Şimdi Ara

Almanya mı itü ytü mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okandevrim

quote:

Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk

Hayirlisi olsun

Valla kardeş senı bulmusum su soruları tekrardan tam olarak cevaplarsan sevinirim 1)Almanyada regensburgdada ücretsiz eğitim varmı ? (Eğer kazanırsam)
    2)Bilgisayar müh kazandım tıpa gitme yolu yokmu ? 3)Almanyada ne kadar para alırım burda 4 bin tl alırım diye düşünüyorum orda daha fazla alırmıyız euro tl ye vurmadan söylersen reis mesaj olarak atarsan daha ayrıntı . Cok saol kardeş

1) Yukarida bahsettigim ücretler disinda üniversite sizden ücret talep etmez. Fakat Uni Regensburg'da Bilgisayar Mühendisligi bölümü bulunmuyor.
    2) Yok
    3)Ne kadar alirim derken burs mu, egitim disinda calisarak mi tam anlayamadim sorunuzu?

• Rica ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okandevrim

quote:

Hayirlisi olsun

Valla kardeş senı bulmusum su soruları tekrardan tam olarak cevaplarsan sevinirim 1)Almanyada regensburgdada ücretsiz eğitim varmı ? (Eğer kazanırsam)
    2)Bilgisayar müh kazandım tıpa gitme yolu yokmu ? 3)Almanyada ne kadar para alırım burda 4 bin tl alırım diye düşünüyorum orda daha fazla alırmıyız euro tl ye vurmadan söylersen reis mesaj olarak atarsan daha ayrıntı . Cok saol kardeş

1) Yukarida bahsettigim ücretler disinda üniversite sizden ücret talep etmez. Fakat Uni Regensburg'da Bilgisayar Mühendisligi bölümü bulunmuyor.
    2) Yok
    3)Ne kadar alirim derken burs mu, egitim disinda calisarak mi tam anlayamadim sorunuzu?

Gerçekten regensburg da bilgisayar müh yok mu ya

• Takip etmekte yarar olan bir konu...
  • Benim gorebildigim kadariyla gozukmuyor sitede Bilgisayar Muhendisligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim tebrik ediyorum.Adamın üslubuna, tembelliğine iyi dayanmış ve cevap verebilmişsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Kardeşim tebrik ediyorum.Adamın üslubuna, tembelliğine iyi dayanmış ve cevap verebilmişsin .

Aynen,boyle arastirmaktan aciz insanlara bu kadar bilgi fazla bile.Takipteyim dostum.Burdan hangi seviye ile gittiniz ve dsh yi kac ayda verdiniz?

• @0o__xXx__o0

Hocam bosuna "Lanetolasi" demiyorlar bana

@voyager33

Hocam sizinle daha önce özel mesaj yoluyla da konusmustuk Ben Abiturla gitmistim.
  • quote:

@0o__xXx__o0

Hocam bosuna "Lanetolasi" demiyorlar bana

@voyager33

Hocam sizinle daha önce özel mesaj yoluyla da konusmustuk Ben Abiturla gitmistim.

he haci baktim simdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.