Şimdi Ara

Almanya-Türkiye-AB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Almanya da Türkiye konusu ele alındı,parlamentodan farklı sesler yükseldi
    Gerhardt:"Türkiye nin yeni yasalar kabul etmesi yeterli değil,AB için daha fazla toplum desteğine ihtiyaç var,Türkiye ye tarih verilmemeli...Türkiye AB için yeterli olgunluğa erişmemiştir"
    Fischer:"Sırf ABD istiyor diye Türkiye ye tarih veremeyiz...müzakere tarihi yerine Türkiye yi tatmin edici başka anlaşmalara yönelinebilir"
    Schaeuble:"Türkiye ye kesinlikle bir tarih verilmemelidir"

Almanya başbakanı Schröder in sözleriyle AB üyeliği konusunda biraz umutlanmıştık.Fakat görülüyor ki parlamentoda Türkiye nin AB üyeliğini istemeyenler çoğunlukta bazıları ise "üyelik dışında ara anlaşma" öneriyor...
    Bu gidişle AB üyeliği başka bahara kalacak gibi gözüküyor,tıpkı 40 yıldır olduğu gibi[V][V][:(!]

• [Deleted by Admins]
  • zaten ab umudunu bosuna kullan1yoz yan1 kendi ekonom1m1z uzer1nde bu kadar rv1zyon yapsak daha ii b1r ekonom1 olurdu belk1de onlar b1z1 1sterd1 k1mb1l1r?
  • Türkiye neden AB'ye girmek istiyor?? Cevabı basit çökmüş ekonomiyi toparlamak için..
    AB ne istiyor: Kendi kendine yetebilen bir ülke..

Türkiye zaten kendi kendine yetebilseydi AB'ye ihtiyacı olmazdı ki..
    Türkiye öldü de ağlayanı yok.. Bundan sonra ölüyü canlandırması çookk zor
  • bence bu karamsar bir dusunce oldu.cunku ekonomiyse bizim ekonomi duzeltecek neden ab olsun bence birlik ve beraberlik bizi duzeltecektir.
    belki diyeceksinki zaten birlik ve beraberlik var ama hala insanlar dusunce yuzunden secim sırasında kavga edebiliyo.eger duzelecek biseyleri dduzeltmek istiyosak ona odaklanmalı eger onu basarırsak ve sistemli ilerleme devam ederse tabiki o zaman dusunceler on plana cıkmalı degılmı?
  • Fewzicik dediklerin tamamiyle doğru.. Ama bunu yapacak halk nerde???..
    Ben senin yapmaya çalıştığını çok denedim(halkın gözünü açmak) Bu halk gözünü tam olarak
    açamıyor Seçimden Seçime bir aralıyor o kadar.. Bu halktan ben senin dediklerini açıkçası
    beklemiyorum..
  • Ahada hortlattım

Bu ilk hort'um olleeeeyyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

Ahada hortlattım

tüh keşke sölemeseydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

Ahada hortlattım

tüh keşke sölemeseydim

• Yakaladım sizi 2008 de konu hortlatma nasıl yapılar demiştin demi çakalll Carnige linkide sen vermiştin dimi
  • ab sadece 2 ulkeden olusmuyor hele bir bakalim digerleri ne diyor ? 1-2 ticari antlasma bunlarin hepsini 180° dondurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

ab sadece 2 ulkeden olusmuyor hele bir bakalim digerleri ne diyor ? 1-2 ticari antlasma bunlarin hepsini 180° dondurur

tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

ab sadece 2 ulkeden olusmuyor hele bir bakalim digerleri ne diyor ? 1-2 ticari antlasma bunlarin hepsini 180° dondurur

• kim hortlattı bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

kim hortlattı bu konuyu

ne nostalji olmuştur şimdi senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.