"konusunu açma, yazma ihtiyacı hissetmediniz!" yaz! lafı yiyince de "Bu başlığı açan mı açmış!" bir başlığı kaç kişi ortak açıyor!? valla ben okuduğumu algılayabiliyorum ama görüyorum ki siz ne yazdığınızı da bilmiyorsunuz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya'da Noel marketi Allahu Akbar sesleri ile inledi. (2. sayfa)
-
-
İslam düşmanı troller fazla mesai yapıyor.
-
Ne konusunu açmış, ne de açılan konuya yazma ihtiyacı hissetmiş buradaki siyasal ateistler. Türkçeni geliştirmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün actim tabi konum dutluga döndü tek bir cevap gelmedi
https://forum.donanimhaber.com/almanya-da-noel-pazarina-arabayla-dalan-saldirgan-afd-fanatigi-cikti--160301476
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 22 Aralık 2024; 12:29:14 > -
Israil Müslümanların cocuklarini vahsice katlederken zevkten dort kose olanların burada bu soyledikleri sasirtici mi? Hayır. Mevzunun ne olduğunu herkes biliyor.
Sevdiginiz soykirimcilarla beraber olmanizi diliyorum obur tarafta...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Catliyorlar o oluyor. Bunlar sekülerliklerinden boyle degiller, aktif olarak İslam dinine dusman olduklarindan boyleler. Soyleyemiyorlar acik acik o yuzden tutarsizliklar var yazdiklarinda. Kendi aralarinda konusurlarken duy sen bu tipleri hele...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İslam'ı savunanların namaz vaktinde ne işi var forumda. Camiye gidin camiye.
-
Yetiştirilmesine gerek yok ki. Adam zaten ateist olduğu için, baskı görüyorum vs diye iltica etmiş. Böyle Müslüman çoğunluklu ülkelerde ateist olanlar daha radikal, militan oluyor. Avrupadaki pkklıları düşünün. Adam yıllardır Almanya'ya, Almanlara "İslamcı" diye, "ateist ilticacılara sahip çıkmıyor" diye sövüp durmuş. Böyle ruh sağlığı bozuk insan çok. İslam karşıtı site açmışlar. Oralarda da birbirlerini iyice gazlıyorlar zaten. Bunun benzeri forumda da var bi tane, Almanlara "İslamcı" diye sövüp duruyor.
İşte onu demeye çalışıyorum da işlerine gelmiyor tabi 😃 Kimse yazmadığı için altlara düşmüş görmedim mesela bu konuyu. Teröristin İslamla nokta kadar bağı olsaydı sayfalarca yorum yazmışlardı çoktan.
Aynen öyle. "Bizim tek derdimiz İslamla, bu topraklardan İslamı yok etmek için savaşıyoruz" diyemeyenlerin kamuflajı olmuş sekülerlik, laiklik gibi kavramlar.
Yine çuvalladın.
-
Germenistan'a selam olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X