Şimdi Ara

Almanyaya nasıl gidebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • davetiyeyle bile zor uğraşman gerekecek
    1-yaş 18 üstü
    2-okul yok?(üni)
    çalışmaya gitmenden şüphelebilirler vizede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 5 Aralık 2012; 3:57:07 >
  • Oğlum adam gibi cevap versenize çocuğa,yok koşarak,yok camiden sola dön falan.

Uçakla gidebilirsin kardeşim Almanya'ya.Hayırlı yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: immerwieder

çok kolay lan harbi diyom takma kafana yani gitmek öyle dert değil gidipte orda kaybolmamak kalıcı olabilmek önemli olan yoksa bin tane yolu var gitmenin bizim milletin kafada öyle bi zihniyet oturmuş ki yurtdışına çıkmanın dünyanın en zor işi olduğu gibi bi mantık var ve orası sanki hiç iyi yerler değilmiş neyimiz var neyimiz yoksa bu memleketin sınırları içinde yaşamak zorundaymışız gibi bi düşünce hakim herkesde... git kardeşim git kafana göre kendi hayatını kendin yaşa en azından yarın öbür gün demezsin ulan keşke gideydim de eğer kötü olcaksaydı bari kendi hatam yüzünden olurdu demezsin başkalarının hatalarının sonucunu yaşamak kadar insanı üzen bir şey yok bunu ben çok iyi bilirim

teşekkür ettim güzel yorumun ıcın

• Bi şekilde kaçmayı düşününenlere tavsiyem İsviçreyi denemeleri. Gerçi Almanyaya gittikten sonra İsviçreye geçmek çok basit. Arada gümrük kontrolü yok.
  • git kardeşim git en iyisini yaparsın valla bende gidicem 1 2 seneye kadar hayat bitti tr de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.