'Almanya'da herkes 0 arabaya biniyor yeaa' (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rantçıbaşıkonu siyasi değil ama son 20 senede motorlu araç sayısı kaç kat artmış istersen bir araştır.
her konuya siyasi bakan arkadaşlara çok üzülüyorum. konu bambaşka. almanya'yı kötülediğimi sanmış :)
Alıntıları Göster
-
İkinci araç alanda çok var oralarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alman olsam ben de ayni seyi yapardim. her sene gicir araba almakla ugrasmam bir tane alir 5 sene binerdim. Adam parasini nakitte tutsa kaybi yok. Biz elimize 3 kurus gecse ev arabamiz kurtlaniyor daha pahalisina gecis yapmak yatirimizi buyutmek icin kasiyoruz. Adamlarin yarin korkusu yok, egitim saglik ta kalite derdi yok, sistem ve duzen var. Aldigim parayi yerim gezerim eglenirim. Bizdeki gibi arabayi yatirim olarak gormem. Ona ragmen kisi basina dusen araba ve sifir arac alim orani bizden yuksek. Kulusturlerde surunmuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mala mülke değer vermiyorlar araba onlarda çok ucuz birşey o yüzden arabaya doymuşlar ve avrupada tüketim çılgınlığı yok amerika vs gibi, mesela bir video izledim adam norveçte yaşıyor malikane gibi evi var böyle ormanın içinde mis gibi kendine özel garajı felanda var ama adam 80 küsür model volkwagen golf mk1 e biniyor çünkü o aracı seviyor tutkusu var o araca karşı sevgisi var.İstese sıfırını ertesi gün kapısına çekebilir.Asıl sorunda bu işte, adamın bindiği 88 model tenekeyi bile biz istesekde alamıyoruz.Fakat o istediği tercihi yapabiliyor keyfine göre.
-
FRANSIZ MALLARI VE MARKALARI NELERDİR?
Giyim: Lacoste , Givenchy, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Daniel Hechter
Şampuan: L'Oreal, Studio Line, Lancome
Çanta: Longchamps, Lancel, Louis Vuitton
Oto Lastiği: Michelin, Uniroyal, Recamic
Süpermarket: Gima, Dia Endi
Yoğurt: Yoplait
Şişe Suyu: Perrier, Evian
Oto Yedek Parça: Valeo
Otomobil: Peugeot, Citroen
Saç ürünleri: L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase
Bebek giyim, mama, oyuncak: Bledina, Mellin, Majorette, DPAM, Petit Bateau
Kozmetik: L'Oreal, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Vichy
Parfüm: Chanel, Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir, Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest
Cilt Bakım ürünleri: Clarins, Guerlain, Avene
İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem
Seyahat: Air France, Club Med, Fransız Kültür Merkezi
Tıraş Bıçağı : BIC
Çakmak: BIC, Cartier
Kırtasiye: BIC, Sheaffer
Spor Ekipmanı: Le coq sportif
Motosiklet, Bisiklet: Peugeot
türkiyenin kaç tane dünyaya ihracat yapabilen firması var. onlarıda sen yaz.
bakalım kim üretiyor tasarlıyor ihrac ediyor para kazanıyor.
kim emlakçılık yapıyor, havadan avandatadan yaşamaya çalışıyor, bir eli telefonda avmde 12 saat "çalışıyor" yani süre dolduruyor.
sonra yan yan koy, hangimiz daha rahat yaşamayı hak ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X