Şimdi Ara

Almanca için Goethe mi Galatasaray üniv mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Goethe kur başı 730 iken
    Gsü 600 civarların para alıyor.Ama tabi önemli olan eğitimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Goethe hocalari alaninda daha uzman hocalar. Galatasaray Universitesi'nde bundan 3 yil kadar önce Almanya'dan gelmis ve Türkce dilbilgisine tam olarak hakim olmayan bir ögretmen vardi. Elbette iyi bir ögretmen de denk gelebilir fakat Goethe'yi secmenizi öneririm. Hem garanti olur hem de sertifikalari tüm almanca konusulan ülkelerde gecerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

Goethe hocalari alaninda daha uzman hocalar. Galatasaray Universitesi'nde bundan 3 yil kadar önce Almanya'dan gelmis ve Türkce dilbilgisine tam olarak hakim olmayan bir ögretmen vardi. Elbette iyi bir ögretmen de denk gelebilir fakat Goethe'yi secmenizi öneririm. Hem garanti olur hem de sertifikalari tüm almanca konusulan ülkelerde gecerli.

Çok teşekkür ederim ben de arastırdım bu sürecte,tercihimi o yönde kullanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

Goethe hocalari alaninda daha uzman hocalar. Galatasaray Universitesi'nde bundan 3 yil kadar önce Almanya'dan gelmis ve Türkce dilbilgisine tam olarak hakim olmayan bir ögretmen vardi. Elbette iyi bir ögretmen de denk gelebilir fakat Goethe'yi secmenizi öneririm. Hem garanti olur hem de sertifikalari tüm almanca konusulan ülkelerde gecerli.

Çok teşekkür ederim ben de arastırdım bu sürecte,tercihimi o yönde kullanıcam

Dogru tercih. Bol sans.

• Möcker kullanıcısına yanıt
    Hocam B2 ye kadar toplam 4 kur vardı galiba. Goethe'nin iddiasına göre 4 ayda b2 seviyesine kadar getiriyorlarmış ne kadar doğru ?

http://www.goethe.de/ins/tr/tr/ist/lrn/deu/int.html
  • Almanya'da bile 100-150 saat/2 ay'da ancak bir kur atlaniyor (yani örnegin A1 biririliyor). Goethe Turkiye para tuzagi kurmus gibi geldi bana. 8 ay olmasi gereken kursun 1 ayda bitirilmesi mantikli gelmedi. Almanya'ya gelip yazili/sözlü sinava girdiginizde seviyeniz dusuk cikacaktir. Ama yine de o kursa katilabilirsiniz fakat B2 seviyesini bitiremeyeceginizin bilincinde olarak.

Düzenleme: Simdi bir arkadasa sordum. O bir kurmus sadece. Yani a1 ile b2 arasindaki herhangi bir kur secileviliyormus. Yaniltici bir sekilde anlatmislar bunu tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Möcker -- 1 Şubat 2016; 17:40:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Möcker kullanıcısına yanıt
    Hocam bende goethe istanbula mail yoluyla ulaştım. A2 ye gelene kadar 130 saat gidiyormuş a2 den b2 dahil 8 kur varmış. Bana anlatan bilmeden konuşmuş galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B2ye kadar kurlar a11 a12 a21 a22 b11 b12 b13

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.