Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paladinin pvpsi nasıl sence. benm tam olarak istediğim şey çoklu savaşlarda idare edebilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

paladinin pvpsi nasıl sence. benm tam olarak istediğim şey çoklu savaşlarda idare edebilmesi

Paladin pvp de iyi mesela ben 27 levelken 28 29 adamlara 2 3k vurabiliyodum. Zaten defansı ve o duvarlarıyla hpsıde yuksek olunca yatmıyorsun. En son oynadıgımda 28 24 27 level adamlar vardı kesebildim rahatlıkla. Ama kasılması gerçekten zor bir class. Ben oyunu bıraktım çünkü para harcamak gerekiyor ve wow gibi bir oyun oynayabilirken neden allodsa para döküp onu oynayayım? Ama tavsiye ederim sana bu oyunu. WoW oynamak isteyen varsada DH için silvermoon serverına gecıcem paladin acmayı dusunuyorum nıckı Jjaackaal olucak pm atarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

paladinin pvpsi nasıl sence. benm tam olarak istediğim şey çoklu savaşlarda idare edebilmesi

Paladin pvp de iyi mesela ben 27 levelken 28 29 adamlara 2 3k vurabiliyodum. Zaten defansı ve o duvarlarıyla hpsıde yuksek olunca yatmıyorsun. En son oynadıgımda 28 24 27 level adamlar vardı kesebildim rahatlıkla. Ama kasılması gerçekten zor bir class. Ben oyunu bıraktım çünkü para harcamak gerekiyor ve wow gibi bir oyun oynayabilirken neden allodsa para döküp onu oynayayım? Ama tavsiye ederim sana bu oyunu. WoW oynamak isteyen varsada DH için silvermoon serverına gecıcem paladin acmayı dusunuyorum nıckı Jjaackaal olucak pm atarsınız.

paladinle vs yapınca 45 dakikadan aşağı bitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

paladinle vs yapınca 45 dakikadan aşağı bitmiyor

Ehehehe :D paladin cok iyi bir classtır soylıyım sana. Wow da mage acsan sen bi cappy frost mage yi melee kesemiyor adam nova nova cakıyor cok kotu :S hero class ın dısında da wow un en buyuk hatası pala ya mana vermek heralde :D melee de kalıtelı dps sureklı vurus yapınca ıyı oluyor. Allods da da enerjiyi cok yiyor skiller en kötü yanı bu

• quote:

Paladin savunmasından dolayı belki de PVP de en keyifli class. 50 kişinin arasına dalarsın, arkanda bir healerin varsa ordan sağ çıkarsın. Kimseyi kesmesen bile buda yeter zevk almak için bence. Ayrıca Paladin 1vs1 de çoğu classı alabilir. O derece DPS de sağlam yani. Ayrıca tüm aksiyonların Astral keşiflerin aranan adamıdır Paladin. Her yönden popüler bir class. Yanlız GT lerde parti komple yatarsa suç genelde Tankındır, sonra healer'in

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Paladin savunmasından dolayı belki de PVP de en keyifli class. 50 kişinin arasına dalarsın, arkanda bir healerin varsa ordan sağ çıkarsın. Kimseyi kesmesen bile buda yeter zevk almak için bence. Ayrıca Paladin 1vs1 de çoğu classı alabilir. O derece DPS de sağlam yani. Ayrıca tüm aksiyonların Astral keşiflerin aranan adamıdır Paladin. Her yönden popüler bir class. Yanlız GT lerde parti komple yatarsa suç genelde Tankındır, sonra healer'in

Aynen abi ben asee de dalıyodum bi curcuna falan ama cok eglenıyodum :D

• Asee daha bişey değil. Bu oyun 40 lvl de başlıyor, 44 den sonra zevkleniyor.
  • Casus(scout-okçu) eskiden baya bir güçlüydü okunu yakıyordu ve her vurduğunda adamı yere düşürüyordu hiç kalkmadan ölmüş oluyordun o yüzden eskiden herkesin korkulu rüyasıydı ama şimdi öyle bir problem kalmadı aynı zamanda pagan(warden-druid) şu heal atan buffı yarım saat sürüyordu onlar da baya etkisizleştirildiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

bu arada oyunda parasız bişy yapılmaz dyenlere bi kaç sözüm olucak

parasız dönen f2p varmı allahaşkına

arkadaşımın knightonline da 2 buçuk milyarlık birikimi var genede arena yapıyor

silkroada 150 liraya yakın para verdim ve elime sıkılmaktan başka hiçbirşey geçmedi

metin 2 de ailesinin bileziklerini satıp da yang alan çocuğun haberini de dymuşsunuzdur.

olaylar böyleyken keyif aldığımız şu oyuna verilen paranın değeceğini düşünüyorum
    .

ayrıca kimsenin burda gelipde başlama yok önermem hiç girme demeye hakkı yok

mümkünse gitsin o bayıldığı bölümü överek postunu kassın, ( niyetlerinin bu olduğu belli çünkü)

güzelim oyuna çamur atarak değil

herkese iyi geceler hayırlı sahurlar

Milyonlarca bugı olan kopya bir oyuna para harcayacağıma wow , warhammer tarzında oyunlar oynarım hiç değilse belirli bir miktar veriyorsun herkes eşit oluyor

iyi git oyna ozaman orda takıl burda ne işin var.

