Şimdi Ara

Almayı Düşündüğünüz Uydu Alıcıları | Teknik Özellikleri ile birlikte (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
8
Favori
59.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 200 liraya kadar receiver tavsiye edebilir misiniz?
  • Hiremco serisi olabilir
    Ne tür özellikler arıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb.serkan

Merhaba,
    Tavsiyem bu fiyat aralığında görüntü ve fiyat açısından Atlanta HD Box olacaktır

Atlanta HD Box
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: necoban

degerli üstadlar
    yaklasık 3 yıldır DM 500 kullanıyorum server var ve kendı basıma backup ımage işlerını yapıyorum aletın kanal gecıs hızından cok memnunum
    2 gun once samy 40c650 aldım , yarın eve gelecek kurucam ınsallah,lcd yı aldıgım yerde hazır kurulu DM 800 vardı ve iılk defa kumandasını alıp deneme fırsatım oldu ancak kanal gecış hızını gorunce husrana ugradım DM 500 e gore resmen kagnı gıbıydı,

abartmıyorum belkı 3 sanıye sonra kanal degısıyor , benım gıbı bır zap manyagı ıcın cok yavas bı alet ,

tam DM 800 hd alacakken vazgectım, satıcı atlantanın ve DM 800 un işlemci hızlarını duşük oldugunu o yuzden boyle yavas oldugunu soyledı ,ayrıca medıalink panther dıye atlanta benzerı bır alet tavsıye ettı işlemcısı cok hızlı imiş (500 mhz)
    şimdi yarın eve gelecek lcd ye nasıl bır hd receıver alacagım bılemedım
    emregumaydın ustanın dedıgıne katılıyorum dreambox her zaman yenı bır alet 3 yılda 5 yılda gecse farketmez, ancak dm 800 hd nın hızı benı kararsız bıraktı .
    dıger dm 800 kullanıcıllarına sormak ıstıyorum sızın cıhazlarda kanal gecışi acısından yavas mı
    bu yavaslıga ben sahsen dayanamam dedıgım gıbı durmadan zap yapan bırisiyim

hadi bakalım banada bır tavsıyede bulunun , dm800 den atlantaya dogru fıkır degıstırıyorum :((

Cihazın second stage sürümü ile üzerinde yüklü image eski olabilir. Yani sizin incelediğiniz
    cihazın 3 saniye civarında olmasının başka bir izahı yok.

Dreambox 800HD cihazın, Dreambox 500s kadar hızlı olmadığıda bir gerçektir. Cihaz iyi
    konfigüre edildiği takdirde; SD, HD kanal geçişleri, farklı trasponder'deki kanal seçimleri ile
    şifreli kanal geçişleri 1,5 - 2 saniye civarındadır. Transponder içi kanal geçişi ile yüksek
    sembol rate'li kanal geçişleri ise, 1 saniyenin biraz üzeridir. İşlemci hızı 300 Mhz.dir.

Bu açıklamalardan sonra;

800HD'nin kanal geçişini hala yavaş bulacağınızı biliyorum.

Kanal geçiş hızında bir kaç parametre vardır. Tuner, demodülatör uyumu çok önemlidir.
    Bahse konu Medialink'te sigmadesing 500 Mhz. işlemci var. Ancak kanal geçiş hızı
    Dreambox 800 HD ile aynıdır.

Daha hızlısını istiyorsanız, Dreambox 500HD almalısınız. İşlemci hızı 400 Mhz.dir.
    Tuner-demodülatör uyumu oldukça iyidir.

Kolay gelsin.

Serkan hocam DM 500HD nin klonunu nerden temin edebilirim acaba bilgi verebilir misin?
    Bu modelde sim2.01 sürümü var mı? sadece ferrari simli mi?
    Birde bu modelin CCam performansının sorunlu olduğuna dair forumlarda bilgiler var. Siz ne dersiniz. Selamlarımla...

• Selamlar,

Klon 500HD'yi Türkiye'de satan bir kaç yer var galiba... Ama bu web satış siteleri 5 - 10
    tane getirip satıyorlar galiba... Ellerinde mal olduğu dönemi takip etmenizde yarar var.

