Şimdi Ara

ALoAzraiL vs :LORD_VADER: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Link Yenilendi. MPC Senin icin Bir video hazırladım Birazdan koyacağım belki Birşeyler Öğrenebilirsin. Arkadaşım.
  • Burdan Komboyu izleyebilirsin YEni çektim Taze :D

http://www.youtube.com/watch?v=QDZ4JLhWc-0
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: teLLabs

Burdan Komboyu izleyebilirsin YEni çektim Taze :D

http://www.youtube.com/watch?v=QDZ4JLhWc-0

sorabilir miyim neden vs lerindeki skill bari kullanmadin son videon da? pedal mi uymuyor?
    bu arada kapak videonda info barin yavaslamis biraz, nedense vs videondaki gibi akmiyor info bardaki yazilar.

bak arkadasim kapak mapak olacagi yok bana, pedal iyidir kotudur beni ilgilendirmez ama vs videolarinda pedal oldugu bariz.

bu benim gorusum sen kabul edersin etmezsin senin takdirin. video cekip foruma koyuyorsan gelecek olan her turlu yoruma aciksin demektir. herkezden "super, güzel, harika olmus" gibi yorumlar beklersen hataya dusersin.

neyse daha fazla uzatmayacagim. basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 27 Nisan 2008; 23:35:53 >

• Yani ben eleştirilere ve tebriklere açığım tabiki. Pedalı araştırdım ve 3. skille kyuluyormuş. Bende Senin yorumun için skili değiştirdim hani 3 pedal olduğu için. İnan bana elimle o pedaldan daha iyi combo yaparım kim ne derse desin bizi tanıyan tanıyor zaten. Videodan anlaşılıyordur umarım. Saygılar ALoAzraiL...
  • UP
  • Resimler ve Videolar için

http://aloazrail.spaces.live.com/
  • şimdi oyunu biliyorsan yorum yapacaksın eğer bilmeden ve kesin ifadelerle üstüne bastıra bastıra ısrarkar olursan kapakta olursun kazanda...... demişsin info barın nedense diğer videolardaki gibi hızlı değil biraz kafan çalışsa veya oyun bilgin olsa anlarsın.....
    info bar neden hızlı değil ?
    1 - adam kukla ile sana göstermek istemiş
    2- damage yemior
    3- damage yemediği için hp full o yüzden hp pot içmior

eğer rakibin r - skili ve ALo nun içtiği hp pot info bara girince sence nolur ?

hitmachine nin kombo taktiği her silahta farklıdır ve o yüzden güzel kombo yapan player olarak tanıyoruz. pedal rr3 basarwww.kopedal.com. dan inceleyebilirsiniz ALoAzraiL diğer skill barlarla da aynı komboyu yapıor .güzel kapak videosu olmuşş başarılar ın ın devamını dilerim

• mpc'ye katiliyorum başkada birşey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filosofem

mpc'ye katiliyorum başkada birşey demiyorum.

Sizin gibiLere ne diyeyim ben yapamadıgınız bişeyi ya soyarak ya hakaret ederek ya bişey uydurarak mahvedersiniz.
  • adamda +10 ms var akar tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: teLLabs

Yani ben eleştirilere ve tebriklere açığım tabiki. Pedalı araştırdım ve 3. skille kyuluyormuş. Bende Senin yorumun için skili değiştirdim hani 3 pedal olduğu için. İnan bana elimle o pedaldan daha iyi combo yaparım kim ne derse desin bizi tanıyan tanıyor zaten. Videodan anlaşılıyordur umarım. Saygılar ALoAzraiL...

BRaVo saLihh Taçsız qraLım Seni tanıyan tanıo SevqiLer By InThatCaSe 4 EveR BuSinesSCLaSs

• quote:

uza lan dingil.

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=183734

Pencereyi kapa ?
  • quote:

uza lan dingil.

Bebeto
  • adam cuk die oturmuş daha ne yazabilcenli tellabs la ayrı bir problemin varsa bilmiorum :D her insan yanılır kardeşim ama yanıldığını anlamak ve özür dilemek en büyük erdemdir . işi inada bindirmekle dost değil her zaman düşman kazanırsın karşındaki belki sadece kalevye başında ama şunu bilki bu tarz hareketler i buaralra taşıyan reel hayatta da aynı karekteri taşır iyi oyunlarrr
  • Up
  • GüzeL Video , GüzeL Combo , GüzeL İtemLer , GüzeL cLan , GüzeL Arkada$Lık ...
  • Tesekkurler [X]-R-[4]-P.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.