Şimdi Ara

almanyada benzin 1 euro ve lpg diye bir şey yokmuş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
13.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avente

İnsanlara doğruları anlatmaya çalışıyom yalanla dolanla işte yürümez gemide benzin şuan 1,40 cent Almanya’da

Alıntıları Göster

1.35-1.40 arası Dizel

1.50-1.55 arası ise Benzin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

ne kadar pahalı da olsa, yaşanmaz da olsa,gelir seviyesi düşük de olsa burası benim vatanım.....para için terketmem...

aynı fikirdeyim hocam elin memleketinde yabancı olmaktansa kendi vatanımda zor şartlarda yaşarım ki hiçte zor şartları yok en azından çocuklarımız saygı sevgi içinde örf adetleriyle büyüyorlar.. bizde bi değim var tobağa çıkmış ama çıktığı kabuğu beğenmemiş diye....

memleketime gurban olsun burda doğup gitip çöpçülük yapıp 3 kuruş para görünce memleketimi beğenmeyenler laf atanlar...

biz her ne olursa olsun bu bayrağın altında yaşamaktan gurur duyuyoruz sizde gelmeyin olsun...

ne kafa var sizlerde anlamıyorum.

çocuklarımız bu ülkede sevgi içinde büyüyorlar diyorsunuz.

ne sevgisi be!!!

küfür şiddet kavga içinde büyüyolar.

bunu görmeyecek kadar KÖR MÜSÜN?

bir avrupa ya git bakalım ne kadar şiddet kavga var? bir de türkiye ye gel...burada adım başı şiddet olduğunu gör

artık millet olarak kendinizi övmekten vazgeçin.

biz kötüyüz bunu kabul edelim!!!

yazı uslubunuz pekk hoş değil.. mahalle ağzı hocam...

bizde ne kafa var anlamıyorsanız yapacak bişey yok o sizin sorununuz...

ne sevgisi BE... mi..? bu nasıl bir yazıdır.. ne sevgisi olacak vatan bayrak sevgisi...

sizin yaşadığınız ortamda çevrenizde olabilir yada varsa çocuğunuzlada bu yazı dile ile konuşuyorsanız gayet normal küfür şiddet.. 2 çocuğum var daha hiç duymadım ne küfür ne kavga ne şiddet.. yetiştirmekle alakalı.. nede yaşadığım ortamda.. var elbette sokakta kendini bilmez aile terbiyesinden yoksun ALLAH korkusu taşımayan anne babasının utanacağı evlatlar ama bunu genele vurmak ne haddinize..

bara gidersen alkolikleri görürsün.. kütüphaneye gidersen alimleri... nereye baktığınla alakalı ki nereye baktığında çok net anlaşılıyor...

evet biz bunu görmeyecek kadar KÖRÜZ.... siz gördüğünüzle yaşayın bizde görmediğimizle...

siz avrupa sevdalısı olmuşsunuz kaç kere hangi şehirde ne derece yaşadınızda kıyaslama yaptınız...

kırıcı olmak istemiyorum ama avatarına bi haç tak oldu olacak TÜRK düşmanımısın nesin sen açıklada ona göre cevap yazalım...

Sen hiç hayatında alım gücü diye bir şey duydunmu ?
    Avrupada hayat 2 kat daha pahalıusa maaşlarda 3-4 kat daha fazla.
    Hadi bana ne diyecen uzun süredir almanyada yaşıyorum ?
    Kim kıt kanaat geçiniyormuş burada söylermisin ?
    Biz türkiyede yaşarken kırmızı ete uzaktan bakardık burada yemekten usandık.
    Bizi sinirlendiren ne biliyormusun türkiyede yaşamın zorluğunu anlatanlara hakaretler etmeniz.
    Bırakın artık şu milliyetçilik maskesiyle çölde su bolluğu var masalını anlatmaktan.