Çin'den ise, her zaman getirtebilirsiniz. Ama 800HD "se" modelini almanızı tavsiye ederim.

500HD'lerin hepsi ferrari sim'lidir.

Cccam performansı, SD/HD, klon/orijinal tüm Dreambox'larda aynı olup, mükemmel bir
    şekilde işlemektedir. Sorunlu diyenlerin server aldıkları yer sorunludur.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Selamlar,

Klon 500HD'yi Türkiye'de satan bir kaç yer var galiba... Ama bu web satış siteleri 5 - 10
    tane getirip satıyorlar galiba... Ellerinde mal olduğu dönemi takip etmenizde yarar var.

Çin'den ise, her zaman getirtebilirsiniz. Ama 800HD "se" modelini almanızı tavsiye ederim.

500HD'lerin hepsi ferrari sim'lidir.

Cccam performansı, SD/HD, klon/orijinal tüm Dreambox'larda aynı olup, mükemmel bir
    şekilde işlemektedir. Sorunlu diyenlerin server aldıkları yer sorunludur.

Kolay gelsin.

Teşekkürler Serkan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: fb.serkan

Merhaba,
    Tavsiyem bu fiyat aralığında görüntü ve fiyat açısından Atlanta HD Box olacaktır

Atlanta HD Box

senden alıntı yapıyorum ama medilink black panther aynı cıhazdır ve 2 usb gırısı var cıhazda hem kayıt yaparken hem wifi köprü takmak ısteyenler ıcın uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Temmuz 2011; 17:13:26 >

• Doğrudur
    Hatta bu iki cihaz birbirine dönüşebilir
  • üstadlar,Goldmaster HD-1070 PVR almayı düşünüyorum,siz tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

üstadlar,Goldmaster HD-1070 PVR almayı düşünüyorum,siz tavsiye edermisiniz?

c share ıcın alıyorsanız almayın
    yok ama şifreyle ısım yok dıyorsanız baska

sunuda bılın goldmasterın ortaklarında bırıne medıalınk bl hd verdık oldukcada memnun

sıze çift tuner ıstıyorsanız
    atlanta 9000 serısını 825tl
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1271826
    veya medıalınk 9700 daha ucuz 700tl
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1281272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Temmuz 2011; 14:11:10 >

• Arkadaslar dreambox 800hd klon almaya karar verdim. Ama is bununla bitmiyor tabii:)

Bootloader 76 ve sim 2.01 doğru bir tercih mi?

Ve yurt içi nereden alabilirim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

sim 2.01 doğru bir tercih mi?

Evet sim 2.01 doğru bir tercih...

Boot sürekli değişir ve sim'e güncellenir.
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • oyle bilmediğim bir konu ki, kriter dahi söyleyemiyorum. basta 100_200 arası, kanal geçişi hizli birşey derken simdi ' hd alip uzun süre kullanabilecegim birsey mi alsam diyorum. boyle olursa da en fazla 350tl verebilirim. var mi bu kıt duruma tavsiye verebilecek olan :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

oyle bilmediğim bir konu ki, kriter dahi söyleyemiyorum. basta 100_200 arası, kanal geçişi hizli birşey derken simdi ' hd alip uzun süre kullanabilecegim birsey mi alsam diyorum. boyle olursa da en fazla 350tl verebilirim. var mi bu kıt duruma tavsiye verebilecek olan :(

Selamlar,

Şimdiki limitinize Klon Dreambox 800HD uygun düşer.

HD yayın teknolojisi devam ettiği müddetçe bu cihaza yazılımsal destekte devam eder.
  • selamlar,

Bugün yakın çevredeki tüm uyducuları gezip hem fiyat hem özellik açısından kendimce fikir edinmeye çalıştık ailemle. genelde piyasada satılanlar bir kaç model, mümkünse seçim açısından yardımınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

Marka ve modeller:
    1-)Next 18000 FTA ve HDMI kurulum dahıl 200 ve 230 TL (tek çanak) (çift çanak alma dediler (hotbird için), artık genelde arap kanalları varmış)
    2-)goldmaster 72400 ve 72800 (teknosada sadece receiver baktım).

