Şimdi Ara

Almanya vizeyi reddetti, ne yapmalıyım? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
10
Favori
84.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Almanyada kendime 50 günlük bi staj ayarladim ancak bana bir odeme yapmayacaklar. iDATAya odeme almayacagimi soyledigimde o zaman turistik olarak da basvurabilirsin dediler. Ve malesef red aldim 3 ve 8 numaralardan. Su anda ucak biletime 1 hafta kaldi ve itiraz etmeyi düşünüyorum. Staj yapacagim yerden kabul mektubu ve yaninda kalacagim arkadaşımdan yaninda kalacagima dair bi dilekce istedim. Bankada zaten 12.000 tl gostermistim ama onu yeniden ekleyip uzerine bu defa anne ve babama ait tapulari falan eklemeyi planlıyorum. Gidis donus ucak biletlerimi de koyacağım. Sizce insafa gelip ucak biletime yetistirme ihtimalleri var mi? Ben onay gelecegine inanıyorum staj oldugu icin ama zamaninda yetisir mi? En son itiraz edeninize kac gunde donduler? Bi yardim ederseniz sevinirim

Umarim herkes sorunsuzca alir vizesini, iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurduk yine Almanya vizesine haydi hayırlısı beklemedeyiz

• 15/07/2015 2 aylık Vizeye aldım bol şans herkeze

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

Hocam vize için nasıl bir yol izlemeliyiz öyle yanunanistana girip çıkmak bu kadar kolay mı? banka hesabımda hiç para yok çalışmıyorumda bu işi nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz acaba sadece öğrenciyim.

Gecen sene otobusle selanik'e gittim. Oradan kopenhaga uctum. Hicbir sorun olmadi. (yunanistandan alinma schengen ile)
  • arkadaslar itiraz dilekcesi almanca olmak zorunda mı ?
  • tanselh T kullanıcısına yanıt
    selamlar ben de itiraz dilekcesi yazdim yaninda belgeleri gindermem gerekli mi siz dilekcenin yaninda gonderdiginizi soylemissiniz sanirim bana idatadan istenirse gondermem soylendi ama siz istenmeden mi gonderdiniz tesekkurler

• yakın zamanlarda itiraz edip sonuç alan var mı ? 9unda dilekçemi verdim bir haftada sonuçlanır dıye ümidediyorum. 22 sinde de uçmayı düşünüyorum
  • iyi akşamlar sizi rahatsiz ettim galiba ama birsey rica edecektim sizden, acaba bana yardimci olurmusunuz. ben vize basvurusunda bulundum almanyadan davetıye geldı eniştemden, ve türkiyede ıkamet edıyorum tüm gereken evrakları kanunca ve istenen evraklari verdim, ve bana almanyaya gidersem bir daha ülkeme geri gelmicem diye red geldi, ve bunun icin bir dilekce varmiş acaba nerden bulabilirim yardimci olurmusunuz lütfen, ben daha önce 16 sene almanyada yasadım 11 sene önce ama ıkı ülkede de bir sabikam yok !!!

muratelmas85@gmail.com

red aldigim belge resimde mevcut ama almanca olarak !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat elmas85 -- 16 Aralık 2015; 22:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat elmas85

iyi akşamlar sizi rahatsiz ettim galiba ama birsey rica edecektim sizden, acaba bana yardimci olurmusunuz. ben vize basvurusunda bulundum almanyadan davetıye geldı eniştemden, ve türkiyede ıkamet edıyorum tüm gereken evrakları kanunca ve istenen evraklari verdim, ve bana almanyaya gidersem bir daha ülkeme geri gelmicem diye red geldi, ve bunun icin bir dilekce varmiş acaba nerden bulabilirim yardimci olurmusunuz lütfen, ben daha önce 16 sene almanyada yasadım 11 sene önce ama ıkı ülkede de bir sabikam yok !!!

muratelmas85@gmail.com

red aldigim belge resimde mevcut ama almanca olarak !!!

