zaman AB WG yapsak adamlar eziyor. en son 10 - 6 ezildikten sonra sogudum serverdan.
    ben cok iyi oynamiyorum, yeniyim ama 10 - 6 eziliyorsak tek kotu oynayan ben degilim demekki. taktik sifir. priestlar bile kill pesinde yanindaki adami heal lemiyolar. AB de son oyunda adamlar butun yerleri aldi. herkes bir arada dolasiyor. 1 tane aliyolar 4 tane veriyolar. duzgun bir alliance server i varsa oraya gecmek istiyorum yada hic sevmedigim halde gidip horde oynayacam, en azindan sinirlerim oynamaz.

• Ally'lerin çoğu kill için oynuyor .. ama şuna inan ki

Ally fixeed > Horde fixed

paladin olayı götürüyor .. random'larda shaman'lar dmg yapıyor .. o zaman shaman > pala chainlight vs. ama etrafa yardım / heal gibi olaylarda kesinlikle paladin çok çok daha iyi .. belki tek farkı bu deil, taktik vs de var ..

femre bilir benim ark'larla takıldığım fixed'ı .. 2-3 tane marshall var .. grim batol horde'ları da bilir (electra / bro / haunting) son faza gelmiş 7-8 tane warlord :) inanın onları rahat aldığımızı hatırlıyorum (electra türktür, femreyle birlikteyken dalga geçmiştik biraz )
  • haomarush
  • bu server nasil? en azindan denk mi iki taraf?
    quote:

Orjinalden alıntı: lede

haomarush
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

Ally'lerin çoğu kill için oynuyor .. ama şuna inan ki

paladin olayı götürüyor .. random'larda shaman'lar dmg yapıyor .. o zaman shaman > pala chainlight vs. ama etrafa yardım / heal gibi olaylarda kesinlikle paladin çok çok daha iyi .. belki tek farkı bu deil, taktik vs de var ..

femre bilir benim ark'larla takıldığım fixed'ı .. 2-3 tane marshall var .. grim batol horde'ları da bilir (electra / bro / haunting) son faza gelmiş 7-8 tane warlord :) inanın onları rahat aldığımızı hatırlıyorum (electra türktür, femreyle birlikteyken dalga geçmiştik biraz )

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeroC

bu server nasil? en azindan denk mi iki taraf?
    quote:

Orjinalden alıntı: lede

haomarush

Haomarush suanda allylarin horde tarafina gore oldukca guclu oldugu bi server.ally acmak istiyosan cok rahatlikla bu serverda acabilirsin.ama oyunda karsima ona gore :)
  • şuan world pvp var yani senin girdiğin ab wsg falan bütün serverlardan adamlar oluyo!!
  • Bütün server'lar değil, torbalar var her torba da 10 tane server var o 10 server içindekiler ancak birbirleriyle pvp yapabiliyordu
  • bizim serverda av kaybetmezdik eskiden bu cross realm geldi ve yalan olduk
  • iş servır işi değil kjardeş iş taktik işi parti işi anlaşma işi bizim servır ankiraj da bir ara paso kaybediyoduk doğmaya bile cesaret edemiyoduk taki pvp guildine girene kadar 15 kere üstüste ab de hordelerin doğmasını engelledik en son klavye başında uyuya kalınca sıkıntıdan az daha kaybediyoduk sebebi ise bs gardiyanıydım bs de uyuya kalınca hordeler dalmış nese gene aldık ama küfürler havada uçtu bana ya özür diledik zor kurtuldum yani işin şeyi parti ile girmek tek girince olmaz kimse kimseye yardım etmez itemlerin kötü ezik biri bile olsan taktikle yapılamayacak iş yoktuk hordeler doğmaya cesaret edemez kötü bi oyuncu bile olsan en kötü ihtimalle bi zamnalar benim gibi gardiyan olursun başlarda baya sıkıcı oldu sonra günde ortalama 300k honur alınca itemleri dizince saldırı grubuna terfi ettik yani son sözüm iş parti işi yoksa hep ezilirsin
  • yav şöle saglam bi horde yok mu orj da türk olarak. herkes mi ally kardeşim. sevmiyorum onları yav süt cocuğu gibi duruo orc un yanındaki human. hele gnome yok mu içimden diom ki ulan bi komalık canı var ( gnome mage için) yok frost nova cekıo koca pybroblast ı sanırsın ki kıçından çıkarıo

ARKADAŞLAR KİMSE ALINMASIN GEYİK BUNLAR TMM HMN ALLY ARK LAR ALEVLENİR DİE DİOM AMA GNOME DE HAKLIYIM DE Mİ
  • bi kere soru cok anlamlı..allylerin ezik olmadıgı server varmı:D hakkaten güzel yani...bence yok allyler her zaaman ezilmeye mahkumdur loladinleri olsun olmasın her zaman hordeler üstündür..
    POWER OF THE HORDE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

Ally'lerin çoğu kill için oynuyor .. ama şuna inan ki

+1905

şeftalı bıkmadınızmı boyle basıtce post kasmaktan

• quote:

Orjinalden alıntı: lordhitman

bi kere soru cok anlamlı..allylerin ezik olmadıgı server varmı:D hakkaten güzel yani...bence yok allyler her zaaman ezilmeye mahkumdur loladinleri olsun olmasın her zaman hordeler üstündür..
    POWER OF THE HORDE...

