Şimdi Ara

Allods Pvp 4.0 Tanıtım ve Allods Online Üzerine Değerlendirmeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandaşın birisi allods pvp 4.0 serverının az çok tanıtımını yapmış. Allods pvp 4.0 başlıyacak olan kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

https://www.youtube.com/watch?v=ACc94459ejk

• Çok eski bir Allods oyuncusuyum Them reaction birliklerinde hesaplarım vardı., oyuna tonla para vermemin tek sebebi içinde ki oyuncu kitlesiydi türkiye serveri kapanınca bıraktım tabi sonra bu pvp yi yükledim hiç zevk alamadım zaten 30dk da son lvle gelebiliyorsun ashe tephde ama oyunun hiç bir heyecanı kalmamış. İngilizce sunucu ama herkes kendi dilinde konuşuyor iletişim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Çok eski bir Allods oyuncusuyum Them reaction birliklerinde hesaplarım vardı., oyuna tonla para vermemin tek sebebi içinde ki oyuncu kitlesiydi türkiye serveri kapanınca bıraktım tabi sonra bu pvp yi yükledim hiç zevk alamadım zaten 30dk da son lvle gelebiliyorsun ashe tephde ama oyunun hiç bir heyecanı kalmamış. İngilizce sunucu ama herkes kendi dilinde konuşuyor iletişim yok.

şuan bende oyunuyorum. Bende cryptic birliğindeyim arab rus italyan fransız brezilyalı her türlü insan var ve anlaşıyoruz sıkıntı olumuyor. Allods ne yaparsak yapalım belli bir rutine sarıyor en sonunda o değişmiyor zaten hiç.
  • Nereden indirebiliriz oyunu ?
  • Bu server kapandı sanırım. Açılmıyor internet sitesi LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byCraCkPoT -- 2 Mart 2016; 10:02:18 >
  • 6.0 patchi geldiğinde serverı 5.0 a yükseltmişlerdi fakat 7.0 gelicek belki bkıma almışlardır 6.0 a yükseltmek için tam bilemiyorum bayadır takip etmedim bende bu serverı.
  • Allods'u 2010 gibi oynamıştım. Tek isteğim gemi sürmekti ama oraya kadar gelemedim, level 28'de bıraktım dayanamadım, ne kadar zor abi öyle. Para vermeidm hiç. Millet beni kesip duruyordu. 1 yıl filan önce pvp 4.0 oynadım, gemi yaptım, içimdeki ukteyi tamamladıktan sonra bıraktım gene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.