Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manhunt54

Yeni başlayacak olan arkadaşlara söylüyorum: Sakın Başlamayın! Sonra harcadığınız zamana, emeğe yazık olur.

Nedenini söyle bizde cevaplayalım arkadaşım. Çamur atmak kolay. Oyunun Pvp sistemi benim çok hoşuma gidiyor hocam. 23 Lvlde haritalar birleşiyo ve görevleri yaparken bile heran kendini savaşın içinde bulabiliyosun. Ben 38 Lvlim şuan hiç sıkılmıyorum oynarken. Ayrıca oyunda para vermeyince ezilme gibi bir olay yok. Lvl kastıktan sonra müzayededen kristal çekip taşlarını basabilirsin. Bu arad Doflamingo diye bir arkadaşım pm attı hanginizsiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Yeni başlayacak olan arkadaşlara söylüyorum: Sakın Başlamayın! Sonra harcadığınız zamana, emeğe yazık olur.

Nedenini söyle bizde cevaplayalım arkadaşım. Çamur atmak kolay. Oyunun Pvp sistemi benim çok hoşuma gidiyor hocam. 23 Lvlde haritalar birleşiyo ve görevleri yaparken bile heran kendini savaşın içinde bulabiliyosun. Ben 38 Lvlim şuan hiç sıkılmıyorum oynarken. Ayrıca oyunda para vermeyince ezilme gibi bir olay yok. Lvl kastıktan sonra müzayededen kristal çekip taşlarını basabilirsin. Bu arad Doflamingo diye bir arkadaşım pm attı hanginizsiniz acaba?

Açıklayayım o zaman sana. Ben 45 levelda oyunu bıraktım ve benim gibi birçok arkadaşım da oyunu bıraktı. İttifak tarafı çok güçlü. Adamların hepsinin taşları 8 level. Müzayede satılan kristalde çok pahalı ayrıca. Ona altın yetiştiremezsin. Bu oyunda en az 200TL nin üzerinde para harcamazsan karakterinden bir cacık olmuyor. Sadece taşlara en az 200+TL gidiyor, altını çizerek belirteyim. Daha sonra at, çanta slotu genişletme, koruyucu muska, iksir gibi şeylere de bi miktar para gidecek. Yani oyun tamamen para üzerine kurulu ilerliyor. Her şeyi o kadar paraya dayamışlar ki oyun parası bi ike yaramıyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Açıklayayım o zaman sana. Ben 45 levelda oyunu bıraktım ve benim gibi birçok arkadaşım da oyunu bıraktı. İttifak tarafı çok güçlü. Adamların hepsinin taşları 8 level. Müzayede satılan kristalde çok pahalı ayrıca. Ona altın yetiştiremezsin. Bu oyunda en az 200TL nin üzerinde para harcamazsan karakterinden bir cacık olmuyor. Sadece taşlara en az 200+TL gidiyor, altını çizerek belirteyim. Daha sonra at, çanta slotu genişletme, koruyucu muska, iksir gibi şeylere de bi miktar para gidecek. Yani oyun tamamen para üzerine kurulu ilerliyor. Her şeyi o kadar paraya dayamışlar ki oyun parası bi ike yaramıyor :)

Oyuna bayadır gırmıyosun heralde dostum . Herkezın taşları 8 değil bikere . . .

Neyse arkadasım oyuna baslıcakcan başla derım ben . Oyun cok keyifli . Oyuna 1 tl bile vermeyip şuanda oyunun en SAĞLAM paladini var . İstersek yapılabılıyomus demekkı . bende toplasan 25-30 lira vermişimdir . Herşeyim var şuanda oyunda . Nese kısa keseyım başla bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 5 Temmuz 2011; 11:29:21 >

• Ben indirdim açılıyorda tam ekran yapamiyorum oyunu. Zannedersem monitörümden kaynaklanıyor. Çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Ben indirdim açılıyorda tam ekran yapamiyorum oyunu. Zannedersem monitörümden kaynaklanıyor. Çözüm bulamadım.

