Şimdi Ara

Alliance serverı ve Türk oyuncu popülasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 10 kişilik bir grubuz ve haftanın en az 3 günü düzenli radiler yapmaktayız. Şu an Silvermoon serverında bulunuyoruz ve gelecek expansiondan sonra popülasyondan kaynaklı
    sıkıntılar yaşayacağımızı düşünüyoruz. Bu sıkıntılar sıra bekleme ve Türk oyuncu saysının azlığı. MoP dönemini türk ve yabancı arkadaşlar ile tamamladık.

Gelecek expansion için alliance factionında ve türk oyuncularının çok olduğu bir server arıyoruz. Hangi serverlarda alliance Türk oyuncu fazladır?

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşların bilgilendirmesini bekliyoruz.

Teşekkürler.

• Sıra bekletmeyen içinde 3-4 tane Türk guildi bulunan tek server Auchindoun.. Tabi ona bağlı olarak dunemaul ve jeadenar bu serverlar connected realmsdir.

Bizde guild olarak Auchindoundayız. Server Auchindon %90 civarı ally idi ancak dunemaul ve Jaedanarın birleşmesinden dolayı %70 civarı ally var diyebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_98139528/tm.htm
  • Valla Türk oyuncuların çok oldugu bir alliance serverı yok. En kalabalık olanı silvermoon MOp başı 40-50 online ı olan Türk guildleri vardı ama zamanla online sayıları düştü. Gene WOD başında Türk oyuncuların sayısı baya bir artar silvermoon da! Bence Alliance için serverınızı hiç değiştirmeyin. Sylvanas,Outland ve Auchindoun serverlarında daTürk guildleri var ama online sayıları onlarında yüksek değil. Kısacası Amacınız PVE ise ve alliance tarafında twisting nether gibi bir server arıyorsanız malesef yok işte ne FAzla türk silvermoon da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 18 Ekim 2014; 3:17:48 >
  • Bi ara burning legion vardı ama orayı kaybettik malesef...orası artık poslki legion.oynadigim kadariyla ne kadar 60/40 oran olsada outland ally tarafı 90/10 gibi bir baskınlık gosteriyor.eger populasyon size sorun yaşatmazsa öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Bi ara burning legion vardı ama orayı kaybettik malesef...orası artık poslki legion.oynadigim kadariyla ne kadar 60/40 oran olsada outland ally tarafı 90/10 gibi bir baskınlık gosteriyor.eger populasyon size sorun yaşatmazsa öneririm

vanilla zamanında zaten herkes BL de ve alliance tı. çok fazla horde türk oyuncu yoktu. TBC den itibaren deli gibi Horde pop. artmaya başladı. WOtlk Geldiğinde zaten dunemaul türkmaul olmuştu. İşte şimdi aynı BL muhabbeti gibi herkes horde ve twisting nether serverında.
  • Hep beraber bir server'a toplanalım o zaman :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ravencrestte oynuyoruz chosens 35 kişi civarındayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Sıra bekletmeyen içinde 3-4 tane Türk guildi bulunan tek server Auchindoun.. Tabi ona bağlı olarak dunemaul ve jeadenar bu serverlar connected realmsdir.

Bizde guild olarak Auchindoundayız. Server Auchindon %90 civarı ally idi ancak dunemaul ve Jaedanarın birleşmesinden dolayı %70 civarı ally var diyebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_98139528/tm.htm

O zaman Twisting Nether tarafindan bu serverlara free migration acildigi haberine cok sevineceksiniz.
  • Magtheridon serverinde Ally tarafında oynuyorum. Şubat -Haziran ayında 80 Kişi online Türk oyuncular vardı o da artık yok. 80 kişi olanların Temmuz ayındayken 4'u oyunda online oynuyor(ben dahil). Geri kalanlar Twisting Nethere taşınıp horde oldular sonra oyunu bıraktılar. Horde neyi begeniyor iğrenç yüzlerden başka birsey yok :D Horde olmayın oyunu bıraktırır adamı

Şimdilik ben artık yanlız oyuncuyum :) Magtheridon serverinde benden başka varsa dutlayın.....

Not : Yorumumu beğenmeyen kesin hordedir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethisagol -- 20 Ekim 2014; 22:13:04 >
  • fethisagol kullanıcısına yanıt
    Horde çapulcu bir ittifak zaten gün gelecek bütün orcların kökünü kurutacağız.Zaten teşkilatı evlerinde zor tutuyoruz,bir gece Twisting Nethere 40 çerimizle girip şanlı Alliance bayrağını dikeceğiz.(Pastanın üstüne tabi,üflemeye çağırırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Magtheridon serverinde Ally tarafında oynuyorum. Şubat -Haziran ayında 80 Kişi online Türk oyuncular vardı o da artık yok. 80 kişi olanların Temmuz ayındayken 4'u oyunda online oynuyor(ben dahil). Geri kalanlar Twisting Nethere taşınıp horde oldular sonra oyunu bıraktılar. Horde neyi begeniyor iğrenç yüzlerden başka birsey yok :D Horde olmayın oyunu bıraktırır adamı

Şimdilik ben artık yanlız oyuncuyum :) Magtheridon serverinde benden başka varsa dutlayın.....

Not : Yorumumu beğenmeyen kesin hordedir :D

Aslında çogunluk horde olmadı silvermoon serverına migrate ettiler .Bende onlardan biriydim oradan biliyorum :) halen daha 2 tane karakterim magtheridon serverında.

• sipacik kullanıcısına yanıt
    Selam ben ve 2 türk arkadasım katılabilirmiyiz. tag : rafear#2770
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.