Şimdi Ara

Alman.Nab virüsü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu nod 32 ye güncelleme yapıp taratın diyorsunuzda ben güncelleme ne onu bilmiyorumki
  • Nod32 lisanslı ise eğer zaten kendisi otomatik olarak güncelleştirmelerini yapar.
  • Yanlış okumadıysam arkadaşınla aynı ağı kullanıyorsn. Acaba ağdan bulaşma şansı olabilir mi?
  • MBR bulaşan virüsü temizlemek için Low level format dışında daha basit çözüm de vardır:

Win98 CD ile ya da Hiren's Boot CD ile sisteminizi açtıktan sonra "Fdisk/mbr " komutu ile MBR yi yeniden oluşturmuş olursunuz eğer bu komutu kabul etmez ise önce mevcut bölümlendirme tablosunu silip tekrar oluşturduktan sonra uygulayın sonra bölümleri yeniden formatlayın silinemeyen hiç bir virüs kalmaz. Fdisk ile NTFS bölüm oluşturamazsınız ama silebilirsiniz. Daha sonra convert ile NTFS dönüştürebilirsiniz.

Bu konu 2007 de işlenmiş bir konu ama canlandırmışsınız Neyse önemli olan doğru bilgiye ulaşmak bilgi eskimez bazen gün gelir lazım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

MBR bulaşan virüsü temizlemek için Low level format dışında daha basit çözüm de vardır:

Win98 CD ile ya da Hiren's Boot CD ile sisteminizi açtıktan sonra "Fdisk/mbr " komutu ile MBR yi yeniden oluşturmuş olursunuz eğer bu komutu kabul etmez ise önce mevcut bölümlendirme tablosunu silip tekrar oluşturduktan sonra uygulayın sonra bölümleri yeniden formatlayın silinemeyen hiç bir virüs kalmaz. Fdisk ile NTFS bölüm oluşturamazsınız ama silebilirsiniz. Daha sonra convert ile NTFS dönüştürebilirsiniz.

Bu konu 2007 de işlenmiş bir konu ama canlandırmışsınız Neyse önemli olan doğru bilgiye ulaşmak bilgi eskimez bazen gün gelir lazım olur

Bu tür denemeler bazen sonuç verniyor.En iyisi virüs programı silmezse format atmak.

• Yazdığım mesajda zaten bölümlendirme tablosunun silinmesinden ve formatlamadan bahsettim siz buna alternatif olarak format öneriyorsunuz lütfen cevap yazmadan yazılan mesajı okuyunuz.
  • low levelle falan uğraşma işletim sistemi cdni tak kurrtarma konsolunu (r harfine bas) aç fixmbr komutunu kullan sonra sistem masa üstüne gelmeden reset at format çek normal şekilde bide böyle dene bana bulaşmıştı bi ara bendeki tüm program exelerini virüs gösteriyodu

not : bilgisayara hiçbişey takma tek formatlanan hd olsun faal olrak usb flash bellek harici disk hepsini kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Ocak 2010; 19:30:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.