Şimdi Ara

'Almanya'da herkes 0 arabaya biniyor yeaa' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oha, kamerayi açar açmaz karşıma çıkana bakın.

"Almanya'da herkes 0 arabaya biniyor yeaa"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rantçıbaşı

konu siyasi değil ama son 20 senede motorlu araç sayısı kaç kat artmış istersen bir araştır.

her konuya siyasi bakan arkadaşlara çok üzülüyorum. konu bambaşka. almanya'yı kötülediğimi sanmış :)

Alıntıları Göster
    "Almanya'da herkes 0 arabaya biniyor yeaa"

• İkinci araç alanda çok var oralarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alman olsam ben de ayni seyi yapardim. her sene gicir araba almakla ugrasmam bir tane alir 5 sene binerdim. Adam parasini nakitte tutsa kaybi yok. Biz elimize 3 kurus gecse ev arabamiz kurtlaniyor daha pahalisina gecis yapmak yatirimizi buyutmek icin kasiyoruz. Adamlarin yarin korkusu yok, egitim saglik ta kalite derdi yok, sistem ve duzen var. Aldigim parayi yerim gezerim eglenirim. Bizdeki gibi arabayi yatirim olarak gormem. Ona ragmen kisi basina dusen araba ve sifir arac alim orani bizden yuksek. Kulusturlerde surunmuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mala mülke değer vermiyorlar araba onlarda çok ucuz birşey o yüzden arabaya doymuşlar ve avrupada tüketim çılgınlığı yok amerika vs gibi, mesela bir video izledim adam norveçte yaşıyor malikane gibi evi var böyle ormanın içinde mis gibi kendine özel garajı felanda var ama adam 80 küsür model volkwagen golf mk1 e biniyor çünkü o aracı seviyor tutkusu var o araca karşı sevgisi var.İstese sıfırını ertesi gün kapısına çekebilir.Asıl sorunda bu işte, adamın bindiği 88 model tenekeyi bile biz istesekde alamıyoruz.Fakat o istediği tercihi yapabiliyor keyfine göre.

• FRANSIZ MALLARI VE MARKALARI NELERDİR?

Giyim: Lacoste , Givenchy, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Daniel Hechter

Şampuan: L'Oreal, Studio Line, Lancome

Çanta: Longchamps, Lancel, Louis Vuitton

Oto Lastiği: Michelin, Uniroyal, Recamic

Süpermarket: Gima, Dia Endi

Yoğurt: Yoplait

Şişe Suyu: Perrier, Evian

Oto Yedek Parça: Valeo

Otomobil: Peugeot, Citroen

Saç ürünleri: L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase

Bebek giyim, mama, oyuncak: Bledina, Mellin, Majorette, DPAM, Petit Bateau

Kozmetik: L'Oreal, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Vichy

Parfüm: Chanel, Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir, Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest

Cilt Bakım ürünleri: Clarins, Guerlain, Avene

İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem

Seyahat: Air France, Club Med, Fransız Kültür Merkezi

Tıraş Bıçağı : BIC

Çakmak: BIC, Cartier

Kırtasiye: BIC, Sheaffer

Spor Ekipmanı: Le coq sportif

Motosiklet, Bisiklet: Peugeot

türkiyenin kaç tane dünyaya ihracat yapabilen firması var. onlarıda sen yaz.

bakalım kim üretiyor tasarlıyor ihrac ediyor para kazanıyor.

kim emlakçılık yapıyor, havadan avandatadan yaşamaya çalışıyor, bir eli telefonda avmde 12 saat "çalışıyor" yani süre dolduruyor.

sonra yan yan koy, hangimiz daha rahat yaşamayı hak ediyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.