Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajlarım çok dağınık oldu şöyle toplıyım ve değerli yorumlarınızı istiyim

10000 ytl civarına bulabildiğim en iyi araç bu diye düşünüyorum bu arabayı kullananlar var sanırım tüketim falan nasıl beni üzermi yani aldıktan sonra ne kadar süre masrafsız kullanırım temiz bi aracı. teşşekürler. BMW E34 düşünüyorum
    yakıt için lpg yapsam kmde ne yakar şu gün için??
    13.5 lt fabrika verisi değildemi kullanıcı verisi
    bide e36 hoş ama 5 serisi diye e34 daha hoşuma gidiyo
    bana e34 mü önerirsiniz e36 mı
    e 36lar
    http://www.araba.com/269174.html bu arabayı 10 milyara bulabilirmiyim mesela
    http://www.araba.com/250779.html bu ve yukarda verdiğim linkteki dengesizliği çözemedim
    http://www.araba.com/256389.html

e34 ler
    http://www.araba.com/273840.html
    http://www.araba.com/236846.html
    http://www.araba.com/241208.html

e36ya döndüm gibi sanki 10 milyar civarı deri koltuklu temiz bi e36 bulabilirmiyim sizce
    HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM

• hocam 10 milyara temiz deri koltuklu(kii deri koltukları yıpranmamış e36 bulmak imkansıza yakındır) bulamassın. hatta 10 a kötüsü bile nadir...
    sen eğer kafana koyduysan 5.20+lpg yaptır derim... hoşuna gider. ortalamadada 200 bin yakar. seni üzmez, masraf çıkarmaz...

Ozdamar

Hocam evet 2 bmw hoş olurdu Neyse artık bidahakine yarışalım bizde
  • peki deri koltuktan vazgeçsem aslında 5 serisi olduğundan e34 istiyordum ama daha güzel görünmeye başladı e36(malum uzay)

kafama koyma olayı ben şimdiye kadar kafama ne koyduysam aldım veya yaptım ama maddi ve manevi olarak hiç bu kadar büyüğüne bulaşmadım

araba alınıcak bana max 2 sene sonra ama alırkende ailemi bukadar eski bir araba almayı ikna edebilirmiyim bilmiyorum(ama er yada geç bi bmw mem olucak:)) çünkü anneme araba alıcaktık dedem eski araba alınmaz diye bizim bütçenin üstünü tamamlayarak punto aldı.

bide linklerdeki fiaytlar gerçekçimi
  • e34 5.20 alacaksan v6 24v olan yeni tip motorlulara bak bence. hatta bulabilirsen 5.25(?), 5.35(10 lt şehir dışı 13 şehirçi) de olur yakıt olarak aynı gibi yakıyor diye biliyorum. e34 ler e36 ya göre bence daha sağlamdır. ne kadar iyi araba kullansanda kaza riskini düşünürsen e34 le daha güvende olursun
  • masterr,
    10.000 ytl ye temiz,deri koltuklu e36 bulamazsın.10.000 ytl ye buldukların ya çok yürümüştür km si yüksektir,ya da kazalıdır.bir pisliği vardır yani.ama 12-13 dersen bu paraya binebileceğin,temiz bir e36 bulursun.bence bmw alırım ve lpg taktırmam diyorsan ve yakıt parasıda problemse alma.benzin parası yüzünden kapının önünde yatan bir bmw ızdırap verir adama. ama lpg taktıracağım diyorsan,al temiz birtane, paşa paşa,ekonomi yaparak gezersin.hem güvenli,performanslı ve konfurlu olur hemde lpg ile ekonomi yaparsın.

