Şimdi Ara

almanyadan türkiyeye en ucuz para yollama sistemi ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olursanız sevinirim bana 100 eurocuk glecekte karşi taraf en az nasıl masrfala ft yapabilir bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolojik -- 16 Kasım 2006; 21:00:01 >

• yardım
  • :()
  • Western-Union diye bir sistem var galiba. Finansbank ta var bu olay.
  • garanti hesabıma gelecekti :(
  • Bu sistem diğer bir çok bankadada geçerli ama tam olarak hangileri bilmiyorum bankaya sorabilirsin.

Bir de şöyle bir şey var işbankasına adına havale gelince 15 gün sonra alırsan kesinti yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 16 Kasım 2006; 21:25:19 >
  • Eger Turkiyeden bankamatik kartin varsa ona yatirsinlar sende cek ama bankasina gore aldigi komisyonda degisiyor. Yada arkadasin dedigi gibi Western Unionla gondersinler yanlis hatirlamiyorsam 100 euroya 10 euro masraf kesiyorlar. Turkiyeden destekleyen bir yerden gondersinler hangisi oldugu fark etmez. Sende ordan Western Union destegi olan bir bankadan cekeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde aynı gün geçiormu hesaba ?
  • :S
  • Biz genelde iş bankası ve ya yapı krdi den alıyoruz aynı gün içinde geliyor euro olarak gelirse ve sen bankadan euro olarak almak istersen para kesiyorlar ama türk parası olarak alırsan kesilmiyor...
    Sanırım hesabın olması gerekmiyor ama emin değilim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.