Oyun içindeyken ESC/Ayarlar/Tam Ekran Modunu tikle tam ekran olur oyun. İmparatorluk tarafındaysan Charlotte PM at sorularına cevap veririm yardımcı olurum.
  • Tam ekran yapmak için okadar uğraşmanada gerek yok "Alt+Enter" yap oyundayken. Benim sorunum monitörle. Tam ekran moduna aldığımda monitör hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 5 Temmuz 2011; 20:21:09 >
  • Beyler oyuna yeni basladım hangi classı tavsiye edersiniz
  • Arkadaşlar şu skill cast olayı nasıl, önceden denemiştim mobu seçiyorum skile basıyorum aşağıda birşey doluyor dolarken mob vurursa skill iptal oluyor ve aşağıdaki dolarken hareket edemiyorsunuz bozuluyor, mage/wizard açmıştım oyundan tek soğutan şey bu şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain...

Arkadaşlar şu skill cast olayı nasıl, önceden denemiştim mobu seçiyorum skile basıyorum aşağıda birşey doluyor dolarken mob vurursa skill iptal oluyor ve aşağıdaki dolarken hareket edemiyorsunuz bozuluyor, mage/wizard açmıştım oyundan tek soğutan şey bu şuan.

taş kalkanı basmalısın dostum dediğin olay karabüyücülerde de var. kalkan yoksa skillin dolma süresi uzadıkça uzuyor özellikle 2-3 mob vuruyorsa.

buarada 2x exp ve 2x şöhret kazanılıyor şuanda oyunda. salı gününe kadar devam edecekmiş. bende 39 da bırakmıştım bugün %55 oldu karakter hiç olmadı bi 40 üzerini görmek istiyorum bakalım nası olacak..

• İttifak tarafı için söyleyeyim 40 lvl olunca 42 olana kadar eziyet çekeceksin. Gipat moblarına statların bozuk olduğu için az damage atacaksın Gipat şöhretini açman en az 2-3 gün sürer, sonra itemlerle biraz statlarını toparlar günlük görevlere asılırsın. Zaten mobların toplam hp yüksek bu yüzden farm yapamayacaksın. Zaten yapsanda yaratık başına 150 ex alarak milyon ex toplaman biraz zor. Tek yapacağın günlük görevler oda 5 adet. Yani günde 1 saat gir görevleri yap ondan sonra boşsun. Onları yaparak 14 tane işaret toplayıp cezanı bitirmeden Gipat mağaralarına geçemiyorsun. 40-42 lvl arası bariz eziyet yani, ama X2 ex olayından faydalanmanı tavsiye ederim yoksa çok sıkılırsın cezayı bitirmek için baya uğraşırsın ALLAH'tan 14 işaret istiyor daha fazla olsa oyun bıraktırır o lvl. Görevler bitince Ase ye pvp yapmaya gidersin, düşük lvl leri kesip kafana kutsal yersin falan işte yada çoğu 40 lvl oyuncu gibi sıkıntıdan yan char kasarsın

• 42lwl kanyalı büyücüyüm . sıkıldım oyunu bıraktım
  • Merhaba
    Biz bi grup arkadaş oyuna başlamak istiyoruz öncelikle oynamak istediğimiz pk sistemi olmalı,para veren oyuncularla vermeyen oyuncular arasında ucurumlar olmamalı,lvl kasmak sorun değil,skill efekleri cabal gibi abartılı olmayacak biraz pk ya uygun olacak ,
    Ve bu oyundaki görüşlerinizi verirseniz cok memnun olurum teşekkürler iyi forumlar.
  • @ParZ
    kötü zamanda bırakmışsın biraz daha dişini sıksaydın.

@alfonso93
    pk sisteminden kastın nedir bilmiyorum ama şöyle tarif etmeye çalışayım oyunu.

Allods da, para verenle vermeyen arasında her oyunda olduğu gibi uçurum var. Ve iki lvl arasında uçurum var. 1 lvl üstün oyuncuyu veya mobu kesmen neredeyse imkansız hale getirilmiş. Sınıfını ve statlarını iyi bilirsen bir lvl üstünü anca kesersin.

Oyunda sihirli taş muhabbeti var, her karakterin üzerinde statlarına bonus veren sihirli taşlar var 6 adet. Bunların 3 adeti saldırıya 3 adeti savunmaya bonus veriyor. Bunlar kredi kullanmayan oyuncuda 1 seviye iken kredi kullanan parası yettiğince taşların seviyesini yükseltiyor. Ucuz değil. Şu anda oyundaki en iyi taş seviyesi bizim arkadaşta, lvl9 taşları var (yaklaşık 2000-2500 lira harcanmış yani). Buda şu anlama geliyor, taşları lvl 1 olan bir oyuncu hem savunma hem saldırısına %10 bonus alırken +9 taşları olan oyuncu %90 alıyor. yani 1k dps atıyorsa 1.9k dps atar hale geliyor.