bu arada ankara da gittiğim özel serviste,e34 kasa 280.000km de bir araç var ve 180.000 km yi lpg ile yaptı.araçta hiçbir problem de yok.aracın sahibi 97 model 528 aldı ve serviste 2001 modelin farlarını taktırdıktan sonra ilk gittiği yer lpg taktıracağı servisti.motoru kişinin kullanımı hırpalar ve öldürür,lpg veya başka birşey değil.
    motor ömrü ile ilgili açılan konulara dikkat ediyorum,böyle bir önyargı var insanlarda:"bmw motoru uzun ömürlü değildir".insanların böyle bir kanıya nasıl vardığını anlamıyorum.bendeki aracı 103.000km de aldım ve şu anda 116.000km de.daha öncede yazdım bunu aracın motoru için; borusanda,kontrol için götürdüğümüz özel serviste ve benim sürekli gittiğim bmw servisinde söylenen tek birşey var:"daha ilk günkü gibi"benden önceki sahibide özenerek kullanmış,bende dikkat ediyorum,arabayı hırpalamıyorum.bu yüzden de hiçbir sorun çıkarmadı 1 yıldır.buarada sizin araçlar kaç kmde,cevap verirseniz daha iyi karşılaştırırız ve ortak bir sonuca varırız.
    birde bu haftasonu araca pasta-cila yapıp okan arkadaşın dediği dove vücut losyonu ile derileri elde geçiricem.fotolarıda koyarım buraya

• 12 milyar e36 temiz kaç model olur tahminen (ve deri kotuk olurmu) veya siz olsanız
    2001 marea (otomatik)(dede)
    2001 vectra(donanım yok)(dayı)
    2004 corsa cdti(dayı)

bunların hangisini e36 veya e34 de terccih ederdiniz yani bunlar yakınlarımın arabaları ve yakında değişir (özellikle corsa) yani bunlardan birini almakmı mantıklı yoksa bmw mi (bmw topicinde sorduğum şeye bak yaw)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterr -- 13 Haziran 2006; 1:25:01 >
  • lpg taktırırım yok öle bi takıntım ama oda para be kaç senede amorti eder ben bu arabaya kaç sene binerim
  • aynı paraya e34 mü daha mantıklı e6 mı e36 güzel görünüyo ama e34 5 serisi üst sınıf off off
  • @wolfed sizin araba kaç model ve bakım masrafları ne tutuyor ne yakıyor vs vs biraz bilgi verebilirmisiniz (ne zaman satıcanız)
  • masterr,
    benim araç 97 model.şehir içinde 10-10.5lt yakıyor(sakin kullanımda,gaza yumurtaya basar gibi basacaksın ),şehir dışında 7-8lt yakıyor.

bakım masrafları fazla değil,110.000 kmdeki bakımda(10.000 bakımı) yağ,hava ve yakıt filtresi,bujiler değişti ve toplam 200 ytl verdim sanırım.parça ve bakım masrafları dışardan göründüğü kadar fazla değil.mesela ön fren disklerimi değiştireceğim 1-2 ay içerisinde ve orjinal bmw fren diski takımı 200ytl,disklerle beraber balatalarda değişecek tabiki 60 ytlde balata takımı,40 ytlde işçilik toplam 300 ytl.daha önce sahip olduğum 95 model honda civic ex in fren disklerini değiştirecektim, 1.5 yıl önce özel serviste 350ytl istemişlerdi aynı parçalar ve işçilik için.
    carbon clean işlemi yaptırdım bakımda 50 ytl ye,bir arkadaşımda 2001 model opel vectra cdx var oda yaptırdı benimle aynı zamanda ve o 75 ytl ye okadar pazarlıktan sonra anca yaptırabildi.iyi bir servis bulursan eğer parça parası ve tamirde sorun yaşamazsın.ve aklına gelmeyecek kadar çıkma parçada bulabilirsin.daha bugün çıkma parça satan yerleri gezdim, xenon taktıracağım araca.600ytl ye e46 kasanın orjinal mercekli far takımı,xenon ampulleri ve xenon motorunu alıcam.

ve arabam özel sebeplerden dolayı ben yaşadığım sürece satılık değil.ileride yine bir bmw alacağım, 5 yada 7 serisi ama bu arabayı satmayacağım.

• Duyuru !

