Pkklilarla birlikte yürüyüp Türkiyeye ihanet edecek eylemleremi girismeleri gerekiyor sirf bu yüzden ? Ne kadar sacma bir argüman 10 milyon mülteci gelmis halen suclu Türkiye irkci Türkiye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Temmuz 2024; 20:24:14 > |
Almanyada Suriyeli siginmacilar Pkklilar ile birlikte Türkiyenin elenmesini kutladilar ! (2. sayfa)
-
-
targtıştığın kişi kürd, senin kankilerinden. solcu liberaller seversiniz. bir ara bana "asyadan geldiniz, yüzünüz insana benzedi" vs yazmıştı.
-
Sana görede herkes solcu liberal
-
liboşlara oy için dolanmıyor muydun Almanya konusunda ? hayırdır unutkanlık mı geldi?
-
Afd yi desteklemeyenler libosmu oluyor
Bak Hollandada senin wildersin hükümet kurdu basinada eski istihbarat patronunu koydu kesin care bulur ülkeye kontrolsüz göc konusunda
Bütün Afd li hesaplar Twitterda Tiktokta falan Türkiyenin elenmesine sevindi Ne oldu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Temmuz 2024; 20:38:9 > -
Ben Kürtmüşüm
Adam o kadar ırkçı ki başka birşey düşünemiyor, insan olamıyor, evrensel düşünemiyor,, empati yapamıyor. Bu yüzden ona buna aklı ermediği herkese Kürt diyor.
Allah kimseyi ırkçı faşist yapmasın, ırkçılık bir ruh hastalığıdır.
Bu arada Türklerin tipini de İslam adam etmiştir, Orta Asya yaylarindan bizi Avrupa'ya taşıyıp tipimizi değiştiren İslamdır. Tarihi gerçekleri değiştiremezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim yav din kardeşi yav
-
Almnayada pkkli dolu zaten giden bilir
Surekli apo resmi kurdistan pacvrasi acip yururler
Dussefldroftan hollandaya gecerken çok gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Temmuz 2024; 21:59:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlari bos verde gurur duydugun ulkene donmek icin ne bekliyorsun..!!!
Abi pkk zaten Suriye'den hala militan temin ediyor
Apoyu bekaa vadisinde 10-15 sene misafir ettiler
Benim anlamadığım Erdoğan ve AKP iktidar partisi Suriye'den milyonlarca kişiyi neden Türkiye Cumhuriyetine getirip vatandaş yapıp maaş bağladı?
AKP'ye 20 senedir oy veren güruh bunları düşünmedi mi düşünecek kafa yokmuydu? 1 hata yaparsın 2 hata yaparsın da 20-21 senede aynı hatayı yapmazsın kendi düşen ağlamaz
Hocam ben istanbulda yasiyorum zaten
Gezmeye gidiyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Temmuz 2024; 23:54:37 >
Yersen
Çoğunluğu Arap kürdü zaten şaşıracak bir durum yok.
13 sene baktigimiz suriler 1 gunde düşman oldu
Arap böyledir biz bunlari gazneliler zamanindan beri 900 sene sirtimizda tasidik onlar bize ellerine gecen ilk imkanda ingilizler icin ihanet ettiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur öyle kuyruk acıları...
Tutuklamayacaklardır ama SORGULANSINLAR :) . Kimlermiş belli olur :) . Oyun içinde oyun . Davutoğlu Style. Füze göndeririz demişti !!! Bu işi tertipleyenlerin ve kullanılanların alayının başlarına her türlü bela gelsin! ...
-
hiç şaşırtmadı bu haber 😂
Eceli gelen köpek camii duvarina isermis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X