+1
  • wsg de horde alir av de ab de allies alir + coğu serverda llies lar horde lardan iyidir...
    eğer allies larin ustun olduğu bi server ariyorsan buyur defias brotherhood a bekleriz ben hordum tabi aslada allies olmam (malum okumak lazim ^^)
    ama allies lar bizim serverda her daim av de ustundur...
    ama cikipta wsg kascam dersen horde shamanla wsg de hep alir...
    neyse benim önerim server değiştirmemen ak mesela ben av de exalted oldum ve bunu hep kayberek zorla kasarak yaptim beleşe allieslar ustunde atlayim exalted olayim olayi kolay önemli olan bir seylere emek vermek uğraşmak...
    yoksa migrate ediceğin paranin bi kaç katini daha ver al bi kaç 1000 gold taş gibi char yap bunun inan bundan farki yok...
    bizim serverda ahqiraj i yapan sadece allies di ilk onyxia kesildiğinde acaip mutlu olmuştukki ally ler tum hepsini duzmuştu ama yinede horde ezik felan die başka servera gitmedim kastim 2 tane 60 i 1 i tier 2 diğeri full epix (pvp) paşa paşa av ye hala giriorum ve hala yeniliyoruz ama sorun değil önemli olan oyuna cs tarzi yaklaşmamak...
    wow cs tarzi bir oyun değildir backgroundunu okumani tavsiye ederim ally lar nedir horde lar nedir vs vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

yav şöle saglam bi horde yok mu orj da türk olarak. herkes mi ally kardeşim. sevmiyorum onları yav süt cocuğu gibi duruo orc un yanındaki human. hele gnome yok mu içimden diom ki ulan bi komalık canı var ( gnome mage için) yok frost nova cekıo koca pybroblast ı sanırsın ki kıçından çıkarıo

ARKADAŞLAR KİMSE ALINMASIN GEYİK BUNLAR TMM HMN ALLY ARK LAR ALEVLENİR DİE DİOM AMA GNOME DE HAKLIYIM DE Mİ

Bladefist te bizim Turk guildi war horde ...

Bhall
    heinrich
    kabumba
    irocas
    rur

bunlardan biriyle irtibata gecersen alabiliriz senide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic_darksun -- 30 Eylül 2006; 0:59:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

wsg de horde alir av de ab de allies alir + coğu serverda llies lar horde lardan iyidir...
    eğer allies larin ustun olduğu bi server ariyorsan buyur defias brotherhood a bekleriz ben hordum tabi aslada allies olmam (malum okumak lazim ^^)
    ama allies lar bizim serverda her daim av de ustundur...
    ama cikipta wsg kascam dersen horde shamanla wsg de hep alir...
    neyse benim önerim server değiştirmemen ak mesela ben av de exalted oldum ve bunu hep kayberek zorla kasarak yaptim beleşe allieslar ustunde atlayim exalted olayim olayi kolay önemli olan bir seylere emek vermek uğraşmak...
    yoksa migrate ediceğin paranin bi kaç katini daha ver al bi kaç 1000 gold taş gibi char yap bunun inan bundan farki yok...
    bizim serverda ahqiraj i yapan sadece allies di ilk onyxia kesildiğinde acaip mutlu olmuştukki ally ler tum hepsini duzmuştu ama yinede horde ezik felan die başka servera gitmedim kastim 2 tane 60 i 1 i tier 2 diğeri full epix (pvp) paşa paşa av ye hala giriorum ve hala yeniliyoruz ama sorun değil önemli olan oyuna cs tarzi yaklaşmamak...
    wow cs tarzi bir oyun değildir backgroundunu okumani tavsiye ederim ally lar nedir horde lar nedir vs vs...

zaten benim yakindigim olay wow u cs zannetmeleri. priestlari bile kill pesinde kosan bi grupla oynamak pek zevkli olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ironic_darksun

quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

yav şöle saglam bi horde yok mu orj da türk olarak. herkes mi ally kardeşim. sevmiyorum onları yav süt cocuğu gibi duruo orc un yanındaki human. hele gnome yok mu içimden diom ki ulan bi komalık canı var ( gnome mage için) yok frost nova cekıo koca pybroblast ı sanırsın ki kıçından çıkarıo

Bladefist te bizim Turk guildi war horde ...

Bhall
    heinrich
    kabumba
    irocas
    rur

bunlardan biriyle irtibata gecersen alabiliriz senide

az kaldı geçecem bi düşünim saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.