Yarışma Adı Altında Yapılan araçların Güzellik ve Duruşu Hakkında Forum Kullanıcıları Arasında Oylamaya Açılan Yarışmada Kendi Görüşüm ile Usulsuzluk ve Uygunsuzluk Buldugumdan Ötürü Gerekli Yazımı Gerekli MErciilere Ulaştırmış Bulunuyorum. Ve Yarışmadan Çekildiğimi Buradan Dile Getiriyorum .

ayrıca Plakam : ** 7 Dir. Oy Verenlere Teşekkür Eder. Oylarını Boşa Çıkarttığım için AF Dilerim. !

Gerekli Bir Konu Varsa PM Den ulaşabilirsiniz Buradan Yorum Yapmayacağım.

Teşekkürler Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 9 Kasım 2006; 0:39:22 >
  • bravo hocam. Cok ii yapmıssın o yarısma zaten pek berrak degildi

Ama gercekte ncekilerek cok büyük olgunluk gostermişsin.
  • Çıkarmadılar Yarışmadan ama Benı Anlayan anladı Yonetım Dahıl Bu yeter Bana .
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Duyuru !

Yarışma Adı Altında Yapılan araçların Güzellik ve Duruşu Hakkında Forum Kullanıcıları Arasında Oylamaya Açılan Yarışmada Kendi Görüşüm ile Usulsuzluk ve Uygunsuzluk Buldugumdan Ötürü Gerekli Yazımı Gerekli MErciilere Ulaştırmış Bulunuyorum. Ve Yarışmadan Çekildiğimi Buradan Dile Getiriyorum .

ayrıca Plakam : 34 R 1897 Dir. Oy Verenlere Teşekkür Eder. Oylarını Boşa Çıkarttığım için AF Dilerim. !

Gerekli Bir Konu Varsa PM Den ulaşabilirsiniz Buradan Yorum Yapmayacağım.

Teşekkürler Saygılar

sağlık olsaun bidahki sefere

• çıkartmadılar resmi oalrak ama
  • ozdamar,
    mantıklı bir karar vermişsin,tebrik ederim.
    yarışma konusunda da yazdım,buraya da yazıyorum:
    bu forumdaki insanların çoğu için,araba bir varoluş şekli.gerçi bunu sadece forum ile kısıtlamamak lazım,artık toplumun geneli için böyle.insanlar artık,düşünmediği,üretmediği için sadece tüketiyor ve sahip oldukları "mal" ları ile varoluyorlar.bu "mal" arabadır,cep telefonudur,bilgisayardır vs. vs.insanlar arabalarını kullanmıyor, arabaları insanları kullanıyor.tabiki bunun sonucu olarak biri arabasına laf ettiği zaman kendini kaybediyor,abuk sabuk tartışmalar çıkıyor.aynı küçük çocukların "benim babam senin babanı döver" meselesi gibi.

bende arabalara çok düşkünüm,kendi arabamada çok düşkünüm ve tabiki bmw markasınada düşkünüm.ama ben arabamla varolmuyorum,arabam benimle var oluyor.ve ben arabamı kullanıyorum, arabam beni değil.

• Yada Sen BMW yi koruduğun için sana bmw para odemıyor. Çok mantıklı bi yaklaşım guzel seçmişsin cumlelerını

Saygılarımla
  • ozdamar,
    bırak para almayı namussuz ha bire para yiyor cebimizden
    tam herşeyi bitirdim derken,şimdide xenon meselesi çıktı.taktıracağım herhalde,tabi birde polen filtresi temizliği ve klima bakımı var.
  • oh Afiyet Olsun kolay Gelsin . Ee Hocam bunlar Boyle Dert Etme Gulu Seven Dikenıne katlanır misali
  • yok be üstad dert değil,aksine büyük bir zevk.birazdan çıkıcam parçacıya gidicem.bakalım uygun birşeyler bulabilecekmiyiz.eğer bugün taktırırsam fotoğraflarını çeker eklerim buraya.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.