Şimdi Ara

Almanya'ya gidiyorum beyler tavsiyeleri alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

quote:

Sendemi Duisburgdasın

Kıyak yapayım:

Duisburg Vulkanhausa gidebilirsin, postası 30 Euro. Kızları görmek istiyorsan Vulkanhaus Duisburg yaz çıkar

Köln uzak be hocam.

Kursun Rheinland Privatschulemi?

Artık burası hocam kurs

Duisburg o kadarda kötü bir şehir değil be hocam.

Essen da yurda yerleştim yaklaşık 9 defa üniversiteye gidip geldim beğendim aslında şehri.

Kursu neden degistirdin

Ben sevmiyorum Essen benim evim oldu Yemek yiyip kizlara bakmaya gidiyorum arada Essen Uniye

• Nazi bandı takıp sokakta dolaş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sendemi Duisburgdasın

Kıyak yapayım:

Duisburg Vulkanhausa gidebilirsin, postası 30 Euro. Kızları görmek istiyorsan Vulkanhaus Duisburg yaz çıkar

Köln uzak be hocam.

Artık burası hocam kurs

Essen da yurda yerleştim yaklaşık 9 defa üniversiteye gidip geldim beğendim aslında şehri.

Kursu neden degistirdin

Ben sevmiyorum Essen benim evim oldu Yemek yiyip kizlara bakmaya gidiyorum arada Essen Uniye

Her gün Essen dan Duisburga gitmek zor olacaktı hocam yola vaktimi harcamak mantıklı gelmedi.

Hocam acayip Alman kızları var ya ben bu kadar güzellerini beklemiyordum

Essen Kray tarafına yolunuz düşerse bir gün pm atın hocam tanışmış oluruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sendemi Duisburgdasın

Kıyak yapayım:

Köln uzak be hocam.

Artık burası hocam kurs

Kursu neden degistirdin

Her gün Essen dan Duisburga gitmek zor olacaktı hocam yola vaktimi harcamak mantıklı gelmedi.

Hocam acayip Alman kızları var ya ben bu kadar güzellerini beklemiyordum

Essen Kray tarafına yolunuz düşerse bir gün pm atın hocam tanışmış oluruz.

Dzisburg 15 dakkalik yol gayette iyi bence. Ne okuyacaksinki sen duisburgdasin, kray bana yarim saat sen merkeze gelirsen haber et ben merkezdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyaset bilimi hocam.

Her gün merkeze iniyorum zaten hocam 1 gibi Essendayım.

Kurs orada olunca mecbur :)

Yarın biraz erken gideceğim postbank da işim var eğer öğlen vakti oralarda olursanız görüşebiliriz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 26 Mayıs 2013; 22:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

Almanya'ya gidiyorum beyler tavsiyeleri alayım.

1 adet bu t-shirt'den alıyorsun, evden çıkmadan giyiyorsun doğru hava limanına, Almanya'ya varınca uçaktan inince Alman polis memurları boynuna çiçekler asacak.

Tamam Führer kardeş.

Burada bu tarz şeylerin cezası çok büyük hatta o meşhur selamlamanın bile cezası varmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokturkkk

Almanlar kurallara cok onem verirler ve herseyde tesekkur ederler sende rica ederim demeyi unutma(nasil soylenir biliyorum ama yazilisini bilmiyorum) ve isik olmayan bi alanda araba durmak zorundadir ve duruyolar zaten sasirma ben ilk gittigimde cok sasirmistim ve aylik 5 euro olmasi lazim bi kart cikariyosun( sadece alman vatandaslarina olabili) bu kart ile otobusler ve trenlere limitsiz bedava biniyosun bir arastir derim olmadi bir bilet ile 1 saat icin tekrar binersen bedava kuzenim 1 saat icinde 3 kere binmistim kalabalik bir duraksa arkadan bin bedavaya binersin herkesde o karttan oldugu icin cogu sofor sorun cikarmiyo

Hocam 12 Nisan'dan beri buradayım zaten.

Öğrenci kartımı aldım sömestır başına 250 avro ödemem gerekiyor.

Ben İstanbuldayken de kırmızı ışıklara çok dikkat ederdim.Burada dikkatimi çeken diğer bir husus ışık olmayan yerde sürücülerin önceliği size vermesi durup yol veriyorlar.

Birde bisiklet olayı çok iyi ayrı yolları var o yollar bittikten sonra araç yoluna giriyorsunuz saygı sonsuz.

Ben normalde de saygıyı elden bırakmazdım hocam burada da alışverişten sonra bir Danke yi eksik etmiyorum :)

Danke önemlidir

Bende tatile gittim Herten'e Essen'e de dolaşaya gitmiştim çok güzel zamanın varsa koş ben hergün 5km koşuyodum orda kar falan dinlemeden 15 ün boyunca o hava çok farklı kaz dağı gibi

Not : İmreniyorum.Bende üniversite başlayınca orda okumak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.