Alman plakayi en iyi Almanya da yapiyorlar Istiyorsan benim eski plakalari vereyim sana (ama nasil ?)
canım benim
verilecek başka bişeyin varsa onuda değerlendireyim ( bu nasıl ? )
Ordaki ""ama nasil?"" sorusu nasil sana plakalari iletebilirim anlaminda idi. Cünkü ben Tr de degilim. Sölenen lafin anlamini istedigin yöne cekebilirsin bende senin dedigini : --Verilecek baska seyimde var uzatiyorum tut.. ta diyebilirim. ama bu bu foruma ve bana yakismaz. herseyi tersten anlamaman dilegi ile kendine iyibak
quote:
Orjinalden alıntı: marcopolo
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
quote:
Orjinalden alıntı: marcopolo
Alman plakayi en iyi Almanya da yapiyorlar Istiyorsan benim eski plakalari vereyim sana (ama nasil ?)
canım benim
verilecek başka bişeyin varsa onuda değerlendireyim ( bu nasıl ? )
Ordaki ""ama nasil?"" sorusu nasil sana plakalari iletebilirim anlaminda idi. Cünkü ben Tr de degilim. Sölenen lafin anlamini istedigin yöne cekebilirsin bende senin dedigini : --Verilecek baska seyimde var uzatiyorum tut.. ta diyebilirim. ama bu bu foruma ve bana yakismaz. herseyi tersten anlamaman dilegi ile kendine iyibak
tşk ederim sanada sorulan sorulara geyik geyik cevaplar vererek bu durumlara düşmene
bu app plakalar beyaz arabalara daha fazla yakışıyor
şu app plaka fontunu bi paylaşnda görelim bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme