Der Angreifer hat insgesamt 29.814.756.000 Units verloren.. Der Verteidiger hat insgesamt 18.643.987.000 Units verloren.. Auf diesen Raumkoordinaten liegen nun 9.926.320.000 Metall und 5.257.340.000 Kristall. Die Chance einer Mondentstehung beträgt 20 %.
bu adamlar oyunu ii biliyor ama gemilerin adını anlayamıorm rip ile gd leri anlayabildm
bu sadece dünya rekoru kırmak için yapılmış bi savaş ,
yok öyle değil diyosanız , adam savaşa GD lerini bile göndermiş 30.000 tane :)
filolarını kırmışlar dünya rekoru olmuş
bildiğim kadarı ile
bunlardan biri
29 M puandan 22 M puana düştü çok fazla bi kayıp değil dimi
savaş raporumu bu her şey Almanca nasıl anlıyorsunuz
arkadaslar yaklaşık 3 yıldır ogame oynayan biriyim . 12-15 ve 40. evrenlerde hesaplarım ilk 20 oldu hep. B ir süre once baya sıkıldım ve oynamayı bıraktım . Ama hepinizin bildiği gibi bu oyun bir hastalık ve ogametr yi gördüğümde hiç düşünmeden girdim .
Diğer saçma sapan oyunlara benzemeyen , ogamede tecrübeli oyuncuların olduğu yeni açılan bir server .
çeşitli komutan seçenekleri ve yenilikler var oyunda .
TAMAMEN ÜCRETSİZ ...
Maden takası Filo takası Piyango uygulaması vs..
kısacası çok keyif alacağınız bir TÜRK yapımı ogame . Ben tanidigim herkesi davet ettim . Bence bir inceleyin .
arkadaslar yaklaşık 3 yıldır ogame oynayan biriyim . 12-15 ve 40. evrenlerde hesaplarım ilk 20 oldu hep. B ir süre once baya sıkıldım ve oynamayı bıraktım . Ama hepinizin bildiği gibi bu oyun bir hastalık ve ogametr yi gördüğümde hiç düşünmeden girdim .
Diğer saçma sapan oyunlara benzemeyen , ogamede tecrübeli oyuncuların olduğu yeni açılan bir server .
çeşitli komutan seçenekleri ve yenilikler var oyunda .
TAMAMEN ÜCRETSİZ ...
Maden takası Filo takası Piyango uygulaması vs..
kısacası çok keyif alacağınız bir TÜRK yapımı ogame . Ben tanidigim herkesi davet ettim . Bence bir inceleyin .