Banada ayni karardan red geldi. Hazir bi dilekce yok. Sizi buraya bağlayan birşeyler olmasi gerekiyo. Durumunuzu anlatan yani neden gitmek istiyirsunuz neden geri gelmek zorundasiniz bi dilekce yazin ve sizi buraya baglayan kanitlayici belgeler varsa ekleyin. Ben vize bolumune bi mail atmistim gelen cevabi birazdan sizinle mail olarak paylaşacağım.

• tugbabicer38 T kullanıcısına yanıt
    cok tşkr ederim yardımınız ıcın bana gercekten cok faydalı oldu bana göndereceginiz maili beklıyorum ve inş. iyi bir sonuc alırım.
  • arkadaşlar özelden çok fazla mesaj gelmiş almanya vizesi için firma adı için tekrar paylaşıyorum k bakmayın çok fazla girme fırsatım olmuyor yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım http://vizekapida.com/almanya-vizesi/
  • hastane evraklarını isteyip konunun aciiliyetini elçiliğe bildirmenizi öneririm ya da farklı bir ülkeden vize alıp Almanya da otel uçak rezervasyonunuzu yanınıza alıp girin o zaman sıkıntı olmaz... vizekapida.com die bir firma var Ankara'da orada Çağrı diye biri var sektörün en iyisi diyorlar garantili vize falan da alıyor ulaşabilirsen bir görüş derim.
  • 9 günlük berlin Amsterdam paris gezisi için almanya konsolosluğundan vize için başvuracağım. Her ülkede eşit zaman geçireceğim için Almanyaya vize başvurusunda bulunmam gerekliymis. Vizee basvururken hesabımızda en az ne kadarlık bir meblağ göstermemiz gerekli?

• hesabınızda 3.000 TL olsa yeterli yani bu sitede öyle yazıyorhttp://vizekapida.com/almanya-vizesi/
  • Merhaba 80 gün vize talebime ret geldi aciklama yapin diyorlar bütün belgelerim tam nasıl bir aciklama yapmaliyim istegi dusurecem ayni zamanda

• merhaba vızeye basvurdum ama red cevabı geldı ben lısans mezunuyum ama ıssızım suan o yuzden sponsor olarak babamı gosterdım ve hesapta emeklı maasının gecmısı ve 120bın tl gostermemıze ragmen bana gıdıp bıdaha gelmıcegımın kanısına vararak bana red verdıler ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmurooo

merhaba vızeye basvurdum ama red cevabı geldı ben lısans mezunuyum ama ıssızım suan o yuzden sponsor olarak babamı gosterdım ve hesapta emeklı maasının gecmısı ve 120bın tl gostermemıze ragmen bana gıdıp bıdaha gelmıcegımın kanısına vararak bana red verdıler ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz?

pablo escobar zamanında dizide diyorki almanya en kolay dışardan insan alan ülke

şimdi ise dünyada en zor vize veren ülke diye okumuştum
  • Almanya davetiye yoka ya da düzenli gelir yoka genelde red veriyor. Başka bir ülke üzerinde denemenizi tavsiye ederim mesela hollanda vizesi, avusturya vizesi
  • Merhaba Arkadaşlar ben 1 kasımda Almanya icin vize başvurusunda bulunacağım. Davetiyem ve orada evleneceğime dair nikah günü kağıdı mevcut red edilme olasagi nedir acaba fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim :)

• tnrdmr kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende geçen hafta almanyada evlendim. Vize başvurusunda nikah belgesi felan koyma yoksa seni aile birleşimine yönlendirip red verirler. Bütün prosedürler hazırsa almanya da sana normal davetiye yollasınlar ve aile ziyareti olarak vizeye başvur nikah olayını karıştırma, döndüğünde aile birleşimine başvurursun. Tabi aile birleşimi ve nikah için başvuruyorsan sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.