Bildirim
Alman kurt köpeğim ısırıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam benimde 5 yaşında Alman kurdum var. Köpeğinizin sadece size böyle yapması sizden ilgi beklediği oyun oynamak istediği anlamına gelir daha çocuk o tavsiyem sopa atın yakalayıp ısırsın yada küçük pet şişe. Dişleri kaşınıyor olabilir.
Ayrıca ısırdığı zaman kızın köpeğinize elinizle işaret yapıp kalın sesle hayır! Yapma!
Diyerek kızın zamanla yaptığının yanlış olduğunu anlatacaktır.
Diş geçirmesi sakıncalı bir durum mutlaka aşılı olmalı ve aksatılmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca en az 1 yaşına kadar kulaklarının olduğu bölgeyi sevmeyin elletmeyin. Kıkırdakları gelişmezse kulaklarının ucu bükülür.
böyle olması normalmi sizce ? hiç bişey yapmıyorum bir anda ısırıyor . ilerdede böyle olursa diye çok korkuyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: mertklg
böyle olması normalmi sizce ? hiç bişey yapmıyorum bir anda ısırıyor . ilerdede böyle olursa diye çok korkuyorum .
Şuan normal gibi gözüküyor oyun amaçlı yapıyor olabilir. Ona daha fazla sahibi olduğunuzu hissettirin adıyla çağırın komutlar verin. Yanlış yaptığı zaman kızın.
6 aylık daha bebek sayılır yaramaz olması çok normal. Bende bu durum daha farklıydı havlıyor saldırmaya çalışıyordu. Zamanla düzeldi.
ilerdede böyle olursa iyi olmaz dişleri gelişicek açıkcası kokruyorum ilerdede böyle olursa diye . -
hemde nasıl normel köpek oyun oynuyor -
ilerde öyle olmaz o zaten simdi bile sdece size yaptıgını söylemişsiniz alman köpekleri uysaldır duygusaldır asla bi köpek onun canını yakmadıgı sürece kavga etmez hep oyun oynar hele ki bi insana asla saldırmaz size oyun yapıyodur bi de kapalı ortamda cok kalıyosa ilk dısarı cıktıgında da yapar tabikide sizin kolunuzu tutup kemiklerinizi kırıcakmış gibi ısırmıyo onn sizin kolunuza verdigi zarar kendi dişlerinin keskinliğinden kaynaklanıyo siz hiç kafanıza takmayın köpeğinize sadece yeterli derecede sevgi verin onunla ilgilenin yeter alman köpekleri cok dostcul ve duygusal köpeklerdir.aynı zamanda cok hiperaktif cok enerji dolu köpektir sürekli oyun oynayın tenis topu alın en ileri fırlatın alıp getirsin.
7 sene 2 ayrı alman köpeği besleyp büyütmüş bi insan olarak konusuyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X