Şimdi Ara

ALMANAYA’DA YAŞADIĞIM REZİLLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında bende yaptım bu işi garsonluk değil ama Otel de Headwaiter lık yapmıştım . Ve gelen Türk misafirlerin çoğu çok anlayışsız ve kaba gerçekten bu böyle . Ben böyle şeyleride gördüğüm için inan bana garsonlara ve bu tarz hizmet sektöründe ki insanlara çok çok çok iyi davranmaya çalışırım ki biri ukalalık yapmayana kadar o başka birşey . Ama evet sanırım bende restorant açsaydım çoğu Türk kızını dışarı atardım . Burunları havada geziyorlar mübarekler .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • block

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gerçekten bu yorumun içlerinde canımı en acıtan oldu . %100 kötü niyetli bir insansın ne demek ya gözünü sevdiğim . Biraz empati kurmayı dene lütfen.Haksız buluyorsanda haksızsın de geç . %100 kötü niyet nedir ? Bide oran vermişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 26 Şubat 2022; 14:7:21 >
  • Beğenmediysen bir daha uğramazsın olur biter paşam ne öyle yok destek çıkın falan. Biz yemeği tattık mı ? Veya olayın gerçek yüzünü biliyor muyuz ? Yok.

Erdemli bir insanın yapacağı yemeğin kötü olduğunu nazikçe belirtmek, eğer değişim veya yeni bir yemek istemek. Olmuyorsa da hesabı ödeyip bir daha gelmemek. Müslümanlığı hadi geçtim dinsiz bir insan da dürüst olmalıdır.

• Tam bir gurbetçi konusu olmuş cahili cühela alayı

Almanya'da yaşıyor sonra kalkmış hadi Türk'ün gücünü gösterelim diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah bu yoruma gerçekten güldüm ama haklısın

• Bizim yapmaya çalıştığımız şey tam olarak buydu . Uygun bir dille söyledik . Ve kız arkadaşım Alman ve bu yemeği menüden seçerken çok beğendiği bir yemek olduğunu söyledi ama yemek gelince daha önce sıkca yediği bir yemek olmasına rağmen burdakini beğenmedi ve sadece belirttik

• •Acharad kullanıcısına yanıt
    Wildboysa verdiğin cevabı gördüm. Aynısını yazman gerekiyordu bana. İletişim bozukluğu yaşamışsın. Derdinizi Türkçe bile açıklayamıyorsunuz. Eminim o zaman da aynı oldu.
    Haklı buluyorum sizi ama iletişiminiz zayıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Haklı bulduğun için teşekkür ederim ama şöyle düşünün birde mesajlar ile bire bir konuşmak arasında iletişim açısından önemli farklar var bu yüzden mesajlar ile anlatamadığım durum ile bire bir konuşmada yaşadığım iletişimi aynı bulmanız tuhaf sadece . Onlara olabildiğince Almanca’nın en kibar kelimelerini kullanarak anlattık. Yani buraya yeni gelmiş insanlar değiliz bu yüzden dilini yeni öğrenmedik .

• Kesin öyle olmuştur.

ALMANAYA’DA YAŞADIĞIM REZİLLİK
  • Tadini bilmem bilmedigim biseydede fazla yorum yapmak istemem ama bizim Turk mutfagi gercekden cok guzel iyki Bu yuzden Turkiyede dogmusum.Pilav karniyarik doner kurufasulye o salca da ki lezzet sunlarin elinin degdigi yemekden bile tiksinirim.İyi yiyorsunuz Valla

Kötü niyetli bir insansın ve normal bir insan değilsin. Bu yaptığını normal ve düzgün bir insan yapmaz. Arkasında neler çeviriyorsun kim bilir.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Ya bu kadar kötü ve art niyetli olmayın . Arkasında ne çeviriyor olabilirim? Yazık bu kafa yapınıza yazık .