Not: Bizim için önemli olan usb ye kayıt olması, mümkünse uydudan güncellemeli olması. dream box fiyat olarak yüksek geldi (yıllık ödemeler açısından...çünkü biz zaten digiturk kullanıyoruz onu iptal ettirmeyi planlıyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joash -- 3 Eylül 2011; 23:15:13 >

• Selamlar;

Bir dreambox 500s kullanıcısıyım. artık hd ye geçmek istiyorum. 2-3 gündür forumlarda boğuluyorum. Durumum şu: Kendi cihazımdan memnunum. bir defasında arkadaşım 800HD getirdi. TV ye hdmi dan bağladık. Scarttan da 500s i . ikisinde de aynı kanalı açtık. 500 s daha kaliteliydi. Sonra 9/16 bir kanal açtık. HD kanal da açtık. Aynı anda aynı yayın SD ve Hd olarak yayındaydı. bir ona bir diğerine bakarak farkı inceledim. Baktın ki o sırada yayında olan görüntünün 720p ve mkv formatında açtım. İnanın ki HD yayınla 720 p görüntü arasında uçurum kadar fark vardı. işte o zaman 800 HD den vazgeçtim. Şimdi aradan 2 sene geçti artık HD de düzelmiştir. Yayınlar da HD olarak artmaya başladı. Ayrıca şu anda 500s imi almak isteyen de var. üzerine ekleyerek HD ye geçmek istiyorum. Araştırırken gigablue çıktı karşıma. Benim için görüntü kalitesi önemli. Zaplamayı seviyorum kanal geçişi de önemli. Mozaik ve motionblur da istemiyorum. Sırf bunu yaşamamak için o zaman ki en ideal olduğunu düşündüğüm LG LH 7000 aldım. klasik uydu alıcısıyla sorun yaşamadım. İlk dreambox aldığımda 2 defa değiştirttim. yani kullanmakta olduğum gayet keskin güzel görüntü veriyor. Alacağımdan daha kötüsünü beklemiyorum.

Dreambox se öneriliyor ama chipsetlerine - tunerlerine dikkat etmek gerek. yada tavsiye edilen biryerden almak gerek.(sim 2.01 önermişsiniz neden 3.0 değil?)kendimi zorlayacağımdan fiyat/perf. kısmında da ince dokuyorum. Artık 1 adım daha önde olmak istiyorum.

Forumda satanlara linkle yönlendirirseniz sevinirim.

Önerinizi bekliyorum.

saygılar

(edit: Ekleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winston75 -- 5 Ekim 2011; 22:36:44 >

• Merhabalar, Öncelikle olarak yardımlarınız için teşekkür ederim. Evlenmek üzereyim Vestel marka full Hd bir televizyon almıştım. Konulara ve yorumlara tek tek okudum fakat daha çok kafam karıştı. ATLANTA HDBOX yada DREAMBOX 800HD arasında kararsızım. Sizce hangisine seçmeliyim. Benim İstediklerim Hd olması, Şifre problemi olmaması, Yabancı futbol liglerini izleyebileceğim, Bol yabancı kanalları ( Eşimin yabancı olması nedeni ile ) olan bir uydu alıcısı istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspava_83

Merhabalar, Öncelikle olarak yardımlarınız için teşekkür ederim. Evlenmek üzereyim Vestel marka full Hd bir televizyon almıştım. Konulara ve yorumlara tek tek okudum fakat daha çok kafam karıştı. ATLANTA HDBOX yada DREAMBOX 800HD arasında kararsızım. Sizce hangisine seçmeliyim. Benim İstediklerim Hd olması, Şifre problemi olmaması, Yabancı futbol liglerini izleyebileceğim, Bol yabancı kanalları ( Eşimin yabancı olması nedeni ile ) olan bir uydu alıcısı istiyorum.

Dreambox 800HD'yi seçmelisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.