Şimdi Ara

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEMİN SON HALİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun amaçlı şöyle bi sistem düşünüyorum ancak hala değişikliğe gidebilirim dolayısıyla görüş, öneri ve eleştirileriniz önemli benim için;

- ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

- AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

- SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

- CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA

- SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

- GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

- ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

yukardaki sisteme ilişkin fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim; bir de ilave soğutucuya ihtiyaç var mı varsa nasıl bişey almalıyım.

ekran kartında hala kararsızım 7870XT ve GTX 660 TI arasında kaldım; siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkannn -- 26 Temmuz 2013; 14:55:08 >

• guzel olmus alabılırsın ses olayı kısıye gore degısır once sıstemı al kur bi seslı dersen sogutucu alırsın
  • Ekran kartın ses yapabilir (coil whine). Duyar mısın duymaz mısın veya seni rahatsız eder mi bilmem. Ama 7870xt lerde öyle kronik bir sorun var. Bilgilendirmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

arkadaşlar oyun amaçlı şöyle bi sistem düşünüyorum ancak hala değişikliğe gidebilirim dolayısıyla görüş, öneri ve eleştirileriniz önemli benim için;

- ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

- AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

- SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

- CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA

- SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

- GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

- ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

yukardaki sisteme ilişkin fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim; bir de ilave soğutucuya ihtiyaç var mı varsa nasıl bişey almalıyım.

Çok güzel ve dengeli bir sistem olmuş.Büyük ihtimal soğutucu gerekicek,arkadaşın dediği gibi sesten rahatsız olmazsan problem yok.Bu arada anakart Gigabyte 970a-ud3 yapılabilir.Faz yapısı yüksek,yani o.c. kapasitesi yüksek diye,fakat bu şekildede alınabilir,Sadece benim görüşüm Hayırlı Olsun şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk055 -- 23 Temmuz 2013; 18:40:44 >

• cagkannn C kullanıcısına yanıt
    Sistem gayet ıyi.Sadece bır kac duzeltme yapacam.

Oc yapılacaksa 990xa cıpsetlı modeller daha ıyıdır.
    Sistemde ram yok?
    Sogutucuya gelınce stok sogutucu cok ses cıkartıyor bence alınmalı ama once stokla kullan begenmezsen 212x yada evo alırsın olay bıter.
  • soğutucu olayını ben açıkcası sesden ziyade performansa etkisi bağlamında düşünmüştüm ama şimdilik böle idare ederim sanırım; yorumlar için de ayrıca teşekkürler.
  • Amd sistemler için soğutucu almalısın, cooler master hyperx 212 tavsiyemdir.

Performansada etki eder, kafan rahat eder en azından

Edit sistem çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 23 Temmuz 2013; 19:00:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

Amd sistemler için soğutucu almalısın, cooler master hyperx 212 tavsiyemdir.

Performansada etki eder, kafan rahat eder en azından

Edit sistem çok güzel olmuş

cooler master hyperx 212 notlarımızın arasına aldık, ve teşekkürler
  • arkadaşlar bugün % 30 indirimle almaya gidicem sistemi ancak bu ekran kartı olayı biraz kafamı karıştırdı; 7870XT ses yapıyo vs. şeklinde epey bi yorum okudum, açıkcası bile bile lades
    durumuna da düşmek istemiyorum; bu ekran kartına alternatif olarak önerebilecekleriniz var mı ?

mesela şöyle bişey nasıl olur ?
    ASUS GTX660 TI DIRECTCU II GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkannn -- 26 Temmuz 2013; 14:08:56 >
  • cagkannn C kullanıcısına yanıt
    güzel sistem toplamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

güzel sistem toplamışsın

teşekkürler , peki bi önceki mesajda bahsettiğim durumla ilgili ne düşünüyosun ?
  • popüler bir ekran kartı şimdiye kadar sesten bir şikayet gelmedi
  • bugün akşamüzeri sistemi almaya gidicem, dolayısıyla
    diğer arkadaşlar da 7870XT - GTX 660TI ile ilgili düşüncelerini paylaşırlarsa çok makbule geçicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.