Şimdi Ara

Almak üzereyim sizce ? (R11 Flash s ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Daerohn

terracide'nin dediği doğru flash s'lerde daha uzun bir far vardı. Bir de rainbow denen 1.6 motorlu versiyonu var o daha dar farlı idi. Bu araç Rainbow modeli olabilir. 1.6 bile olsa zaten Renault 9 HB olan bir araç için fazla o motor. Köpek gibi gider ancak yan rüzgarlardan daha fazla etkilenir ve frenlemesine de dikkat etmek gerekir.

Bu arabalar çok seri araçlar ancak güvenlik donanımları yok ve şimdiki arabalar ile kıyaslandığında kaza sonrası hayatta kalma ihtimali çok daha düşük. Motor büyük ve araç ta seri olunca basma isteği oluşur ancak dikkatli olmak gerek.

Evet hocam bu bilgileri de almadan önce edindim. Tavsiyelerin için tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Mazda 323 düşündünüzmü?

Zaten onceligim Mazda idi fakat bulamayınca vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

O paraya neyin ekspertizi ?
    Iyice abarttiniz şu isi. Böyle arabalar ustaya gösterilir eline yüzüne bakılır km yüksekse motor komple yapildi mi debriyaj balatasi ne zaman değişti onlara bakilir. 7bin liraya aldığın arabanın kapisi değişse ne olur komple boya yese ne olur.

Tanidgim usta yok o yüzden expertiz ben bu 93 model aliyorsam zaten degisenini dusunmem tek merak ettiğim motorun durumu vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Harungnc

quote:

Orijinalden alıntı: Broadway066.

1.7 motor

Çok yakacağını sanmıyorum ama :D

o yıllarda bile o gıcır gıcır halleriyle bile çok yakmasıyla ünlü bir araçtı. bir arkadaş rainbow modelinden bahsetmiş. onun 2. eli çok zayıftı ancak artık bir önemi olduğunu sanmam. hangisi rainbow hangisi flash s onu bile ayıracak adam çok kalmamıştır. ayırsa da 2. elinde bir fark kalmamıştır heralde...

• Aracın ön tarafı rainbow.Flash s olduğuna eminmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.