• çocuk musun kardeşim? daha gitmezsin olur biter sanki servetine kondular

• Sen kötü bir anı geçirdin diye neden adamların ekmeği ile oynayayım? Belki yan tarafında senin lokantan var ve müşteri çekmek için böyle bir tezgah yapıyorsun? NEDEN KARDEŞİM NEDEN? Adamlardan olayı dinlemeden neden tek taraflı birini dinleyip adamları kötüleyeyim. Bu zihniyetteki adama az bile yapmışlar. Sonra neden Almanlar Türkleri sevmiyor oluyor. Sevilecek hiçbir yanımız yok.

Sen aciz bir insansın bir de zoruma gidiyor diyorsun, şuan resmen bizleri örgütleyip adamların geleceği ile oynatıyorsun. Sen beğenmediysen yorumunu belirt geç , bizler belki gidip çok memnun kalacağız nerden biliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 27 Şubat 2022; 23:56:25 >
  • Turkiyedeki restorantlar çok iyi ustam kurulu düzenini bırak dön sorunların çözülsün yorum yapmayla günü kurtarırsın anca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Kendi ırkınıza karşı bu kadar önyargılı olmayın lütfen . Burdaki insanların görüşünü çok iyi anlıyorum ve bazılarını takdir ettim . Kim olursa olsun Türkler başka ırktan biriside haksızlık görse yanında duruyor . Ama bu demek değil ki kendi ırkınıda ezip geçiyorlar . Ama senin yorumunda belirttiğin son cümlelerin gerçekten büyük bir yanılgı ve ön yargı . Eğer Almanya’da yaşıyor olsaydın o zaman Almanların nasıl bir millet olduğunu görürdün . Bende burda bir dönem garsonluk yaptım ve kimseye karşı asla kaba davranışta bulunmadım . Ama misafir veya müşteri olarak gelen Alman’lardan bazıları ( hepsi için geçerli değil ve bence bunun ırkla da alakası yok insanlıkla alakalı ) çok kaba davranışlar sergiliyorlar . Aynen bizim bazı Türk’ler gibi tekrar belirteyim bunun ırkla alakası yok insalıkla alakalı. Türk müşterilerde bir yerde para karşılığı hizmet aldıklarında sanki o müessese’yi satın almış ordaki tüm çalışanları satın almış gibi tavır sergiliyor ve hizmet bekliyor . Benim yaşadığım duruma gelecek olursak . Bu konu hakkında daha fazla açıklamada bulunmak istemiyorum . Sadece gerçekten iyi niyet ve yenilikci bir zihniyetle ziyaretde bulunmuş olduğum bir yerde hoşgörü göremedim . Neyse bu son mesajımı okuyan arkadaşlarda bilsin konu kapanmışıtır . Ben yorumumu yaptım ve geçtim . Sizlerden de konuya vakıf olmadan destek talebinde bulunmakta sinirden gelişmiş olan bir şeydi . Ve saçma tabi . Bu yüzden yapılan yorumları yadırgamıyorum ve inanın şahsıma yapılan kötü yorumlarıda gerçekten üzerime alınıp moral bozmuyorum. Çünkü ben kendimi ve nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilen bir insanım . Bu yüzden beni tanımadan yapılan yorumlarda pek umrumda değil ama konuyla ilgili görüşleriniz değerli . Teşekkürler herkese .

Hocam öylesin demiyorum (muhtemelen de değilsindir) ama rakip restoranın sahibi olsaydın tam olarak böyle bir destek isterdin.

Yorumlar çok haklı, sana bireysel bir haksızlık / saygısızlık yapılmış, sen de bireysel olarak tepkini göstermişsin yazdığın yorumlarla.

Neden onlarca kişi seni hiç tanımadan bir işletmenin ekmeğiyle oynasın? Senin %100 haklı olduğunu bilsek bile çok etik değil böyle bir toplu saldırı.

Şöyle düşün, mekanın hizmetinden çok memnun olan bir müşteriye olayn tarafı olmayan onlarca kişi destek olsa bu da doğru olmazdı.

Dipnot: Eğer hakkını arayabileceğin belediye, zabıta vb resmi bir makam varsa mutlaka başvurmalısın.

• Derdini seveyim butonu yok mu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.