Şimdi Ara

almera mı lancer mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Lancer

neden lancer ?
  • bir arkadaşımda almera hb var luxury donanım 1.5 benzinli , performans olarak çok beklentiniz olmasın ama suruş keyfi konfor ve özellik derseniz almera çok güzel araba ben yeteri kadar binmiş kullanmış biri olarak almerayı tavsiye ediyorum
  • İki araçtanda uzak dur. Lancer ın o kasasını bir arkadaş kullanıyordu resmen lanet olsun dedi. Yedek parça bulamıyorsun, adamın yedek parçası vitesle alakalıydı gelene kadar araç üç ay yattı. Mitsubishi nin servis konusuna ise hiç girmiyorum adamlar ürettikleri otomobillere sahip çıkmıyor biz asıl olarak ticari araçcıyız zihniyetindeler
  • Lancer ülkemizde pek tutulmasa da, tercih edilmesi gereken otomobiller arasında. Nissan'ın Almera modeline ben de zamanında çok bakmıştım fakat yorumlar pek de iç açıcı değildi
  • Almera kullanıcısı olarak fiyat/ performans + konfor cok memnunum ayrıca sahibinden.coma bakarsanız bu aracın satılık ılanları asla 400 adetı bulmaz forumda ıse sayfası mevcut oradan almerayı ınceleyebılırısn kmde 18 - 19 krş yakıyor lpg de ve performans yeterlı duzeyde
  • Lancer tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar tutulmuyor v.s. uzak durun demişsiniz ama günümüzün araba fiyatları belli 25 bin tl veriyorsun 98 model arabaya biniyorsun bizim bütçemiz maksimum 25 model ide 2003 ten yüksek olsun diyoruz çember daralıyor .
    f/p olarak ikis de iyi , donanım olarak almera üstün fakat lancer dış görünüm olarak daha güzel duruyor bence .
    Lancer da Esp olsaydı hiç düşünmeden Lancer almıştık onuda söyleyeyim

önerilere açığım
  • Bende çok araştırdım bu ikisini.Almerrayı kasa motora ağır geliyor diye eleştiren çok olmuş ama teknası baya bir dolu diyorlar o yaşta araba için.Lancer performans olarak övülmüştü genelde.
  • almeranın tek farına 450 istiyolar, çıkmacılarda da çok zor ha diyince bulunmaz .. bulaşmayın bence ..
  • Evet arkadaşlar bugün almera test etme fırsatım oldu . İnşallah lancer da test firsatim olur.

Once eksileerini soyliyim

Araba dedikleri gibi hantal 1.5 az bu arabaya. Motor sesin fazla iceri aliyor fakat yol sesini okadar fazla almiyor.

Artilari
    Sürüşü keyif verici yormuyor beklentiyi karşıliyor , donanim olarak dolu zaten , yakit konusunda az yaktiginj soyledi lpde

3 bin devirde 120 km hız yapiyor sizce nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.