öncelikle TÜRKİYE yazarken büyük harfle başla dünyada duyacağın en özel isimdir burda sana türkçe dersi vermek istemem...

yok ben duymadım alım gücü diye birşey 50 seneyi boşa geçirdik ne alım gücü duyduk ne yurt dışında çalıştık...

sen burda ete hasret kalıp orda ete boğulan bi istisnasın tıpkı orda ete hasret kalıp burda ete boğulan istisnalar olduğu gibi...

sizi sinirlendiren derken siz kim.. kimi kastediyorsun bu memlekette doğup büyüyüp sonra bu memleketi beğenmeyenlermi... oraya bi açıklık getir hocam siz kimlersiniz..... hani dersen gurbetçiler benimde onlarca tanıdığım var ki 2 yıla bir yurt dışı görevine çıkarız ordaki gurbetçilerle hasbehal ederiz..

onca yazımı formda bi sen üstüne alınmışsın maşallah.. bizde milliyetçilik maskesi yok kimse gibi sonradan dönek değiliz ayrıca burda söylediğim hayat şartları çok kolay değil elbette zor ama neye kime göre zor.. zorluk sadece etse et yemekse sen orda kal ete boğul.. ama benim için zorluk sokağa çıkıp rahatça Türküm diyebilmek... rahatça ezanı dinleyip cuma çıkışı cami önünde simit yiyebilmek.. varsın etde olmasın geçimde zor olsun...

sen açık açık nerde doğdun nerde yaşıyorsun yazda olayın rengini anlayalım...

Ben almanyada doğdum 10 sene almanyada yaşayıp türkiyeye döndük ailece sonra 8 sene türkiyede yaşıdık son 3 senedirde almanyada yaşıyoruz türkiye dedikleri gibi gelişseydi dönmezdik geri almanyaya
    Artık ben sizin gibilere laf anlatmaya çalışmaktan usandım tek avantajı et yemek demedim avantajlarını tek tek buraya yazmadım uzun olacağı için yukarıda elektrnik alet fiyatları örneğini verdim araba fiyat örneğini zaten vermeye gerek yok herkes biliyor burada pazarcı adam bile kendine villa ve lüx araba alabiliyorsa alım gücü olarak büyük fark var demektir ayrıca bu avantajlar varken ben neylim kuru simidi

benimde muhatap aldığım adama bak yaşını hesaplarsan 10yıl almnya 8 TÜRKİYE 3de tekrar almanya eder sana 21 yaşında bi ergen...

sen önce büyü sonra gel bu memlekette 50yıl yaşamış 2 ünivrste mezunu bi devlet subayına akıl vermeye laf anlatmaya çalış..

sana tavsiyem avatarına bi haç ekle altınada yaşını yaz yorum yapan bunları dikkate alsın...

sen önce TÜRKİYE yazmayı öğren TÜRK düşmanımısın nesin...

amca akıl yaşta değil baştadır bir kere bunu o 50 yaşındaki aklınıza yazmanızı tavsiye ederim ikincisi devlet subayısınız diye size kimse burda saygı duruşuna geçmesine yada askeri selam verme gibi bir zorunluluğuda yok üçüncüsüde sen akp hangi kolundasın onu söylede ona göre konuşalım.

akıl yaştamı baştamı orasını bilmem ama hiç olmadığı yerlerde var evlat.. ben ve benim gibi devletine yıllarca canı pahasına hizmet etmiş tsk emniyet öğretmen doktor vs vs.. ne kimsenin selam durmasına nede teşekkür edip minnet duymasına bakmaz Kİ ŞÜKÜR SELAM VERENİMİZ SAYGI DUYANIMIZ ÇOK AMA TÜRKİYE düşmanı vatan hainlerininkine hiç ihtiyacımız yok ...

ben tsk çalışanı olarak bi akp yaftasını ne derece komik buldum bu yazında ne derece akıl yaşta yada başta olduğunu gösterdin.. mesele a yada b partisimi yoksa TÜRKİYE Mİ.. yazsANA KOSKOCA HARFLERLE BEN TÜRKÜM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye..

SENDE AVATARINA Bİ HAÇ TAK RENGİNİ ANLAYALIM..

Alıntıları Göster

Hocam naptın? Haç dağıtmaya devam mı?

• Euro dediğimiz kağıtı Almanlar,Doları da Amerika bastığına göre kaç para olursa olsun onlar için sorun yok. Bu tekeri çarkı kıracak güce ulaşan olursa onun içinde para sorunu kalmayacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.