bende üye olmak istiyorum fakat 2 sezondur bekliyorum kümemde bir türlü takımımın adı gözükmüyor ne yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil03
bende üye olmak istiyorum fakat 2 sezondur bekliyorum kümemde bir türlü takımımın adı gözükmüyor ne yapabilirim
Nasıl yani?
bu şekilde dün hata raporunu gönderdim bekliyorum
Gölcükspor FC ekle beni
tamam ekledim
28. Sezon 1. Hafta DH Görünümü
taktik de vermedik bu hafta, hem de geçen sezonun 2.sine.
soğuttular oyundan.
25. sırada yer bulmuşum kendime... O ortasaha değerleri ne öyle
Benide eklermisin Klübün adı Club Smyrna
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastMan
Benide eklermisin Klübün adı Club Smyrna
Bu isme sahip takım veya kullanıcı bulunamadı diyor , sanırım yeni üye olmuşsun hattrick'e bu yüzden daha alltidde yok.
Listede 1.yiz , hücum değerlerinde yine 1. yim,ilk defa defans değerlerim geçilmiş , ama daha ilk hafta değişir tabi.
bakınız yıldızlarda benim forvetlerim toplam 9 yıldız,ama değerlerde forvet 97 ve 1.yim, ofansif kanatların hücuma nasıl etki ettiğini görüyoruz ama orta saha yıldız toplam 31 değerler 78 gibi düşük bi rakam çıkmış bu maç için bana yetiyordu orta saha herşey değildir .
sonuçta değerler daha önemlidir ,ratings
Beni de ekleyin takım id: 1082505 Gerçi U-20'ye adam yetiştirmeye çalıştığımdan iyi forvetlerimi kupa maçlarında oynattığım için düşük değerler çıkarıyorum lig maçında ama neyse...
tamam delidanagücü eklendi,8. sıradan giriş yapmışsın
Deplasmanda ve sakin çıktığım maça göre iyi değer çıkarmışım. Şimdi farkettim. Eklediğin için teşekkürler...
ya bırakın Allah aşkına, bu kadar taraflı motorun olduğu oyun oynanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
hadi hadi çamur yapıyorsun. bende geçen sezon öyle diyordum. ama 9 kişiyle kendinden 2 gömlek üstün takımı yenince motoru sevmeye başladım.
quote:
hiç sorma ya Tri Nitro Toluen bile elendi içsahada rakibi yokken TR de
quote:
Orijinalden alıntı: kimikonen
quote:
hadi hadi çamur yapıyorsun. bende geçen sezon öyle diyordum. ama 9 kişiyle kendinden 2 gömlek üstün takımı yenince motoru sevmeye başladım.
ne çamur yapacağım, 3 sezonuma bir bak hele, asıl çamuru motor mu bana yapmış ben mi motora?
hemşo, valla bu 2 sezondur maç motorunda garip şeyler oluyor gibi...