Exp: 500x Drop : 50% BB : OFF Mobs HP : 100% Reset Level : 400 Max Level : 400 Reset level : 400 Reset Payment : 1RR - 1000000 zen +1chaos 2RR - 2000000 zen +1chaos 3RR - 3000000 zen +1chaos etc. Grand Reset : Yes Events : OFTEN Reset Style : Keep Stats Clear Inventory : NO Clear Skills : NO Zen Party Bug : OFF Potion Bug : OFF Shadow Bug : OFF Guild : 250lvl MG : 225lvl DL : 250lvl Max Item lvl : +13 +28 Max Stats : 32767 Hearts etc : YES
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::Points per lvl:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
DK : 5 DW : 5 Elf : 5 MG : 7 DL : 7 Summoner : 5
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::Jewel Succes Rate:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Blood Castle : every 4h Devil Square : every 1h Illusion Temple : every 4h Chaos Castle : every 4h Castle Siege : once a week Nightmare Event : every 12h Cry Wolf Event : every 4h Happy Hour : every 6h
Ama her ülkeyi ayri taniyor google taratmasi benmi yanliş biliom adam portekizden şimdi taratsa bizmi çıkcaz ?
quote:
Orjinalden alıntı: 0(0-0)0
Ama her ülkeyi ayri taniyor google taratmasi benmi yanliş biliom adam portekizden şimdi taratsa bizmi çıkcaz ?
Türkiye'den sayfalar seçeneğini seçersen dediğin gibi oluyor fakat normalde genel olarak tarıyor diye biliyorum. Neyse konu dışına çıkmıyalım yine her yabancı üyenin konusunda olduğu gibi
Good Luck..
---------------------------------
Böyle Üyelere İmreniyorum. Adamlar Ne Kadar Güzel Tanıtıyor Serverını. Diğer Üyelerimizde Böyle Bir Şekilde Tanıtım Yapsalar, Bence Çok Güzel Olur. En Azından Verilmeyen Önemli Bilgiler Konu İçinde Sürekli Soru Olarak Yöneltilmez.
Örn : Mu Online Serverımız Açıldı Exp 58616 Drop 86 Site muonline.com Come On
Tarzı Reklamlardan Sonra Kardeş Versiyon Nedir Diye Yöneltilen Sorular ve Monoton Bir Hal Alan Durumlar..
yav
Zen Party Bug : OFF Potion Bug : OFF Shadow Bug : OFF
Zen Party Bug: Party'deyken Yaratıklardan az Para Dusmuo tek kasaR qıbı Cok Para Dusuo.
Potion Bug:Shoptan A.G Pot aLıp satMak.OFF yani
quote:
Orjinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!
Zen Party Bug: Party'deyken Yaratıklardan az Para Dusmuo tek kasaR qıbı Cok Para Dusuo.
shadow bug ???
quote:
Orjinalden alıntı: denizgezgin
quote:
shadow bug ???
Item Yok Ama Gölgesi Kalıyor. Shadow Bug İle Yüzükler +9 Yapılıyor. Ayrıca Bazı Serverlarda Blood Castle +7 Bileti Yaparken Kullanılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
quote:
shadow bug ???
Item Yok Ama Gölgesi Kalıyor. Shadow Bug İle Yüzükler +9 Yapılıyor. Ayrıca Bazı Serverlarda Blood Castle +7 Bileti Yaparken Kullanılıyor.
şu boxlara soul basma olayı
quote:
quote:
quote:
shadow bug ???
Ya senin bilmediğin bişey yokmu ve hepsini tecrübeylemi öğrendin yoksa biyerden kopyamı çekiyorsun:)
quote:
Orjinalden alıntı: thearthas
quote:
quote:
quote:
shadow bug ???
Ya senin bilmediğin bişey yokmu ve hepsini tecrübeylemi öğrendin yoksa biyerden kopyamı çekiyorsun:)
Ufak Tefek Gözden Kaçabilecek Konular Olabiliyor. O Yüzden Herşeyi Bildiğim Söylenemez. Tecrübeden Çok Rehberler Sayesinde Bilgi Edindim. Çünki Kasarak Öğrenmek Bana Daha Sıkıcı Geliyor.
Bu Adam Tum Arjantin İngiltere Brezilya Romanya Gibi Forum Sitelerinde Ayni Sekilde Reklami War Gordum ornek geyforum :D (ismine bakmayin)
I prefer this serv! Why? Becouse im there not week,not month....much longer!! best!