Şimdi Ara

Alman Devi 750 Bin Aracı Geri Çağırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forumda günlerce yazı yazmayan atıcı tim mensupları yine üşüşmüşler akbaba misali. onlar kendilerini iyi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

adamlar araçlarının arkasında duruyor ne güzel

İnce.
  • ASOZ nickli arkadaşı konuya bekliyor, yorumlarını merak ediyoruz.
  • Tüh yahu bmw de kalitesizleşmiş baksana...
  • Daha önce toyota konusunda da yazmıştım,geri çağırma bir firmanın müşterisine verdiği kıymetin göstergesidir.
    Yaptığı malın hatasının arkasında durması demektir.
    Fanboyların mesajlarını çok dikkate almayın.
  • Benim bu konudaki tavrım net. Alman - Japon ayrımı yapmam, ilkesel bakarım. Hangi firma olursa olsun geri çağırmalar markanın sahip olduğu üretim teknolojisine olan güveni zedeler diye düşünüyorum. Nihayetinde üretim sürecinde hesaplanamayan veya öngörülemeyen bir hata var ve firma bunu gözden kaçırmış algısına neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Kapaklar birikiyor, götürseler de tabak alsalar bari..

çok iyiydi görkem,
  • flaş flaş flaş....................

alaman devi bmw den sonra bir geri çağırmada tofaştan geldi acıklamayı yapan genel müdür X (ADINI VEREMİYORUZ) yaptığı açıklamada 1987 den itibaren üretilen tüm tofaş serilerinde kaynaktan kaynaklanan kaza anında ortadan bölünme problemiyle ilgili olarak ''geri çağırıpta müşterimizi yormak istemiyoruz malum benzin olmuş 5 TL gerek yok en yakın demir doğramacıya gidip aracın belirttiğimiz yerlerine iki punto attırsınlar çözülür'' diye uyardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Toyota geri çağırdığında sallayan delikanlılar bu konuyu görmezden gelir. Daha geçen gün bmw'nin de sattğı araç sayısına göre , toyota kadar geri çağırmada bulunduğunu söylemiştim.

Benim açımdan bmw alınmaz , toyota alınmaz diye bi durum yok da , şimdi toyota geri çağırınca sallayanların mantığına bakarsak bmw'de mi alamayacağız ?

sonuna kadar katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.