Bunun haricinde ufak maliyetlerle kendine binek, koruyucu muska, dualar için tütsü, ilim tomarı alabilirsin. Ama dediğim gibi para tutan sihirli taşlardır.

Kendi görüşüm,

Oyun fena değil, görevler çok fazla hepsini yapman gerekiyor. Birkaç lvl haricinde mob keserek farm yapmasan bile görevlerle lvl atlayabilirsin. Grup sistemi pvp ağırlıklı düşünülmüş, kasarken grup yapmak dez avantaj çünkü exp bölünüyor, fakat görev yardımı ve savaşlarda olmazsa olmaz. Bazı sınıflar arada kalmış gibi sıkıntılı, oyunda herkes warrior, mage oynuyor. Mistik, casus gibi karakterlerin kıymeti bilinmiyor.

Son olarak oyun ekip işi, ve en kötü özelliği 45 lvl olmadan oyun başlamıyor. 22 lvl de pvp haritaları açılsada hikaye, 45 lvl olup eriyen ada, arena gibi yerlerde savaşabilirsin. Veya arkadaşlarınla gemi yapmışsanız Astral turlarına çıkabilirsiniz. Bunların haricinde çok fazla aksiyon olan bir oyun değil. Zaten İmparatorluk tarafı sayıca 2 kat olmadıkları sürece güvenli bölgeden çıkamıyorlar, bu yüzden pek zevkli değil bu aralar, bende bu gün 45 olurum işte onu bekliyorum, bakalım nolcak.

• 2 aydır karakter 39 lvlda bekliyodu dün girip 40 yaptım az daha devam edeyim bakalım nasılmış 40+ oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

2 aydır karakter 39 lvlda bekliyodu dün girip 40 yaptım az daha devam edeyim bakalım nasılmış 40+ oynamak

Gipat cezanı bitirdinmi iş tamamdır Kiraha geçip şöhret itemlerini alınca statlar toparlıyor. 45 olunca arena, eriyen ada da hem pvp hem item yarışları başlıyor. Astrala gidebilirsen extra zevk alırsın.
  • ceza falan derken dungeonlar açıldı 4 tane falan yeni. imparatorun görevlerini yaptım. gipata nasıl giderim nereden görevini alırım çözemedim daha. akşam eve geçince gideyim bi gipata ya. direk 41 olursun dediler görevler sağolsun 2x exp sağolsun
  • quote:

ceza falan derken dungeonlar açıldı 4 tane falan yeni. imparatorun görevlerini yaptım. gipata nasıl giderim nereden görevini alırım çözemedim daha. akşam eve geçince gideyim bi gipata ya. direk 41 olursun dediler görevler sağolsun 2x exp sağolsun

İmp tarafındaysan bilemiyorum ben İttifak tarafındayım
  • quote:

ceza falan derken dungeonlar açıldı 4 tane falan yeni. imparatorun görevlerini yaptım. gipata nasıl giderim nereden görevini alırım çözemedim daha. akşam eve geçince gideyim bi gipata ya. direk 41 olursun dediler görevler sağolsun 2x exp sağolsun

İmp. tarafındaysan seni muhakkak görmüşümdür çünkü aynı jenerasyondayız. Bugün Ceza görevi bitiyo ve mağarayı açıyorum. Sonrası allah kerim.

Charlotte/Büyücü

• Çabuk kasın ya, İmp tarafının taze kana ihtiyacı var. Biz aşırı güçlü olduk savaşların tadı kaçtı iyice, hele birde sizin bazı birliklerin güvenli bölgede bir vur bir kaç şeklinde savaşmaları var o ayrıca bir komedi. Dün 3 kişiyiz 15 kişi daldılar birkaç kere kestiler nasıl seviniyorlar gerçi ben çıkmak zorunda kaldım mür bitmiş arafta kaldım 25 dakka

Biraz kalabalık olsanız hep beraber adam gibi pvp yapsak. Hepimiz oyundan zevk alsak.
  • DH Guild'i yada herhangi bi Türk Guild'ine alabilecek varsa başlayabilirim beyler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.