Öyle yapıyorum zaten merak etme ama sizin , oynadığınız oyuna eleştiri yapılması hoşunuza gitmiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada oyunda parasız bişy yapılmaz dyenlere bi kaç sözüm olucak

parasız dönen f2p varmı allahaşkına

arkadaşımın knightonline da 2 buçuk milyarlık birikimi var genede arena yapıyor

silkroada 150 liraya yakın para verdim ve elime sıkılmaktan başka hiçbirşey geçmedi

metin 2 de ailesinin bileziklerini satıp da yang alan çocuğun haberini de dymuşsunuzdur.

olaylar böyleyken keyif aldığımız şu oyuna verilen paranın değeceğini düşünüyorum
    .

ayrıca kimsenin burda gelipde başlama yok önermem hiç girme demeye hakkı yok

mümkünse gitsin o bayıldığı bölümü överek postunu kassın, ( niyetlerinin bu olduğu belli çünkü)

güzelim oyuna çamur atarak değil

herkese iyi geceler hayırlı sahurlar

Milyonlarca bugı olan kopya bir oyuna para harcayacağıma wow , warhammer tarzında oyunlar oynarım hiç değilse belirli bir miktar veriyorsun herkes eşit oluyor

iyi git oyna ozaman orda takıl burda ne işin var.

Öyle yapıyorum zaten merak etme ama sizin , oynadığınız oyuna eleştiri yapılması hoşunuza gitmiyor...

tabiki gitmiyor..

• karabüyücü hakkında ne düşünürsünüz 46 da gideri varmı?
  • quote:

karabüyücü hakkında ne düşünürsünüz 46 da gideri varmı?

Ben bu oyuna karabüyücü ile başladım, şu anda 46 ya %20 kalmış bir karabüyücüm var elimde üzerinde de full olmasa bile asrtal itemler var statları iyi durumda.

Bana kalırsa Karabüyücü en ortada kalmış sınıf, oynaması çok zevkli ama KB ye büyük haksızlık yapılıyor. Zehirleri çok az vuruyor, 46 lvl de zehir 5k 5k vurur. Gerçi son patch de kritik etkisi getirdiler ama yine de olmadı. PvP de bir Warrior, Pagan veya Paladini kesebilmen mucize gibi bişey. Sen full skill adama dalıp fear ile yaklaştırmadan %30 canını alırsın herif sana bir şarzlanır 3 kere vurur ölürsün. Saldırısının düşük olmasının yanı sıra savunmasıda kötü yani. 1vs1 de fear skilleri sayesinde zevkli bir karakter ama kalabalık savaşlarda çok kötü. 30 kişiye virüs atarsın, virüs patlamadan tek nova da yatarsın vs.

Tek avantajı vampirizm ile sürekli kendine heal çekmesi rakipten. Ama oda statlarla birebir orantılı. Çünkü yaptığın dps kadar heal çekebiliyorsun. Vampirizm atmakta kolay değil, hem geç doluyor hemde en ufak darbe aldığında skill başa dönüyor.

Oynaması zevkli ama yeni patch desteği olmazsa oynaması sıkıcı şu an bence.

• 45 level paladin ve 45 level paganim var. Para olayini cok abartmis arkadaslar, oyuna 100-150tl yatirsaniz baska hicbirseye gerek yok. Rune seviyelerini 5-6 yaparsaniz oyunda sizi alacak kisi sayisi cok azdir. Bu arada cappydh asee teph de hep goruyordum seni dusuk levelken paladinin Nick Stro paganin Hans reaction claninda 2 si de. Ve freedoml anlasma oldugu iddaa ediliyor oyle bir durum soz konusu degil eriyende oldugumuzu ogrenirlerse basmaya geliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 26 Ağustos 2011; 14:05:01 >

• Dont Care birliği olarak Astral Yaratığın Mağrasına girip Astral Yaratığı kestik. Umarım izlerken eğlenirsiniz.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

1080p de izlerseniz daha zevk alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 23 Ocak 2008; 23:08:19 >
  • 900 kristale 3 parça 4 1 parça 3
    taş yapabildim her ay yükseltirim artık böyle böyle :D

ilk lvllerde gelen 10.000 adet taş isteyen görev nasıl bişy beyler
    istediği kutudan aldım 15 kristale içinden 40 tane çıktı
    böyle böyle 10.000 i nasıl biriktiricez ve tam olarak ne işe yarıyor bu
  • birde sol el kılıcı nerden bulucaz acaba?
  • konu ölmüş galiba

keşke knight yada sro flan gibi bu oyununda daha geniş bölümü olsaydı oyun içinde tavsiye ederdik daha iyi paylaşımlar rehberler ve muhabbet olurdu
  • oyunun oyuncu kitlesi genel olarak +18 olduğu için çok oyuncu yok. elit bi oyuncu kitlesine sahip ondan rağbet çok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

oyunun oyuncu kitlesi genel olarak +18 olduğu için çok oyuncu yok. elit bi oyuncu kitlesine sahip ondan rağbet çok yok

kesinlikle bende oynarken birliğimde en küçük bendim.18 yaşındayım ve benden sonra en küçük kişi 24 yaşındaydı
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.