Şimdi Ara

Alman TD Ağacı konusunda yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde halen kullandığım jagpanther im var. Ferdinand ı açtım ama bir konuda tereddüte düştüm. Jagpanther i satayım mı satmayayım mı ? Halen elimde satmadan Ferdinand ı alacak kredim var. Ama satarsam da alman serisinden Tiger' ı veya rus serisinden de IS yi alabilirim. Herikisininde araştırması bitti. Aynı zamanda da Maus yolunda VK 45.02 ile ilerliyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerguder -- 2 Ağustos 2013; 10:10:16 >

• Öncelikle jagpantheri kullanmayı çok sevdiysen, jagpanther2 daha uygun olur. doğru kullanabilirsen jgpanther2 ferdinanddan daha iyi bi tank. Yok zırh isterim diyosan ferdi daha iyidir ama onu da baya bi nerflediler. Mausa gelince o seriyi önermem tam bir işkence, ama tersine e100 serisi çok eğlenceli bana göre. Yine de senin seçimin.. td kullanmayı sevdiysen devam et yoksa tiger serisi daha güzel
  • Ferdinand pişmanlıktır.
  • Eğer premium tankın varsa sat. Ama Ferdinand için biraz para gerekir bildiğim kadarıyla.

Edit: Konuyu hortlatmışım pardon. Tarihe bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysio -- 4 Ağustos 2013; 1:24:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.