Şimdi Ara

almanya uçak bileti 188 tl. üstelik lufthansa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alesta1818

aerobilet.com dan bilet arattım az önce pegasusun sayfasında 310 TL olan bilet aerobilet.com da 330 TL bu sitenin neresi ucuz anlamadım

Hocam eurobilet onceden biletleri kapatip sonra satisa sunuyor..tr sirketlerinde bole bi uygulama yok lakin yabanci sirketlerden onceden kapatiyolar..durum bundan dolayi sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

keşke vize problemi falan olmasa da, insanın kafası atsa ulen hadi bi almanya yapayım dese . fiyatlar güzelmiş

Vize olayı sıkıntı mı Almanya için? Prosedür nedir almak için ve ne tutar bilgin var mı acaba? Bir arkadaşım var çağırıp duruyor, eşimle 25 Ekim - 10 Kasım arası gitmek istiyorum. Hannover havalimanına yakın bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

keşke vize problemi falan olmasa da, insanın kafası atsa ulen hadi bi almanya yapayım dese . fiyatlar güzelmiş

Vize olayı sıkıntı mı Almanya için? Prosedür nedir almak için ve ne tutar bilgin var mı acaba? Bir arkadaşım var çağırıp duruyor, eşimle 25 Ekim - 10 Kasım arası gitmek istiyorum. Hannover havalimanına yakın bu arada.

Artık eskisi gibi değil, zaten konsolosluğa da gitmiyorsunuz, aracı anlaşmalı kurum hallediyor işlerinizi ( Konsolosluğun yetkilendirdiği)

Yeterki düzgün bir işiniz olsun,İş yerinizden izin kağıdı alın tamamdır.

Ben 2 günde Vizemi aldım Nisan ayında .

• Link varmi o yetkili firmanin? Ucret olayi ne kadar?

• Parafly ile 100e gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Parafly ile 100e gelir mi

Aerobilet gibi aracı firmalarda parafly küsürat atma olayı olmuyor diye biliyorum hocam.

• Valla süper fiyat, Dalaman - İstanbul arası bile 200 lira şu sıralar zaten..
  • Aerobilet sitesi telefondan girilince illa mobil uygulamaya yonlendiriyor. Bana sakat geldi bu site.

• münih için baktım en ucuz 800 tl
  • Eski konu hortlatılmış, boşuna yorum yapmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlasada Wingo ºuan birçok Almanya ºehrine gidiº-dönüº 99 € a uçuyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 4 Ağustos 2013; 22:00:05 >
  • paraf karta 100 tlye geliyor su anda pegasus ve sunexpreste daha ucuz tabi bitmediyse

• reklam yapmak için 8-9 aylık konuyu hortlatmanın anlamı nedir. Milletin kafasını bulandırmanyın.

Tarihlere dikkat etmesem yeni konu sanacaktım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.